reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2009

Pauluś ja myślę, że laska.
kochane tylko was nadrobiłam i idę spać bo w nocy spałam 3 godziny i padam. Jeszcze dzisiaj mam hematologa od 18 jak wrócę normalnie to dam wam znać.
Buziaczki i dziękuję wszystkim za wsparcie!!!
nic się nie zmieniło ale widocznie tak musiało być.
:tak:
Glowa do gory !!! silna babka z ciebie !! Ja mam nadzieje ze on zmadrzeje i zobaczy ze nie tedy droga :eek:. Badz dzielna !

reklama
reklama
Chciałam nadrobić wczorajszy dzień, ale za nic nie dam rady :-p. Powoli się zbieram po mojego Smyka.

Mi gin kazał zrobić badanie na HIV i zrobiłam.

Dagmar na pewno wszystko się ułoży! Trzymam kciuki!

Tyle zdążyłam, a teraz się żegnam. Bajo :-)

Do góry