reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2009

A ja kurde mac znowu mialam istny krwotok z nosa !!! Doslownie zalalam siebie ,pokoj ,przedpokuj i lazienke !!! Cos jest nie tak ,smierdzi mi to anemia - brakiem zelaza - slaba krzpliwosc krwi ,lub skokami cisnienia !!! NO koszmar normalnie .Znowu mi tak poprostu zaczelo leciec i zachamowac tego nie moglismy.Pani w aptece ,bo Jarek zaraz pojechal pytac ...dala jedynie rutinoscorbin - bo nic innego bez recpety nie da....no i koniecznie do lekarza powiedziala bo leciec krew z nosa moze - to normalne ale nie codzinie i w takim nasileniu!!!

Kurde zaczynam sie naprawde martwic !!! Najgorsze ze naprawde trudno to zachamowac ....teraz boje sie nawet kichnac albo smarknac !
Leć rano do jakiegoś laboratorium i zrób podstawową morfologie i poziom żelaza. Bierzesz wogóle żelazo?

reklama
Ojoj to grubo na pewno mu przejdzie ale powinien Cie przeprosic za ostre slowa tak to jest papierosy czuly punkt z moim tata tak samo jak sie zaczynal temat to zawsze klotnia byla;/

Siedzę i ryczę, cały brzuch mnie boli.
Najgorzej Amelka to przeżyła.
Jak ją kładłam to mi powiedziała, że jak się dzidziuś urodzi, to zobaczy, że nie ma tatusia a inne dzieci mają i będzie płakał a ona nie wie co mu powie.

Ja nie wiem, co jej powiedzieć, że tatuś wruci, a jak nie wróci to co ?
Masakra
No jeszcze brzuch mnie zaczął napierniczać. códownie
Przytulam mocno mocno. Amelka to widać bardzo wrażliwa dziewczynka. Matko, czemu te chłopy takie są?

Dagmar kochana spróbuj o tym nie myśleć:-(
A tak na pocieszenie to ja na twoim miejscu tak samo bym się zachowała:tak:
Ja nie mam innego wyjścia jak siedzieć w domu z dzieckiem bo nikt mi się nim nie zajmie:wściekła/y:
A teraz jak jestem w ciąży to mój M wie że MUSI w domu więcej niż dotychczas robić bo ja nie daję rady!!!

No ale czasem facetom odwala! Jak tylko coś nie idzie po ich myśli....tylko szkoda że myślą wtedy tylko o sobie a nie o dzieciach i o nas....szkoda słów

Dagmar trzymaj się Kochana! Jeszcze dziś na kolanach do Was wróci...
Aśka do lekarza marsz i żelazo wszamać! Barszczyk ugotuj na jutrzejszy obiad! :tak:

Dziewczynki ja wiem na 99 %, że on będzie chciał wrócić, tylko od kiedy zmieni; pracę to właśnie takimi tekstami potrafi żucić, a mnie to boli, bo uważam, że nie jestem jego kolegą, tylko żoną i choćby z zasady szacunek mi się należy.

Zresztą on przyjdzie, nie przeprosi tylko będzie mi próbował udowodnić, że to moja wina wszystko:wściekła/y:
Ja mam dość brania winy na siebie za całe zło tego świata:-(

Cherie, Mea dzisiaj to nie wróci, bo już sobie na 3 dni pokój wynajął.
Już z 3 dni temu miał pretensje o "głupie gazetki" dla dzieci za 20 zł, ale jego na pokój stać.
Nie zniże się do jego poziomu, bo mi to uwłacza, ale tylko jedno określenie mi się pcha na język...:zawstydzona/y::-(]
Dodam, że 1sze słówko to takie jakiego użył względem gazetek a 2gie jest mało elegancką nazwą męskich organów rozrodczych!

Aga ciekawe jak musieli by zapłacić opiekunce, sprzątaczce i kucharce.
To jest nic.

Ostatnia edycja:
reklama
Cherie, dzisiaj to nie wróci, bo już sobie na 3 dni pokój wynajął.
Już z 3 dni temu miał pretensje o "głupie gazetki" dla dzieci za 20 zł, ale jego na pokój stać.
Nie zniże się do jego poziomu, bo mi to uwłacza, ale tylko jedno określenie mi się pcha na język...:zawstydzona/y::-(]
Dodam, że 1sze słówko to takie jakiego użył względem gazetek a 2gie jest mało elegancką nazwą męskich organów rozrodczych!

mnie pcha się kilka określeń na język... :wściekła/y: a ja dziś też jestem nabuzowana przez swojego...

Do góry