reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Natali właśnie pstrykam te kozaczki, okazuje się, że porypało mi się i to nie 39 a 36
a ja mam 38
alez ty masz malusia stopke:-D:-D:-D:-D:-D
Ja niestety nie moge na obcasie.

A poza tym to tak: maz mi pomaga co rano razem sprzatamy bałaganik poranny,i wieczorkiem tez:)

Co do balsamu jest ok moja skóra na nogach wkoncu nabrała kolorów :)

A i wyzywające ubieranie sie nie tylko w domu ale i na dwor działa na S. dzisiaj stwierdzil "wkoncu moja zona wyglada"
no i widzisz efekty :tak::tak::tak::tak:
ciesze sie ze mezus zmadrzal :tak::tak::tak:
a jak mezus z synkie chce juz zostawac???
no i czy komp poszedl juz w odstawke, no i czy szyny juz zdjete????
Hej
Dziewczyny jestem po wizycie bedziemy mieli 100 % CORECZKE :-D:-D:-D:-D
Ale sie cieszeee, bo przyznam ze moj m chcial drugiego chlopca ale najwazneijsze ze Ona :cool2: jest zdrowa :tak::tak::tak::tak:
a wogole to ekarz do mnie ze mam juz starszne duzy brzusio i czy czasem nie mam blizniakow hahaha ale jest jedno wiec jest git :laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:
a na zdjeciu slicznie widac ze to Ona :tak:

No nic to na tyle dobrych wiadomosci, z kredytem ciezej.... czepaiaja sie wszystkiego i juz cos mowia ze niby zdolnosci mozemy nie miec.... :eek::-:)confused2:
moj jest tak zly ze nawet sie nie odzywa zebynie bylo pare slow za duzo :sorry2: - no wiecie o co chodzi :confused2:
gratuluje kochana :tak::tak::tak::-D:-D:-D:-D
dobra robota
powiedzcie jak sobie sprawic taka mala coreczke??
bo nastepne to plci zenskiej bym wolala:tak::tak::tak::-D:-D:-D:-D

reklama
Kurcze ale dzis pusto, masakra
A ja właśnie kupiłam sobie nasionka żywych kamieni. Normalnie sen z powiek. I kura twar, nie pamiętam, która to mnie tak zaraziła, albo Marta, albo Beata, ale jak się nie przyjmą, to znaaajdę, oj ja Cię znajdę kochana:-D. Przyjade i ukradnę Twoje!!!

:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D jak Ci sie przyjma to ja tez sobie kupie bo tez mi się strasznie podobają :tak::tak::tak::tak:

Hej
Dziewczyny jestem po wizycie bedziemy mieli 100 % CORECZKE :-D:-D:-D:-D
Ale sie cieszeee, bo przyznam ze moj m chcial drugiego chlopca ale najwazneijsze ze Ona :cool2: jest zdrowa :tak::tak::tak::tak:
a wogole to ekarz do mnie ze mam juz starszne duzy brzusio i czy czasem nie mam blizniakow hahaha ale jest jedno wiec jest git :laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:
a na zdjeciu slicznie widac ze to Ona :tak:

No nic to na tyle dobrych wiadomosci, z kredytem ciezej.... czepaiaja sie wszystkiego i juz cos mowia ze niby zdolnosci mozemy nie miec.... :eek::-:)confused2:
moj jest tak zly ze nawet sie nie odzywa zebynie bylo pare slow za duzo :sorry2: - no wiecie o co chodzi :confused2:
pati gratuluję z całego serducha.superasnie :tak::tak::tak::tak::tak: widziałąm na nk fotke brzusia,sliczny i duuużyyyyy :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
najwazniejsze że córeczka zdrowa :tak::tak::tak::tak::tak:

dobra mykam myć i karmic Oliwke bo nieługo moje seriale "Barwy szczęścia" i "M jak Miłość: Hurrraaaa :-D:-D:-D:-D wreszcie sie doczekałąm :tak::tak::tak::-D:-D:-D

dobra mykam myć i karmic Oliwke bo nieługo moje seriale "Barwy szczęścia" i "M jak Miłość: Hurrraaaa :-D:-D:-D:-D wreszcie sie doczekałąm :tak::tak::tak::-D:-D:-D
a ja na pierwsza milosc :tak::tak::tak::tak::tak:

witam was kochane ja juz po lekarzu :tak::tak::tak::tak:

nie spytalam sie o przytulanki (oczywiscie o czyms musialam zapomniec :sorry::sorry::sorry:) ale po kolei:tak::tak::tak:
weszlam zbadal mnie mowi ze mialam jakis stan zapalny i to moglo byc przyczyna :-:)-:)-:)-:)-(
ja od 4-5 dni juz nie krwawie wiec wiedzialam z jest ok
mowi ze wszystko jest ladnie zagojone
(po tym wnioskuje ze przytulanki nie sa zakazane :eek::eek::eek::eek:)
nie ma zadnych zmian ani nic sie nie dzieje
w październiku mam sie zglosic na badanie kontrolne i cytologie
nie zlecil mi zadnych badań :no::no::no::no:
mowi ze od4-6 tyg powinnam dostac okres
oczywiscie zalezy od mojego organizmu :sorry::sorry::sorry:
spytal sie czy chcielismy dziecko
ja mu na to ze wlasnie mielismy zaczac sie starac ale kropek nas wyprzedzil i ze nastepne chce jak najszybciej
powiedzial ze dobrze by bylo poczekac jeszcze dwa mies az zrobie ta cytologie i po drugim cyklu mamy zielone swiatelko :tak::tak::tak::tak:
na odchodne mi powiedzial : no i w listopadzie moze pani zachodzić"
zadzwonilam odrazu do m jak sprawy stoja i tak przez tel wnioskuje ze mu chyba ulzylo :tak::tak::tak::tak:
a jak powiedzialam ze w listopadzie moge zachodzic to sie tylko zasmial :sorry::sorry::sorry:
czyzby zmienil zdanie:eek::eek::eek::eek::eek:
w kazdym badz razie wszystko jest w porzadku

tylko nie wiem czy doczekam tego trzeciego cyklu:sorry::sorry::sorry::sorry::confused::confused::confused::confused::-D:-D:-D:-D:oo::oo::oo::oo::oo::oo:

gratuluję córci:-):-):-) i zazdrszcze:-D
ja też bede miała córeczke moja wymarzoną:crazy::eek::eek::eek::eek::cool2::-D:-D:-D
wiesz ze Ci tego zycze....
hehe ale najlepsze jest to ze nie mam ani jednego ciuszka - nawet nie mam czasu myslec o ich kupnie... tylko futerko mam :eek::-D
gratuluje kochana :tak::tak::tak::-D:-D:-D:-D
dobra robota
powiedzcie jak sobie sprawic taka mala coreczke??
bo nastepne to plci zenskiej bym wolala:tak::tak::tak::-D:-D:-D:-D
my specjalnie "na dziewczynke" kochalismy sie po @ :tak: bo przed jest chlopak - tez sie sprawdzil :tak:
pati gratuluję z całego serducha.superasnie :tak::tak::tak::tak::tak: widziałąm na nk fotke brzusia,sliczny i duuużyyyyy :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
najwazniejsze że córeczka zdrowa :tak::tak::tak::tak::tak:

heh ja sie doczekalam na "pierwsza milosc"
no ale fakt brzusio duzy - sam lekarz powiedzial.... :tak:
witam was kochane ja juz po lekarzu :tak::tak::tak::tak:

nie spytalam sie o przytulanki (oczywiscie o czyms musialam zapomniec :sorry::sorry::sorry:) ale po kolei:tak::tak::tak:
weszlam zbadal mnie mowi ze mialam jakis stan zapalny i to moglo byc przyczyna :-:)-:)-:)-:)-(
ja od 4-5 dni juz nie krwawie wiec wiedzialam z jest ok
mowi ze wszystko jest ladnie zagojone
(po tym wnioskuje ze przytulanki nie sa zakazane :eek::eek::eek::eek:)
nie ma zadnych zmian ani nic sie nie dzieje
w październiku mam sie zglosic na badanie kontrolne i cytologie
nie zlecil mi zadnych badań :no::no::no::no:
mowi ze od4-6 tyg powinnam dostac okres
oczywiscie zalezy od mojego organizmu :sorry::sorry::sorry:
spytal sie czy chcielismy dziecko
ja mu na to ze wlasnie mielismy zaczac sie starac ale kropek nas wyprzedzil i ze nastepne chce jak najszybciej
powiedzial ze dobrze by bylo poczekac jeszcze dwa mies az zrobie ta cytologie i po drugim cyklu mamy zielone swiatelko :tak::tak::tak::tak:
na odchodne mi powiedzial : no i w listopadzie moze pani zachodzić"
zadzwonilam odrazu do m jak sprawy stoja i tak przez tel wnioskuje ze mu chyba ulzylo :tak::tak::tak::tak:
a jak powiedzialam ze w listopadzie moge zachodzic to sie tylko zasmial :sorry::sorry::sorry:
czyzby zmienil zdanie:eek::eek::eek::eek::eek:
w kazdym badz razie wszystko jest w porzadku

tylko nie wiem czy doczekam tego trzeciego cyklu:sorry::sorry::sorry::sorry::confused::confused::confused::confused::-D:-D:-D:-D:oo::oo::oo::oo::oo::oo:
heh a moze i sie rozmyslil :sorry: zartuje :cool2: pewnie dalej jest za
wiec owocnego staranka w listopadzie... ;-)

Wy chyba nie pouciekalyscie spac co :eek::eek::eek:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Hej kobitki,ale pamiętacie mnie jeszcze???:-D
Witam powakacyjnie ,pierwszy września zaliczony i na półkę :-D:-D Klaudia moja dumna 4-to klasistka ma jutro 6 lekcji i przeżywa okrutnie ,czy aby na pewno jej jeden bidon picia starczy:laugh2::laugh2:Ksawek w zerówce,ale jutro ma jeszcze wolne ,bo zapomnieliśmy mu wyników na owsice zrobić( u nas wymagają tego ,inaczej do przedszkola nie wpuszczą dziecka ,a że zerówka przy przedszkolu ,to choć obowiązek szkolny jest to bez badań i tak nie wpuszczą)w piątek mają być wyniki ,więc od poniedziałku Ksawek idzie:happy:
Patrysia no super że wymarzona dziewczynka ,gratulacje kochana:-)
As fajnie ,że u Kubusia dobrze dzień rozpoczęty:-)
Malinka co znowu julka nawywijała???:-D

Ja mam dziś dzień wolny,jutro też :-Dteraz będe mogła więcej tu zaglądać i pisać z wami ,bo tęskniłam okrutnie:tak:
Tymczasem robimy z m porządki powakacyjne,dzieci juz z powrotem u sievbbie w pokoju ,a my dziś w sypialni śpimy(latem wynajmujemy co sie da i sie gnieciemy z dziecmi na małej powierzchni)no pełny luksus,a skoro dzieci u siebie to kompa mam wolnego i mogę z wami pobajerzyć chwilkę:tak:

Wy chyba nie pouciekalyscie spac co :eek::eek::eek:
Wypłoszyłam wszystkie:-D:-D:-D:-D

Hej kobitki,ale pamiętacie mnie jeszcze???:-D
Witam powakacyjnie ,pierwszy września zaliczony i na półkę :-D:-D Klaudia moja dumna 4-to klasistka ma jutro 6 lekcji i przeżywa okrutnie ,czy aby na pewno jej jeden bidon picia starczy:laugh2::laugh2:Ksawek w zerówce,ale jutro ma jeszcze wolne ,bo zapomnieliśmy mu wyników na owsice zrobić( u nas wymagają tego ,inaczej do przedszkola nie wpuszczą dziecka ,a że zerówka przy przedszkolu ,to choć obowiązek szkolny jest to bez badań i tak nie wpuszczą)w piątek mają być wyniki ,więc od poniedziałku Ksawek idzie:happy:
Patrysia no super że wymarzona dziewczynka ,gratulacje kochana:-)
As fajnie ,że u Kubusia dobrze dzień rozpoczęty:-)
Malinka co znowu julka nawywijała???:-D

Ja mam dziś dzień wolny,jutro też :-Dteraz będe mogła więcej tu zaglądać i pisać z wami ,bo tęskniłam okrutnie:tak:
Tymczasem robimy z m porządki powakacyjne,dzieci juz z powrotem u sievbbie w pokoju ,a my dziś w sypialni śpimy(latem wynajmujemy co sie da i sie gnieciemy z dziecmi na małej powierzchni)no pełny luksus,a skoro dzieci u siebie to kompa mam wolnego i mogę z wami pobajerzyć chwilkę:tak:
no Kochana witaj :laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:
to dzisiaj dacie czadu wiec nie wiem jeszcze co tu robisz :sorry::-p:-p:-p

Mlode wlasnie pija kaszke a Dominik juz lezy u siebie w wyrku-pelen luz;-):-D
Zaraz zjem sobie kolacyjke i jak nic nie bedzie w tv to wskakuje do wyrka

MADZIULKA
Ale fajnie ze jestes:tak::tak::tak:

no Kochana witaj :laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:
to dzisiaj dacie czadu wiec nie wiem jeszcze co tu robisz :sorry::-p:-p:-p
Och ,jesteście,ale fajnie ,a już miałam zrezygnować ,ha ,ha dostałam @

Dowikluś twój men dalej na wyjeżdzie ,a ty w sklepie pracujesz ,bo ja, ten tego mogę być trochę opóżniona z informacjami :-D:zawstydzona/y:

reklama
Do góry