reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

szymon juz spi a ja zajadam kanapeczki
hania oglada bajki :-):-)
ja dzis sie dowiedzialam ze w przedszkolu zrobili cos takiego ze jak przyjmuja 3 latka to obydwoje rodzicow musi pokazac zaswiadczenie z pracy ze pracuja i takie dzieci maja pierwszenstwo :wściekła/y::wściekła/y:..to troche bezsensu..bo jak mam znalezc prace jak nie mam miejsca w przedsz najpierw musze zalatwic przedsz a dopiero potem szukac pracy moim zdaniem :tak:

ciasteczko moja ora wlasnie chodzi do normalnego panstwowego :tak:

marzenka jak zakupy??

a i u nas otwiera babeczka przedsz prywatne od 6 do 18 godz...niby ma juz na liscie 32 dzieci i miesieczny koszt 450 zl troche duzo nie??...:crazy:...

bede zagladac...

reklama
Magda no tak kosztuja te prywatne ale to i tak rodzice mniej zaplaca niz za opiekunke, bo one zarabiaja od 600zl w zwyz,
a co do tych zaswiadczen my tez musielismy przedstawci tak juz jest od 2 lat
wiec nie ma zmiluj sie:-(
tylko ze teraz jest tak ze dzieci 5-letnie maja pierwszenstwo w przyjeciu ze wzgledu na ta zakichana reforme "6-latek do szkoly":wściekła/y::wściekła/y: no chyba ze juz ona padla gdzies w zaroslach ale chyba nic z tego:no::wściekła/y:
milej nocki babeczki
mysle ze jutro sie tu zjawie:-)

jestem jestem:-)
zakupki udane :-)zakupilam dawidkowych nowowsci:-):-)
byla mojego siostra pilnowac dawidka u nas w domu,hehe otwieramy drzwi a tam dawidek spiacy ze ho ho ale jak nas zobaczyl to sie rozbudzil:-):-)
dostal wysypke na twarzy ma 3 kropki czerwone i to albo od ryzu albo od cieleciny:sorry:
dawidek tez dzis dostal mila paczuszke wlasnie od cioci,kilka ciuszkow wieksze rozmiary w tym super bluzze:-)
ale teraz musze odwolac moj zakup co zarezerwowalam ciuszki wieksze bo po co mi one skoro dostalam to co chcialam dla dawidka.eh nie mila sytuacja no ale co zrobie skoro ma duzo teraz tych ciuszkow wiekszych i znajac zycie pewnie by ich nie ponosil:zawstydzona/y:

dobranoc
beti gdzie zdjecia?obiecalas a dzis wtorek:-)

Dobry wieczór...dzionek zleciał heh...jak zwykle:-D Pod wieczór byliśmy na plaży znów, wykąpałam się 2 razy i sru do domku, jeszcze przedtem kupiliśmy coś do zjedzenia:tak: ja tradycyjnie frytki, mniam uwielbiam:-ppoprostu nie mogę się oprzeć ich widoku by nie zjeść...lubię fastfoody, mogę jeść a i tak nie przytyję, mam niedowagę choć lubię papu więc zbytnio się nie martwię:-p troszkę mi tylko wisi sadełko po porodzie, poza tym chuda jak....wypłata:-D:-D:-D Dobranoc dziewuszki;-)

Befatko jak tam pobyt w naszej ojczyźnie? podoba się?

Dzien doberek..
smile.gif

u nas po deszczu o 6 lalo dosc mocno..teraz jest ok..
hania wlasnie poszla a ja wlaczylam pranie zobacze czy normalnie wypierze bo ciagle wlacza sie nam kontrolka odkrec wode a woda jest odkrecona
rolleyes.gif
..nie wiem o co kaman...
przeciez pralka stara nie jest ...

megi tobie to dobrze codzien na plaze smigasz hehe..jednak autko sie przydaje co?.....jak zuza przeszlo jej??

dobra mykam milego dzionka !!

Ostatnia edycja:

ANIU wszystkiego najlepszego !!

Zdrowia, szczęścia, pomyślności, z życia samych przyjemności. Każdy dzień niech lepszym będzie, a słoneczko gości wszędzie.:)

Ostatnia edycja:
dzien dobry
rany co za noc,okropnie sie nie wyspalam,dawid ciagle sie budzil,w koncu o 4 dalam se spokoj i wzielam go do nas do lozka,i ma wiecej tych kropek po jednym i po drugim policzku ma po dwie kropki wielkosci pol malego paznokcia,narazie przemylam przegotowana woda na waciku,zwykle pomagalo,a tak poza tym wszystko ok wiec pewnie to uczulenie,takze wstrzymuje sie z nowosciami do czasu az sie to dziadostwo schowa,
wlasnie wstawilam zupe dzis pomidorowa a dawidkowi sama marchewke,nie bede mu mieszac poki ma te kropki.
potem na miasto lece musze isc po koc dla dawidka bo znalazlam w koncu fajny taki na jesien zime bo nie ma zadnego.
bede wpadac

dzien dobry
rany co za noc,okropnie sie nie wyspalam,dawid ciagle sie budzil,w koncu o 4 dalam se spokoj i wzielam go do nas do lozka,i ma wiecej tych kropek po jednym i po drugim policzku ma po dwie kropki wielkosci pol malego paznokcia,narazie przemylam przegotowana woda na waciku,zwykle pomagalo,a tak poza tym wszystko ok wiec pewnie to uczulenie,takze wstrzymuje sie z nowosciami do czasu az sie to dziadostwo schowa

marzenka, pewnie od tej cieleciny duzo dzieci jest na nia uczulone i z tad tek krostki:-(
moja mlodsza byla uczulona na przerozne rzeczy (ma to po mnie) nawet bys nie uwiezyla na co...:szok: ale tez na kurczka i to takiego swojskiego bodajze do 2,5 lat:eek:
a teraz jestem sama w domu bo jedna w szkole a mala poszla pierwszy dzien do przedszkola ale nie plakala mysle ze bedzie ok:-)

reklama
Do góry