reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2009

Cześć! To znowu ja;-) Wróciłam z przychodni. Dostałam 7dni L4. Mam leżeć i się kurować. Dostałam antybiotyk, ale wstrzymam się z nim do jutra. :no: Jakby mnie trochę mniej to gardło bolało w porównaniu z tym co było wczoraj.
Robię właśnie sałatkę z brokułami i jajkiem. Moje kochanie się postarało i zanim wróciłam wymył wszystkie podłogi.:-D:-D:-D Aż mi go żal, bo od piątku walczył z remontem sypialni.

reklama
ja tez mam innego od wizyt i innego od usg profesor juz jest za " duzy" na wizyty on tylko usg robi i dowodzi w klinice
a co do porodu to i tak chyba nie ma co liczyc na lekarzy to głownie polozne dowodza one najwiecej moga pomóc rodzacej musza tylko chciec
ale u ciebie z ciaza blizniacza to pewnie lekarz bedzie bardziej sie toba zajmowal bo to juz wyzsza szkoła jazdy
no chcialabym zeby byl w razie gdybym miala rodzic naturalnie, a z bardziej prawdopodobna cesarka to nie obrazilabym sie jak by mi ja zrobil, ale to juz nie wiem czy tak latwo z tym...
a ja wychodze z zalozenia ze w takiej sytuacji trzeba byc wrednym !! podchodzisz do kasy i walisz prosto z mostu zeby cie skasowala bo zle sie czujesz i musisz wyjsc !! ja wiem ze sie czlowiek wtedy naslucha ale kij z tym !! do jasnej cholery w cizy nie chodzi sie wiecznie i jak mozna sobie pozwolic to cemu nie !! ja ostatnio narobil;am szumu w tesco bo kolejki byly zarabiste ale zadna kasa pierwszenstwa nie dzialala i poszlam do punktu obslugi zeby baba mnie skasowala bo ja nie mam sily godzine spedzic w kolejce to pinda mnie odeslala do kasy ... ja poprosilam kierownika punktu i poprosilam o ksiazke skarg ... o dziwo pani z mety mnie obsluzyla nawet winogrona mi poszla zwazyc do kasy !! wiecie prace trzeba sobie szanowac :D ale kierownika i tak poprosilam i zwrocilam mu uwage ze w czwartkowe popoludnie /poczatek nowej oferty/ powinna byc czynna ktorakolwiek kasa pierwszenstwa !!!

i bardzo dobrze zrobilas :)

tunia bidulko trzymaj sie jakos i niech Ci przejdzie szybciutko

Cześć! To znowu ja;-) Wróciłam z przychodni. Dostałam 7dni L4. Mam leżeć i się kurować. Dostałam antybiotyk, ale wstrzymam się z nim do jutra. :no: Jakby mnie trochę mniej to gardło bolało w porównaniu z tym co było wczoraj.
Robię właśnie sałatkę z brokułami i jajkiem. Moje kochanie się postarało i zanim wróciłam wymył wszystkie podłogi.:-D:-D:-D Aż mi go żal, bo od piątku walczył z remontem sypialni.
Fajnego masz faceta:tak: mój właśnie odmacza się w wannie wrócił cały pomarańczowo brązowy po fugowaniu w pracy heh:-D jak indianin a w porównaniu z jego jasnoblond włosami to efekt był wprost zniewalający:laugh2::laugh2::laugh2:

pfff, u lekarza to już w ogóle... najbardziej mnie wkurzają stare baby które przechodzą menopauzę! to nic, że rejestrujesz się na godzinę. ostatnio miałam być na 15:30 i co? do gin dostałam się po godzinie... bo stare jędze koczowały już od 14 na lekarza... i nie ma mowy żeby Cię któraś przepuściła... a już żeby Ci miejsce zrobiła na krzesełku to możesz sobie pomarzyć...

Tunia, trzymaj się Kochana dzielnie.
no te stare baby sa najgorsze, ostatnio w przychodni bylam u lekarza rodzinnego i zapisuje sie telefonicznie i dostaje tzw. "numerek" z godzina na ktoa jestem zapisana i co???? pod gabinetem zlot mocherów, pytam sie jaki numerek teraz jest w gabinecie a tam zawsze ta sama spiewka ze oni nie patrza na zadne numerki bo oni tu juz od 7 rano czekaja??!!! A co mnie to obchodzi, jak nie maja nic lepszego do roboty to niech sobie czekaja nawet i od 6, a ja nie poto sie zapisuje na godzine zeby tam koczowac iles godzin, oczywiscie mowie ze jak pani ma numerek przedemna to prosze wchodzic, jedna nie pokazujac numerka, wbiegla do gabinetu przede mna, laska w reke i sprint do gabinetu hahaha, ja mowie no niech pani biegnie biegnie, bo jeszcze wejde przed panią hahah........

Fajnego masz faceta:tak: mój właśnie odmacza się w wannie wrócił cały pomarańczowo brązowy po fugowaniu w pracy heh:-D jak indianin a w porównaniu z jego jasnoblond włosami to efekt był wprost zniewalający:laugh2::laugh2::laugh2:
Noooooo, kochany ten mój Misio. :-D:-D:-D:-D Hihihi, fajnie twój mąż musiał wyglądać. Mój wczoraj paradował w brzoskwiniowych kuleczkach z farby, bo malował ściany wałkiem.:-D:-D:-D:-D

odnosnie akcji odmienny stan, odmienne traktowanie.
Wlasnie wrocilam z mojego przyblokowego marketu, przedemna w kolejce z 20 osob, kolejka przez caly sklep, ale pan przedemna na sile kazal mi isc do kasy pierwszej ;)
Generalnie Łodzi jesli chodzi o komunikacje miejska sa wydzielone specjalne miejsca siedzace dla kobiet w ciazy i w sumie nie spotkalam sie zeby mi ktos nie chcial ustapic miejsca.
I bardzo podobaja mi sie kasy pierwszenstwa, ale widzialam tylko w Carrefourze. I jeszcze ide z moiim B i z tym brzuchem do tej kasy a tam kolejka jak w normalnej kasie, ale "zwyklych" ludzi, wiec sie dopycham na poczatek a pani przede mna z na oko 12-ltnim chlopcem, ze ona z malym dzieckiem
A dziewczyny jak tam u Was z badaniem na HIV? zlecal wam je lekarz? Bo ja mialam zrobic zaraz po pierwszej wizycie.

Ja się tylko w autobusie spotkałam z wpuszczaniem mnie na miesjce, nawet przez schorowane babcie [ takie naprawde schodrowane az mi czasem głupio]!
A co do kasy pierwszeństwa - ja widziałam w tesco, ale jakoś nikogo przede mną nie interesowało :confused2: Musiałam czekać.. Swoją drogą to kasjerki mogłyby też coś z tym robić, jeśli widzą taką sytuację.
Aha, a na HIV badan nie miałam a gin mi nawet nie proponowała :)) W sumie dziwne.

reklama
Karolak to ja nie wiedzialam ze Twoje tez jednojajowe, albo zapomnialam ;) sklerozaa. A powiedz jak pęcherze i ilosc wod plodowych? takie same? bo mi doktor powiedzial zeby sie ta roznica masy nie przejmowac, bo maja takie same pecherze i tyle samo wod plodowych

Do góry