reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2009

reklama
Wiecie co, jak widzę takie maluszki to mi się instynkt włącza. Już nie mogę się doczekać kiedy przytulę nasze maleństwo.
Ostatnio mąż zadeklarował się, że też będzie wstawał do Weroniczki w nocy. Więc się go pytam: "A co będzie, jak się okaże, że kupa?". A on na to: "Jak to co, obudzę ciebie." Faceci.....:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Wiecie co, jak widzę takie maluszki to mi się instynkt włącza. Już nie mogę się doczekać kiedy przytulę nasze maleństwo.
Ostatnio mąż zadeklarował się, że też będzie wstawał do Weroniczki w nocy. Więc się go pytam: "A co będzie, jak się okaże, że kupa?". A on na to: "Jak to co, obudzę ciebie." Faceci.....:-D:-D:-D:-D:-D:-D
No mój tak samo heh;-)

oby nasze malenstwa tez tak w terminie sie rodziły
Ja tak samo miałam ale miesiąc temu ale gdy zobaczyłam jej dzidzie- a Oliwka jest cuuudna to też chce mieć maleństwo już przy sobie
a tu oliwierek u kolezanki 3250 szczescia
ja tez sie nie moge doczekac ale niech nasze maluch lepiej rosna jeszcze w naszych brzuszkach

Heh no i się właśnie cieszę:-D:-D:-D:-D:-D a w związku z teściami to u mnie szkoda gadać, moja teściowa wczoraj zadzwoniła do mojego Artura i o byle co zaczęła na niego wjeżdżać wstrętne babsko!!!! Aż mi się go żal zrobiło, ten babiszon ma nieźle poje....ne w głowie:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
No cóż, urażona babska ambicja:-D:nerd: Musiała oddać swojego ukochanego synka innej kobiecie, na dodatek młodszej i ładniejszej, hihihi. No i zdaje sobie sprawę, że już nie będzie najważniejsza. Olej ją, ważne że Artura masz po swojej stronie.

oby nasze malenstwa tez tak w terminie sie rodziły
Ja tak samo miałam ale miesiąc temu ale gdy zobaczyłam jej dzidzie- a Oliwka jest cuuudna to też chce mieć maleństwo już przy sobie
a tu oliwierek u kolezanki 3250 szczescia
ja tez sie nie moge doczekac ale niech nasze maluch lepiej rosna jeszcze w naszych brzuszkach
A u niej 3200 i 52 cm:-D

mnie tak straszyli ta glukoza ze to takie nie dobre siostra dwa razy ja zwrociła a mi to nawet smakowało i nawet zgagi nie miałam cała cytryne pani mi wcisneła i nie był tak zle
zycze powodzenia na badaniu

reklama
Do góry