reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

witam na nocnej zmianie.czyzby juz zadnej nie bylo?

a tak w ogole to gdzie Luna,Madziulanatasza?????????????

wczoraj mialam byc wieczorem ale zadzwonila mama zebym jej pomogla tapetowac korytarz,wiec polecialam.jeszcze najpierw zrywalysmy tapete a potem tapetowalysmy.4otowry drzwiowe i jedno okno na jednym malym korytarzu,a do tego pasowana tapeta.wyobrazcie sobie:cool2::cool2::cool2::cool2::cool2:
przed 23 bylam w domu.tylko sie umylam i poszlam spac.ale wytapetowalsymuy wszytsko.

w szkole bylo ok.ale teraz sobie przypomnialam ze nie dalam malej rano tabletki:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
a pominiecie jednej juz sie niezle odbija na wszytskim.jestem zla na siebie:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::crazy::crazy::crazy::crazy::crazy:

jak wrocilismy dzis ze szkoly to musialam troche ogranac dom,zrobic obiad a potem pojechalysmy rowerami do mojej psiapsioly,korzystjac z tego ze ladna pogoda.no i przed 20wrocilsymy,musialam Pauline do szkoly spakowac i wyszykowac no i ie juz nawet umylam i siedze tu z wami.:-)
ide poczytac

reklama
Cześć. U nie cisza w domku na całego. Wpadam tylko na chwile bo A. juz marudzi. Dzisiaj znowu caly dzień w biegu. Ale Mama najprawdopodobniej juz w sobote będzie na nowym mieszkanku wiec będę miał więcej czasu.:-)

Kozaczki rozciągliwego materiału Strecz. Kruczo czarne, tyle, że zdjęcia z telefonu i kiepsko wychodzą. Noszone 2 razy głównie po mieszkaniu. Rozmiar 36 -37. Lasocki.

No nie każdy ma stope jak Kopciuszek ja mam 39 niestety:zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Ja niestety nie moge na obcasie.

A poza tym to tak: maz mi pomaga co rano razem sprzatamy bałaganik poranny,i wieczorkiem tez:)

Co do balsamu jest ok moja skóra na nogach wkoncu nabrała kolorów :)

A i wyzywające ubieranie sie nie tylko w domu ale i na dwor działa na S. dzisiaj stwierdzil "wkoncu moja zona wyglada"

Super że wszystko sie układfa, mąż pomaga i docenia:zawstydzona/y::-):-):-)

Hej
Dziewczyny jestem po wizycie bedziemy mieli 100 % CORECZKE :-D:-D:-D:-D
Ale sie cieszeee, bo przyznam ze moj m chcial drugiego chlopca ale najwazneijsze ze Ona :cool2: jest zdrowa :tak::tak::tak::tak:
a wogole to ekarz do mnie ze mam juz starszne duzy brzusio i czy czasem nie mam blizniakow hahaha ale jest jedno wiec jest git :laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:
a na zdjeciu slicznie widac ze to Ona :tak:

No nic to na tyle dobrych wiadomosci, z kredytem ciezej.... czepaiaja sie wszystkiego i juz cos mowia ze niby zdolnosci mozemy nie miec.... :eek::-:)confused2:
moj jest tak zly ze nawet sie nie odzywa zebynie bylo pare slow za duzo :sorry2: - no wiecie o co chodzi :confused2:

Gratuluje córeczki:-):-):-)
Z kredytem tez bedzie dobrze jeśli sie nie uda to moze w innym banku?;-)

Patrysia gratu;luje z calego serca SUPER!!!!!!

A ja dzis szalealam p[rzy zelazku na szczescie juz poprasiowane i wieczorjkiem bede mogla spokojnie poogladac film z mezusiem:tak:

Ale sie szybko obrobiłaś i prasowanie i okna:szok::-)

ja jutro sie za sprzątanie biorę, a potem do siorki pojadę bo mała jej nadal spi po 5 min. a Siostra płacze razem z nią bo nawet ciuszków nie ma kiedy poprasować. Była z nią juz u lekarza bo niedosyć że nie spi to bardzo ulewa. Na noc daje jej Viburcol i Debridat 3x dziennie. nabiał odstawiła a mała Olka ciagle na cycu by wisiała. A moja siostra nauczona co dzień sprzatania a teraz nie ma kiedy i kręćka dostaje:baffled::baffled:

A tu co się wyrabia? Jakieś picie się szykuje hehe :-D:-D piszę się na to tylko ja mam baaardzo słaby łeb :tak::tak:

Ale żem się dzisiaj wkurzyła z tą pracą co mi teściowa załatwiła w zakładach buckmacherskich :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: prawdopodobnie nie poinformowała Dominiki (kierowniczki, kuzynki Radka) że się zgadzam na tą robotę :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: a wszystko szło przez nią ona miała jej powiedzieć bo ma z nią kontakt. A ona nic jej nie powiedziała. Trzy tygodnie już minęły i chyba dupa z pracy a drugiej takiej nie znajdę. Do 6 godzin w dzień i to minimum 3 dni w tygodniu w pracy za 1300 złoty na rękę i szlag to wszystko trafił :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: a już myślałam że uda nam się pójść na swoje :no::no::no: ja już jej pięknie podziękuję. Normalnie mam ochotę zabić tą kobietę :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: a taki fajny humor miałam dzisiaj :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: a teraz mam takiego nerwa że szkoda słów :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: teraz niech Radek z nią gada na ten temat bo ja jak wybuchnę to jej wygarnę za to a ja nie będę owijać w bawełnę, ja walę zawsze prosto z mostu :tak::tak::tak:

No byście nie zabiły takiej baby za takie coś??? :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Z teściową to chyba tak już jest -raz dobrze a raz nie:zawstydzona/y::no:

Ona to w ogóle jakaś... nawet nie wiem jak to nazwać :crazy: nie tutejsza jakaś :eek: widać co się dzieje z człowiekiem jak całe życie mieszka tam gdzie prąd w kablach zawraca :tak:

Hmm miodzio :-D:-D to ja jutro na pierogi czekam :-D aż mi się jeść zachciało ale tyłka nie chce mi się podnosić :tak:

Dobra ja zaraz mykam bo coś mnie zaczyna sen łapać :tak::tak: a jutro mam robotę bo siostra mi cały wór jabłek przywiozła w niedzielę i do tej pory leżą w piwnicy i coś zaczyna lekko śmierdzieć ;-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Witajcie dziewczynki.
Wybaczcie ,że ja znów tylko o sobie. :zawstydzona/y:
Nie mam czasu na nic.
Teściowa nadal w stanie ciężkim.
Nie chcą jej operować,bo boją się ,że się nie wybudzi. :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Dziś takie bóle w nocy miała,że szok.
Klaudia była u niej ok.12 to mówiła,że jeszcze była w bólach i aż płakała. :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Szkoda mi jej ,że nie wiem. :sorry::sorry:
Nacierpi się kobiecina,że ho ho.
Dziś zaczęliśmy terapię behawioralną w Domu.
Terapeutka przyszła na 14 a poszła dopiero po 17 :szok::szok::szok::-D:-D:-D
Uwaga:
Zapłaciłam tyle za zajęcia co zwykle płacę czyli 80 zł za 3 godziny. :szok::szok::szok::-D:-D
Cieszę się bardzo ,że udało nam się do domu ją ściągnąć.:tak::-):-)

wspolczuje z powodu tesciowej
super z ta terapeutka
ale pamietaj-najpierw zalatw orzeczenie o niepelnosprawnosci a potem SUO !powiem ci co i jak jak zalatwisz orezczenie:-)

Hej Dziewczyny. Nie po nadrabiam bo głowa mi pęka. Z chłopakami byłam dzisiaj u lekarza bo sewek strasznie kaszle:-( a u mnie zatoki sebastian troszke kaszle i troche katar ale tez byłam z nim i dostał ten zamiennik za eurespal. Na festynie trochę byliśmy a wczoraj zamiast do szklarskiej to do karpacza pojechaliśmy a szkoda szklarska bardziej mi się podoba na NK wzuciłam parę zdjęć. Ja mam tylko jedno bo mój m nielubi robić zdjęć a nawet to jest nienajlepsze:crazy:

zdrokwa zycze

N
A i przebiła jej sie druga górna dwójka,tym razem z prawej strony :tak::tak::tak::tak:

brakuje nam tylko do kompletu dwóch górnych trójek ale jedna już widzę tez niebawem będzie sie wyrzynać bo juz widzę małą dziurkę w dziąśle:tak::tak::tak:

jak nie było tych zebów tak teraz jeden za drugim ale ja się śmieje ze niebawem czeka nas bilans dwulatka więc Oliwka sie spieszy aby mieć cały komplet zebów aby miałą czym zabłysnąć :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

dopeiro jej zeby ida???????????
mojej patrzec jak piatki wyjda...

ja tam sie dietowac nie musze bo przy 160 cm ma 50 kg...po 3 dzieci:sorry::cool2:

chcialabym tak.
moze jeszcze jedno dziecko to schudne:-D:-D:-D:-D

Wskoczył kotek na ławeczkę, zdmuchnął na torcie jedną świeczkę, i zamiauczał pięknie miał. Teraz pobiegł bez miauczenia żeby złożyć Ci życzenia!!!

Dla naszego Kubusia z okazji pierwszych urodzin !!!

dloaczam sie do zyczen

Mam:cool2: jak byłam mała to miałam nietolerancję glutenu, ale za nim to wykryli to mój organizm żeby nie umrzeć śmiercią głodową zjadł swoje komórki tłuszczowe. I nawet w ciąży choć chłopcy mieli po 4 kg przybywałam tylko 8-10 kg. Teraz wlaściwie mogę już jeść wszystko ale...chleb żadko, klusek i makaronu właściwie wcale.
Jak kiedyś dziewczyny dyskutowały o diecie Dieta South Beach (Plaż Południa) to okazało się że ja właściwie tak jem jak tam piszą:szok::szok::szok:

Natalineczka dobry tekst na kobietach za kółkiem:tak::-D:-D:-D

czyli mialas celiakie?
a z tego w ogole sie wyrasta?chyba nie ,czy sie myle?

Do góry