Pauluś89
Grudzień 2009
Aż tak żle???? Ja jeszcze nie miałamA ja się cała trzęsę po glukozieokropieństwo , zaraz znowu jadę , a tak jeśc mi się chce, młody kopie po tej glukozie jak szalony

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Aż tak żle???? Ja jeszcze nie miałamA ja się cała trzęsę po glukozieokropieństwo , zaraz znowu jadę , a tak jeśc mi się chce, młody kopie po tej glukozie jak szalony
No mój tak samo heh;-)Wiecie co, jak widzę takie maluszki to mi się instynkt włącza. Już nie mogę się doczekać kiedy przytulę nasze maleństwo.
Ostatnio mąż zadeklarował się, że też będzie wstawał do Weroniczki w nocy. Więc się go pytam: "A co będzie, jak się okaże, że kupa?". A on na to: "Jak to co, obudzę ciebie." Faceci.....![]()
No cóż, urażona babska ambicjaHeh no i się właśnie cieszęa w związku z teściami to u mnie szkoda gadać, moja teściowa wczoraj zadzwoniła do mojego Artura i o byle co zaczęła na niego wjeżdżać wstrętne babsko!!!! Aż mi się go żal zrobiło, ten babiszon ma nieźle poje....ne w głowie
![]()
A u niej 3200 i 52 cmoby nasze malenstwa tez tak w terminie sie rodziły
Ja tak samo miałam ale miesiąc temu ale gdy zobaczyłam jej dzidzie- a Oliwka jest cuuudna to też chce mieć maleństwo już przy sobie
a tu oliwierek u kolezanki 3250 szczescia
ja tez sie nie moge doczekac ale niech nasze maluch lepiej rosna jeszcze w naszych brzuszkach
No takNo cóż, urażona babska ambicjaMusiała oddać swojego ukochanego synka innej kobiecie, na dodatek młodszej i ładniejszej, hihihi. No i zdaje sobie sprawę, że już nie będzie najważniejsza. Olej ją, ważne że Artura masz po swojej stronie.
Pewnie, jeszcze mają czas. Będziemy miały fajny prezent w grudniu. Jedne z nas na Mikołaja, inne pod choinkę.:-)ja tez sie nie moge doczekac ale niech nasze maluch lepiej rosna jeszcze w naszych brzuszkach