reklama
Ja wlasnie koncze obiadek:-)
Bylam na baseniku i bylo super bo sie nas troszke tam zebralo
Po obiadku musze skoczyc koniecznie pod prysznic i troszke posprzatac

Dzien upalny i samo slonce-oby jeszcze kilka bylo takich dni:-)
Bylam na baseniku i bylo super bo sie nas troszke tam zebralo

Po obiadku musze skoczyc koniecznie pod prysznic i troszke posprzatac

Dzien upalny i samo slonce-oby jeszcze kilka bylo takich dni:-)

B
Beata1988
Gość
dobre pytanie
a ja mam taka sugestie
nasze szkraby sa bardzo do siebie podobne zwlaszcza na tym zdj z okularami czarek tez ma takie
tylko trochę rozmazane![]()
Szczepionka jedna była na szczęście i obeszło sie bez płaczu nawet

Kurcze szkoda że taki mały rozmiar :-( a ile ma wkładka wewnętrzna cm?
A zdjęcia ze ślubu takie małe a jak się na nie kliknie to się powiększą Kochane

A co tu tak pusto? Ja wpadłam na chwilę póki Kubek śpi a tu pusto

Hej
Dziewczyny jestem po wizycie bedziemy mieli 100 % CORECZKE

Ale sie cieszeee, bo przyznam ze moj m chcial drugiego chlopca ale najwazneijsze ze Ona
jest zdrowa 

a wogole to ekarz do mnie ze mam juz starszne duzy brzusio i czy czasem nie mam blizniakow hahaha ale jest jedno wiec jest git

a na zdjeciu slicznie widac ze to Ona
No nic to na tyle dobrych wiadomosci, z kredytem ciezej.... czepaiaja sie wszystkiego i juz cos mowia ze niby zdolnosci mozemy nie miec....
:-
confused2:
moj jest tak zly ze nawet sie nie odzywa zebynie bylo pare slow za duzo
- no wiecie o co chodzi 

Ale sie cieszeee, bo przyznam ze moj m chcial drugiego chlopca ale najwazneijsze ze Ona

a wogole to ekarz do mnie ze mam juz starszne duzy brzusio i czy czasem nie mam blizniakow hahaha ale jest jedno wiec jest git

No nic to na tyle dobrych wiadomosci, z kredytem ciezej.... czepaiaja sie wszystkiego i juz cos mowia ze niby zdolnosci mozemy nie miec....

moj jest tak zly ze nawet sie nie odzywa zebynie bylo pare slow za duzo

anka26_x_07
Mama Laury :)
Patrysia gratu;luje z calego serca SUPER!!!!!!
A ja dzis szalealam p[rzy zelazku na szczescie juz poprasiowane i wieczorjkiem bede mogla spokojnie poogladac film z mezusiem
A ja dzis szalealam p[rzy zelazku na szczescie juz poprasiowane i wieczorjkiem bede mogla spokojnie poogladac film z mezusiem

Mówiłam Ci ,że szybko zejdzie.Bym zapomniała na smierć As wielkie dzieki za radyOliwce już całkowicie zeszła ta opuchlizna i sine spod oka
wreszcie wygląda jak człowiek a nie jak potwór
jesteś kochana.:-):-):-):-):-)
Cieszę się,że znów pomogłam :-)
dołączam się do życzonek.WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGOWskoczył kotek na ławeczkę, zdmuchnął na torcie jedną świeczkę, i zamiauczał pięknie miał. Teraz pobiegł bez miauczenia żeby złożyć Ci życzenia!!!
Dla naszego Kubusia z okazji pierwszych urodzin !!!

U nas pampersy dają po 5 na dobę ze szpitala i jak Ci mało to idziesz do pielęgniarek i dostajesz jeszcze 2 na noc.Witam dziewczynki!
Jestem padnięta- od rana disiaj z M dużo załatwialismy- bylsmy w UM UP USC i NFZ eby pozmieniac dokumenty, popytac w USC jak to z nazwiskiem ojca jest jak nie mamy slubu- nie treba nic wczesniej zalatwiac- dopiero po prorodzie.
No i bylisy w szpitalu w Rybniku- i bede rodic tam- babki z którymi gadalam bardo symptyczne wiec to juz zrobiło na mnie wrazenie- porod rodinny i zzo bezpłatne-kolejny plus- no i wogóle babeczka sama od siebei zaczeła mi opowiadac wsytko co i jak trzeba i wogóle wiec naprawde bardzo fajnie
nic nie trzeba miec dla dziecka- jeśli chce moge nawet paampersów nie brac- ale to akurat wole wziac, bo wiadomo jak bede zmieniac to wole jednorazowe niz chodzic i srawdzac co chwile cy nie jest mokra tetraa
teraz ide sie polozyc bo padam z nóg- aaa i jakies diwne bóle jak na okres mnie brały jak laziłam dzisiaj caly dzien- ale jak siedzialam wszitalu i czekalam na oddzialowa to mi przeszlo
miłego popołudnia
Ja nawet koszuli nie miałam ,bo specjalne do karmienia na holu w szafach sobie leżały i można było się przebierać nawet 3-5 razy dziennie.Koszulki fajne kolorowe różowe,fioletowe,niebieskie ,zielone i żółte w kropeczki były.

Kochana jak czujesz takie ciągnięcie jak na okres to może być przeforsowanie po prostu.
Spasuj trochę ,bo możesz przyspieszyć sobie poród.
Odpocznij deko,bo skurcze wywołasz.

Patrysia gratuluję córeczki.Hej
Ale sie cieszeee, bo przyznam ze moj m chcial drugiego chlopca ale najwazneijsze ze Onajest zdrowa
No nic to na tyle dobrych wiadomosci, z kredytem ciezej.... czepaiaja sie wszystkiego i juz cos mowia ze niby zdolnosci mozemy nie miec....:-
confused2:
moj jest tak zly ze nawet sie nie odzywa zebynie bylo pare slow za duzo- no wiecie o co chodzi
![]()
Twoje marzenie się spełniło.
SUPER !!!
Kubuś bardzo fajnie zareagował na szkołę,pomimo,że od kilku dni krzyczał,że on do szkoły nie idzie.

Dziś jednak tak fajnie dziewczyny go zagadały w szkole i podeszły profesjonalnie do tematu,że byłam w szoku.Kubuś powiedział pani,że jutro przyjdzie z plecakiem do szkoły i będzie z nią pracował.
Zobaczymy na ile zapału mu starczy

Jestem naprawdę mile zaskoczona podejściem nauczycielek do Kubusia.
Po spotkaniu ogólnym miałam 1.5 godzinną rozmowę z nimi i wypytywały dosłownie o wszystko.
Jak reaguje na to...na tamto...
Na jakim jest poziomie emocjonalnym,manualnym,edukacyjnym.
Co lubi a czego unikać...Jakie sytuacje go stresują,czego mogą się spodziewać,jak reaguje na inne dzieci,jakie nagrody,czy stosować kary w formie wyciszenia na korytarzu czy inna forma...
Jakie stosujemy pomoce i co można z nim robić w ramach terapii.
Wiem,że jako nagroda będzie układał puzzle i ma wziąć z domu ulubioną książeczkę,którą będzie mógł pooglądać jak skończy wcześniej jakieś zadanie.Jako nagroda za cały dzień będzie naklejka,którą Kubuś sam wybierze.

Z teściową nie jest za wesoło.
Nie chcą jej operować,bo jest sporo przeciwskazań:
Wiek,niestabilna kardiologicznie i otyłość to główne przeciw.
Od wczoraj mocniej przyatakowała ją trzustka.
Cierpi ta kobiecina okrutnie

Mamy znajomą w pogotowiu i już z nią rozmawiałam.
Wiadomo,że lekarz z lekarzem inaczej rozmawia

Ewa podała się za córkę i wyciągnęła pewne rzeczy od nich.
Najbardziej obawiają się,że teściowa nie wybudzi się z narkozy

Już sama nie wiem co o tym myśleć...
Pozdrawiam wrześniowo
dziekujePatrysia gratu;luje z calego serca SUPER!!!!!!
A ja dzis szalealam p[rzy zelazku na szczescie juz poprasiowane i wieczorjkiem bede mogla spokojnie poogladac film z mezusiem![]()

dziekujePatrysia gratuluję córeczki.
Twoje marzenie się spełniło.
SUPER !!!
Kubuś bardzo fajnie zareagował na szkołę,pomimo,że od kilku dni krzyczał,że on do szkoły nie idzie.
Dziś jednak tak fajnie dziewczyny go zagadały w szkole i podeszły profesjonalnie do tematu,że byłam w szoku.Kubuś powiedział pani,że jutro przyjdzie z plecakiem do szkoły i będzie z nią pracował.
Zobaczymy na ile zapału mu starczy
Jestem naprawdę mile zaskoczona podejściem nauczycielek do Kubusia.
Po spotkaniu ogólnym miałam 1.5 godzinną rozmowę z nimi i wypytywały dosłownie o wszystko.
Jak reaguje na to...na tamto...
Na jakim jest poziomie emocjonalnym,manualnym,edukacyjnym.
Co lubi a czego unikać...Jakie sytuacje go stresują,czego mogą się spodziewać,jak reaguje na inne dzieci,jakie nagrody,czy stosować kary w formie wyciszenia na korytarzu czy inna forma...
Jakie stosujemy pomoce i co można z nim robić w ramach terapii.
Wiem,że jako nagroda będzie układał puzzle i ma wziąć z domu ulubioną książeczkę,którą będzie mógł pooglądać jak skończy wcześniej jakieś zadanie.Jako nagroda za cały dzień będzie naklejka,którą Kubuś sam wybierze.;-) (o tym już mały wie i oczywiście tych naklejek już nie może się doczekać
)
Z teściową nie jest za wesoło.
Nie chcą jej operować,bo jest sporo przeciwskazań:
Wiek,niestabilna kardiologicznie i otyłość to główne przeciw.
Od wczoraj mocniej przyatakowała ją trzustka.
Cierpi ta kobiecina okrutnie
Mamy znajomą w pogotowiu i już z nią rozmawiałam.
Wiadomo,że lekarz z lekarzem inaczej rozmawia;-)
![]()
Ewa podała się za córkę i wyciągnęła pewne rzeczy od nich.
Najbardziej obawiają się,że teściowa nie wybudzi się z narkozy
Już sama nie wiem co o tym myśleć...
Pozdrawiam wrześniowo
no i super ze Kuba przekonal sie do szkoly, jestem pod wrazeniem... no popatrz a calkiem inaczej sie zapowiadalo
a co do tesciowej to faktycznie nie za wesolo - badzmy dobrej mysli

reklama
medeuska
październikowa mama'09
gratuluję córci:-):-):-) i zazdrszczeHej
Ale sie cieszeee, bo przyznam ze moj m chcial drugiego chlopca ale najwazneijsze ze Onajest zdrowa
No nic to na tyle dobrych wiadomosci, z kredytem ciezej.... czepaiaja sie wszystkiego i juz cos mowia ze niby zdolnosci mozemy nie miec....:-
confused2:
moj jest tak zly ze nawet sie nie odzywa zebynie bylo pare slow za duzo- no wiecie o co chodzi
![]()

ja też bede miała córeczke moja wymarzoną

Podziel się: