reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2009

witam mamusie!
nie zdążę nadrobić zaległości nigdy chyba.

ja od dwóch dni zdycham, mam silne zawroty głowy, okropny szum w uszach, wymioty i ciśnienie 90/40! po kawie wzrosło do 96/55 ale za chwile znowu spadło. czuje sie koszmarnie jak nigdy.przez wiele lat mialam bardzo poważne problem z uchem jestem po dwóch operacjach i mam rąbnięty błędnik i właśnie takie zawroty napadowe. normalnie największemu wrogowi tego nie życzę. przy takim napadzie trzy-cztery dni zupełnie wycięte z życiorysu. często się pojawiały, ale nigdy tak silne jak w tej ciąży a to już 3 raz. i nie ma jak tego leczyć.
idę jutro do lekarza bo do tego wszystkiego jeszcze duszności mam i ból w mostku.
emerytka!

reklama
u mnie ludzie tak mają, że gdy widzą ciężarną, to myślą, że my wszystko zniesiemy, stałam ostatnio w mega kolejce z jedną bluzką i co? głupie baby w życiu Cię nie przepuszczą, bo po co, w końcu zostawiłam tę bluzkę i stwierdziłam, że wrócę jak będzie mniej ludzi. wróciłam po dwóch godzinach, kolejka trochę mniejsza no ale dalej stoję i zaczynam mieć dość, bo mała mnie po żebrach wali, ja prawie zwijam się z bólu... w końcu przepuściła mnie jedna para komentując, że zjadłam całego arbuza żeby mnie przepuszczono :szok:
idioci...

debile
ludzie zamiast Ci pomóc to czekają aż padniesz i będzie sensacja

debile

a ja wychodze z zalozenia ze w takiej sytuacji trzeba byc wrednym !! podchodzisz do kasy i walisz prosto z mostu zeby cie skasowala bo zle sie czujesz i musisz wyjsc !! ja wiem ze sie czlowiek wtedy naslucha ale kij z tym !! do jasnej cholery w cizy nie chodzi sie wiecznie i jak mozna sobie pozwolic to cemu nie !! ja ostatnio narobil;am szumu w tesco bo kolejki byly zarabiste ale zadna kasa pierwszenstwa nie dzialala i poszlam do punktu obslugi zeby baba mnie skasowala bo ja nie mam sily godzine spedzic w kolejce to pinda mnie odeslala do kasy ... ja poprosilam kierownika punktu i poprosilam o ksiazke skarg ... o dziwo pani z mety mnie obsluzyla nawet winogrona mi poszla zwazyc do kasy !! wiecie prace trzeba sobie szanowac :D ale kierownika i tak poprosilam i zwrocilam mu uwage ze w czwartkowe popoludnie /poczatek nowej oferty/ powinna byc czynna ktorakolwiek kasa pierwszenstwa !!!

Ja ostatnio byłam u rzeżnika i nie dość że 8 rano, ja z brzuchem i mała skacząca między nogami.....do czasu aż zaczęła być zmierzła i musiałam ją wżiąść na ręce!!! I oczywiście NIKT nie zaproponował mi żebym kupowała pierwsza:wściekła/y:

Tunia trzymaj się! Aż nie wiem co napisać bo jak tego nie idzie leczyć to musisz przeczekać:-(

no niekiedy ludzie są okropni!! ale za to dzisiaj mily dzien bo i miejsce w autobusie ustąpione i na targu sliwek od pani dostalam dla dzidziusia :) i krew za pierwszym razem sie udalo pobrac a nie za 15:) ale za to jak sikala ho ho ho:)

debile
debile debile!
jeszcze nigdy nikt mnie nie przepuścił w kolejce, a jeden chamowaty,młody facet nawet usiłował się ze mną kłócić, że się wepchałam do kolejki!ale w mojej obronie stanął starszy pan i zapytał tylko cz mu naprawdę nie wstyd a że cham to mu oczywiście nie było wstyd.
kiedy byłam w ciąży z Rozalką raz w małym sklepiku pani poprosiła mnie bez kolejki do kasy! jeden jedyny raz! u lekarza też niestety się nie zdarza.

debile debile!
jeszcze nigdy nikt mnie nie przepuścił w kolejce, a jeden chamowaty,młody facet nawet usiłował się ze mną kłócić, że się wepchałam do kolejki!ale w mojej obronie stanął starszy pan i zapytał tylko cz mu naprawdę nie wstyd a że cham to mu oczywiście nie było wstyd.
kiedy byłam w ciąży z Rozalką raz w małym sklepiku pani poprosiła mnie bez kolejki do kasy! jeden jedyny raz! u lekarza też niestety się nie zdarza.

pfff, u lekarza to już w ogóle... najbardziej mnie wkurzają stare baby które przechodzą menopauzę! to nic, że rejestrujesz się na godzinę. ostatnio miałam być na 15:30 i co? do gin dostałam się po godzinie... bo stare jędze koczowały już od 14 na lekarza... i nie ma mowy żeby Cię któraś przepuściła... a już żeby Ci miejsce zrobiła na krzesełku to możesz sobie pomarzyć...

Tunia, trzymaj się Kochana dzielnie.

ale Wy macie tempo :p nie zaglądałam kilka dni, a tu już ponad tysięczna strona, o matkoo :]
co do przepuszczania w kolejkach :] do tej pory tylko jeden taki przypadek miałam - płaciłam za gaz czy za coś tam, i koleś który pobierał kase oglądnął mnie - a że stałam w kolejce - kazał mnie przepuścić :) na poczte latam kilka razy w tygodniu - i się NIE zdarzyło żeby mnie ktoś przepóścił. Stare próchna emerytki stoją, nie mają nic lepszego do roboty jak tamowanie kolejek na poczcie i u lekarzy.. ehh... dlatego ja też nie bede nikogo przepuszczać :] :] tym bardziej emerytek kurna..
jutro ide na to usg 4d :D :D :D nie mogę się doczekać :)))))))))

ale Wy macie tempo :p nie zaglądałam kilka dni, a tu już ponad tysięczna strona, o matkoo :]
co do przepuszczania w kolejkach :] do tej pory tylko jeden taki przypadek miałam - płaciłam za gaz czy za coś tam, i koleś który pobierał kase oglądnął mnie - a że stałam w kolejce - kazał mnie przepuścić :) na poczte latam kilka razy w tygodniu - i się NIE zdarzyło żeby mnie ktoś przepóścił. Stare próchna emerytki stoją, nie mają nic lepszego do roboty jak tamowanie kolejek na poczcie i u lekarzy.. ehh... dlatego ja też nie bede nikogo przepuszczać :] :] tym bardziej emerytek kurna..
jutro ide na to usg 4d :D :D :D nie mogę się doczekać :)))))))))

czy mi się wydaje, czy Ty koleżanko jesteś z Podkarpacia :-)? gdzie robisz usg 4d?

reklama
Do góry