jutka:)
Fanka BB :)
Jajeczek w grudniu będzie pod dostatkiem:-)
hehe a mialo byc Boze Narodzenie nie Wielkanoc

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jajeczek w grudniu będzie pod dostatkiem:-)
Kochana prosze cie bardzoGinekolog Wrocław, USG 3D USG 4D Wrocław
Koszt to 120 zł z płyta dvd ,bez płyty 100 zł. Na płycie mam nagrane ok 30 minut ...dokladnie chyba 26 minut !
Asia, teraz dopiero tak patrzę, a my mamy suwaczki nastawione na ten sam terminMatko Boska !!! zaczelam 27 tydzien !!! Jak by nie patrzec jeszcze 13/14 tygodni do planowanego terminu porodu oczywiscie +/- 2 tygodnie !
He !!! Bo ja zmienilam z 10 grudnia na 8 grudzien - tak kazal lekarz !!! coraz blizej coraz blizejAsia, teraz dopiero tak patrzę, a my mamy suwaczki nastawione na ten sam termin![]()
Ja robilam usg w 25 tygodniu no i zdjecia jak na ten tydzien wydaje mi sie ze sa super ! W 30 tygodniu znowu zrobie !!! Facet jest poprostu przepiekny!!! Bardzo sympatyczny i dokladny !!! caly czs tlumaczyl ,pokazywal i mierzyl wszytko !!!Asiu, wielkie dzieki. Akurat wybieram sie niebawem do wroclawia to moze bym se zrobila:-)
Ciekawe czy bedzie dobrze widac moje maluszki![]()
Trzymam kciukasy za ciebie laska !!! Nie stresuj sie ! NO i oczywsicie zdaj relacje jak wrocisz!!!!Pauluś gartuluję tego nabiału
Marta tak co 2-3 godziny czasem do 4, ale żadko.
Boję się tego hematologa. Trochę się przespałam. teraz się ubieram i jadę.
3majcie kciuki laseczki.