reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2009

Hm teraz się zastanawiam nad pewną rzeczą. Czy będę mogła dać mojemu synkowi na imię Aleks-nie Aleksander ani Aleksy tylko po prostu Aleks? Jak myślicie bo już nie wiem

Mysle, ze nie bedzie problemu. Wiesz w duzej mierze to zalezy od urzednika, ze czasem doczepia sie do imion, ale w tym przypadku nie powinien robic problemu.

Ja z ta moja parka to i w listopadzie moge sie posypac, ale oby nie za wczesnie:tak:

reklama
Więc kochane moje CHŁOPAKI GÓRĄ!!!!!
:-):-):-):-):-):-):-)Będzie Aleks:-):-):-):-):-):-):-)
Ja zniknelam na chwile no bo wiecie ,Jarek przyjechal i zaczyna podchody robic do przeproszenia hahahah .....ale wiecie trzeba bylo fochem zapodac jeszcze a niech sie pomeczy ot co - a tu prosze jakie niusy!!

Nie no ja jestem chyba jakas czarownica normalnieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee .Nie dosc ze u siebie na wyczucie plec trafilam to u ciebie kochana tez zgadlam !!! czarownica i tyle!

Gratulejszyn moja droga !!!

MOj boy daje mi dzisiaj niezle popalic ,wali glowka po pecherzu biedna matke a tu jeszcze taka duchotaaaaaaaaaaa straszna !!!

Ja zniknelam na chwile no bo wiecie ,Jarek przyjechal i zaczyna podchody robic do przeproszenia hahahah .....ale wiecie trzeba bylo fochem zapodac jeszcze a niech sie pomeczy ot co - a tu prosze jakie niusy!!

Nie no ja jestem chyba jakas czarownica normalnieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee .Nie dosc ze u siebie na wyczucie plec trafilam to u ciebie kochana tez zgadlam !!! czarownica i tyle!

Gratulejszyn moja droga !!!

MOj boy daje mi dzisiaj niezle popalic ,wali glowka po pecherzu biedna matke a tu jeszcze taka duchotaaaaaaaaaaa straszna !!!
Dzięki kochana:-) no mój synuś też wali główką ale w szyjkę macicy:szok:auć!!!!!
Ale mu wybaczam odrazu. A i moja dzidzia też ma ułożenie główkowe:tak:

Dziewczyny a jak sie nie karmi piersia to ile razy na poczatku trzeba dzieciom w nocy dawac papu?

Akozka
wiedzialam ze nie inkubujesz karlicy :p ;)

Wiecie co, jak widzę takie maluszki to mi się instynkt włącza. Już nie mogę się doczekać kiedy przytulę nasze maleństwo.
Ostatnio mąż zadeklarował się, że też będzie wstawał do Weroniczki w nocy. Więc się go pytam: "A co będzie, jak się okaże, że kupa?". A on na to: "Jak to co, obudzę ciebie." Faceci.....:-D:-D:-D:-D:-D:-D
no u nas kazdy bedzie mial swoje jajka do dogladania ;) ja sie smieje ze jak co to w nocy moj B bedzie wstawal a ja bede udawala ze nie slysze ;). A tak na serio to pewnie bede czuwala czy oddychaja ahaha

23marta Pogratuluj swojemu B zdanego egzaminu. Strasznie sie ciesze, ze spelnily sie Wasze zamysly;-)
okej dziekuje :)

Paulus tez nie wiem czy juz napisalas ale obstawiam cipeczke

reklama
Matko Boska !!! zaczelam 27 tydzien !!! Jak by nie patrzec jeszcze 13/14 tygodni do planowanego terminu porodu oczywiscie +/- 2 tygodnie !

Do góry