reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2009

Dzien doberek:-)

Ja postanowila powoli przygotowywac miejsce i rzeczy dla dzieciaczkow. Tak czytalam Was i wiele ma opoinie, ze to jeszcze za wczesnie. Napoczatku tez tak pomyslalm, ale z drugiej strony nie jestem pewna kiedy maluszki sie urodza, no i za chwile bede miala taki brzuch, ze juz chyba nic nie zrobie, tylko lozko i lezenie...
A ja nie chce zeby cala przyjemnosc wicia gniazdka ktos mi zabral:zawstydzona/y:
Ja juz tez piore ,prasuje i upycham w komode .. :) :-D

reklama
ja po malu wykopuje sie z zaplanowanej na dzis roboty :) na obiad wiem co zrobie /sos z serka topionego z makaronem/ a potem zaczynam akcje z oknami ale to jak moje kochanie wstanie z lozka :D
a teraz smigam po jezyny do ogrodu ... upieknia moja salatke owocowa :D
Ja tez makaron !!! Z cebulka smazona i bialym serem ...taki szybki obiad bo mam lenia i tez mam troche prasowania !!!

Apropo ciuszków. Zrobiłam dzisiaj wielkie pranie, bo pogoda ładna. Wywaliłam większość moich ciuchów i wyprałam. Tyle, że nie bardzo miałam co po domu założyć. Wygrzebałam getry.....zielone. Nawet nie pamiętam skąd je mam:sorry: Jak je ubrałam, to z brzucholem wyglądam jak Shrek, hehehehe:-D:-D:-D Oby mąż się nie odkochał jak wróci z pracy.....:sorry::laugh2:
wyobrazam sobie jak ponetnie musisz teraz wygladac ahhahaha :) Pani shrekowa ahhah

Pauluś a ja żeby było inaczej postawię na chłopca:-):-):-)
Chociaż gitlerek różowy hmmmm..........:-)

A ja już po obiedzie...kapuśniaczek dla mnie a kluski z truskawkami dla M i córy:-) oczywiście kupne bo ja nie lubię zbytnio to nie robię:tak:

Czesc laski, dzisiaj dla odmiany najpierw napisze co u mnie a potem bede czytac coscie tam przez caly dzien wczoraj naskrobaly.
Wyobrazcie sobie ze wstalam po 13 :szok::szok::szok::szok:
Wczoraj bylam z moim B na tym egzaminie zdał na 4 jupi ;) , a poniewaz to byl jego pierwszy termin bo mial zwolnienie to mamy taka sama srednia 4,3 i przynajmniej jakas nedzna kase do staniemy od tej bidnej uczelni za wyniki w nauce, pierwsze 20% z najlepszymi ocenami 430zł, nastepne 40% - 250zł a ostatnie 40% - 150zł, jak dla mnie za srednia minimum 4,0 na tych studiach to sa smieszne pieniadze, przez ostatnie 3 lata obnizyli o ponad 300zł stypendium.... Licze ze zalapiemy sie na to srodkowe to zawsze 500zł co miesiac wpadniee... a po cichu licze na to wyzsze ale zobaczymy...

No i zlozylam wczoraj podanie o in dywidualna organizacje studiow i dziekan mi podpisal to juz dzisiaj wiec jestem zadowolona.

Wczoraj wyprowadzka strasznie nas zmeczyla, ledwo zdazylismy przed 18 sie wyrobic, ale wlascicielka mieszkania oddala nam 1000zł kaucji bez gadania taki byl blysk w chacie ;) z czego sie cieszymy niezmiernie.

A teraz ide zobaczyc co tam u Was :p

A nie mowilam ze zda !! Zdolna bestia!

Pauluś ja myślę, że laska.
kochane tylko was nadrobiłam i idę spać bo w nocy spałam 3 godziny i padam. Jeszcze dzisiaj mam hematologa od 18 jak wrócę normalnie to dam wam znać.
Buziaczki i dziękuję wszystkim za wsparcie!!!
nic się nie zmieniło ale widocznie tak musiało być.
:tak:

reklama
Do góry