reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2009

reklama
Ale bym dobrą książkę przeczytała:wściekła/y::wściekła/y::-(
Dobrą czytaj triller albo horror:-)
Ja tam wolę duzo bardziej czytać niż oglądać filmy:-)
Ale niestety w dzień nie za bardzo mam czas a wieczorem nie chce mi się zaczynać bo potem nie umię skończyć:-)
Tez wole poczytac ksiazeczke, ale takie ktore sama sobie wybiore to moge tylko w wakacje, eh w roku akademickim mam inne do czytania...

Anooła moj to tez upycha te skarpciska gdzie popadnie, ale to juz je w takich miejscach znajduje hahah, wczoraj mialam juz spakowana torbe z ciuchami przed wyprowadzka, chce cos z niej wyciagnąć, otwieranm patrze a tam co????? Skarpeciska Mojego ktore zdjal po egzaminie i wsadzil na moje czyste ubrania... Ręce opadaja hahaha

Allitka ja tez mialam w badaniu ogolnym moczu liczne bakterie, ale moj gin powiedzial ze na to sie na badaniu ogolnym nie patrzy, bo to moze bc spowodowane albo niedokladnym umyciem sie, albo zlym pobraniem moczu, musi byc srodkowy strumien

Marzka to niedobrze ze babcia zlamala szyjke... :( w tym wieku czesto sie to zdarza przy upadkach, bedzie babcia musiala lezec :(

maarta trzymam kciuki zeby z Wami bylo w porzadku, jak lekarz kazal lezec to trzeba sluchac, bedzie dobrze

nowamagdakk fajnie ze jestes zadowolona z USG, ja sie chcialam zapisac do doktorka dzwonillam ale jechal samochodem i mowi zbym zadzwonila nastepnego dnia rano i sie zapisala ze ma wolne 16 i 18 wrzesnia, no a nastepnego dnia rano przez ten egzamin mojego B zapomnialam i przez te przeprowadzke, dzwonie dzisiaj i najblizszy termin to 28 wrzesnia... caly miesiac czekania

Georgina badanie za darmo jak kupisz tam soczewki ;) a jak nie to sie placi w zaleznosci gdzie 30-50zł. A pamietam z jak mialam swoje pierwsze soczewki to wstawalam 20 minut wczesniej zeby je zalozyc hahaha, ale teraz to takka wprawiona jestem ze 2 sekundy i soczewka w oku, nie liczac czasu czyszczenia . No a soczewki pewnie beda od razu. Ja zawsze kupuje kolorowe o na nie czekam dluzej.

Cherie moj tez mosi okulary i tak sie przyzwyczail ze mowi ze bez okularow glupio wyglada, a mi sie chyba bardziej podoba bez, ale ja teraz sobie kupilam okulary, zamiast soczewek nosze chwilowo, a potem kupie soczewki i jemu i sobie i zobaczymy moze sie przekona ;)

Nessi dobrze ze juz wyszlas, oby wszytsko bylo dobrze. Wspolczuje z zatokami to jest strasznie uciążliwe

Akozka nie martw sie na zapas, ja mysle ze bedzie wszystko ok, dzidzia sie przeciez nie kurczyla

Mea widze ze Twoja Mala sie rozkopala na dobre ;)

Dagmar tez by mnie wkur.... takie wypominanie o kase. My jestemy studentami, a ze ja jestem jedynavczka a moj B ma ciezsza sytuacje, bo ma jeszcze dwojke mlodszego rodzenstwa, i to moi rodzice kupuja nam mieszkanie i ja wiecej dokladam do naszego wpolnego mieszkania to nigdy przenigdy nie powiedzialam czegos takiego zeby wyszlo ze mieszkanie bedzie "moje" a nie "nasze" , bo wiem ze gdyby bylo odwrotnie to moj B tez by zrobil tak samo, a sam stara sie jak moze. I wiem ze jeszcze te 2 lata skonczymy studia i juz bedzie lepiej. damy sobie razem rade
Kurcze a z ta szyjka to mam nadzieje ze juz Ci sie nie bedzie wiecej skracac

Paula - juz możesz się szykować na większość niebieskich ubranek hehe :))))
Jak tylko mąż przyjdzie z pracy to bierzemy się za przeglądanie ciuszków, które dostałam od rodzinki po ich dzidziulkach i odrzucimy wszelkie róże itp.:-D:-D:-D
I wreszcie wybiorę się na zakupy z prawdziwego zdarzenia:-):tak:
Ojć jestem szczęśliwa na maksa:happy::happy::happy::happy::happy::happy:

Więc kochane moje CHŁOPAKI GÓRĄ!!!!!
:-):-):-):-):-):-):-)Będzie Aleks:-):-):-):-):-):-):-)

Jak tylko mąż przyjdzie z pracy to bierzemy się za przeglądanie ciuszków, które dostałam od rodzinki po ich dzidziulkach i odrzucimy wszelkie róże itp.:-D:-D:-D
I wreszcie wybiorę się na zakupy z prawdziwego zdarzenia:-):tak:
Ojć jestem szczęśliwa na maksa:happy::happy::happy::happy::happy::happy:

Pauluś gratuluje zatem jajeczek:-) No i faktycznie roze Wam sie nie przydadza;-)

reklama
Hm teraz się zastanawiam nad pewną rzeczą. Czy będę mogła dać mojemu synkowi na imię Aleks-nie Aleksander ani Aleksy tylko po prostu Aleks? Jak myślicie bo już nie wiem

Do góry