reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Julu na dywanie poległ:tak:,Olek jeszcze bajkuje a ja jutro na 7:30 do pracy,więc o 7-ej Olka do przedszkola odstawiam:szok:.
Julu na kolację(w sumie zjadł 2) pochłonął,1,5 talerza pomidorówki z ryżem i ziemniaczkami,trochę mięska z kości i miseczkę świderków z sosem i mięskiem mielonym:szok:,jego to lepiej ubrać niż wyżywić i popić nawet nie chciał.Olek ze 3 łyżki kluchów zjadł i teraz jak zwykle o płatki na mleku mnie męczy:tak:.

jak to nie a kiedys wyjechała???
ja na mamuskach jestem od maja
pamietam twoj awatarek wiec i ciebie taz pamietam kochana :tak::tak::tak::tak:;-);-);-);-)
opowiadaj
Bo parę razy migłam:tak:ja właśnie w maju zaczęłam wagarować ,bo do pracy poszłam ,teraz dalej pracuję ,ale już mniej intensywnie (jestem z nad morza ,a lato dla mieszkańców to okres wzmozonej pracy)

Bo parę razy migłam:tak:ja właśnie w maju zaczęłam wagarować ,bo do pracy poszłam ,teraz dalej pracuję ,ale już mniej intensywnie (jestem z nad morza ,a lato dla mieszkańców to okres wzmozonej pracy)
a no tak, morze jak sie zacznie sezon to to samo sie dzieje co u nas w Karpaczu zimą

jest totalna masakra :tak::tak::tak::tak:

no to może brudzia???

z żadną nie piłam....

zamowienia zrealizujemy jutro :tak::tak::tak:
ja do spania bo jutro na 6 trza do roboty a przed 5 wstac tak wiec do spania

dobranoc kochane

Załączniki

• 7fb9ee87ad9b0a80med.jpg
    7fb9ee87ad9b0a80med.jpg
    48 KB · Wyświetleń: 24
Ostatnio edytowane przez moderatora:
Hej!
Rok szkolny rozpoczęty! Ania jutro ma na 11.30 nie lubię tego bo cały dzień rozjechany ale co zrobić. Krzyś trochę zawiedziony bo on już w starszakach a jego kumpel został w maluchach na innej sali

Meduska to dobrze że znależliście dobry szpital bo miła atmosfera i profesjonalne podejście to bardzo dużo:tak:
Ja Macieja miałam rodzić z zoo bo przy starszakach znieczulenia nie miałam ale nie zdążyłam się z anestezjologiem spotkać bo Maciej miesiąc wcześniej się na świat wypchał. Ale przy czwartym może się uda:-D

Ewelina to fajnie że mąż się zrobił pomocny

Patrysia to cieszę się że Córa i że zdrowa, powodzenia w załatwianiu kredytu!

Anka ja dziś też prasowanie odwaliałm...tylko muszę do szafy pochować...a strasznie tego nie lubię:sorry: i na jutro zostawiłam:-D

As pogratulować szkoły dla Kubusia, a z teściową nie zazdroszczę:no:

powiedzcie jak sobie sprawic taka mala coreczke??
bo nastepne to plci zenskiej bym wolala:tak::tak::tak::-D:-D:-D:-D

Żeby mieć córeczkę to celujesz z przytulaniem tak na 2-3 dni przed jajeczkowaniem a potem już nie a chłopczyka robicie dokładnie w dzień jajeczkowania jak temperatura skoczy...u nas się sprawdziło. Teraz jeszcze Marysię skombinować:-D

Agnes dziś się chyba seriali nie doczekałaś:no::-(

Och ,jesteście,ale fajnie ,a już miałam zrezygnować ,ha ,ha dostałam @

zawsze można na indianina:-p:-D:-D:-D

Pozdrawiam!!!

reklama
A tu co się wyrabia? Jakieś picie się szykuje hehe :-D:-D piszę się na to tylko ja mam baaardzo słaby łeb :tak::tak:

Ale żem się dzisiaj wkurzyła z tą pracą co mi teściowa załatwiła w zakładach buckmacherskich :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: prawdopodobnie nie poinformowała Dominiki (kierowniczki, kuzynki Radka) że się zgadzam na tą robotę :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: a wszystko szło przez nią ona miała jej powiedzieć bo ma z nią kontakt. A ona nic jej nie powiedziała. Trzy tygodnie już minęły i chyba dupa z pracy a drugiej takiej nie znajdę. Do 6 godzin w dzień i to minimum 3 dni w tygodniu w pracy za 1300 złoty na rękę i szlag to wszystko trafił :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: a już myślałam że uda nam się pójść na swoje :no::no::no: ja już jej pięknie podziękuję. Normalnie mam ochotę zabić tą kobietę :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: a taki fajny humor miałam dzisiaj :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: a teraz mam takiego nerwa że szkoda słów :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: teraz niech Radek z nią gada na ten temat bo ja jak wybuchnę to jej wygarnę za to a ja nie będę owijać w bawełnę, ja walę zawsze prosto z mostu :tak::tak::tak:

No byście nie zabiły takiej baby za takie coś??? :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Do góry