reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2009

reklama
dagmar kciuki masz pewne !! a nasze kciuki patrz jakie skuteczne -> facet marty zdal na 4 !! to o czyms swiadczy !! a to wszystko przez nasze kciuki :)

marta pogratuluj odemnie a i teraz trzymamy kciuki zeby zalapac sie na to wyzsze stypendium :D

paulus ja wczesniej widzialam typowania ale rece zajete i nie moglam napisac ale tgez stawialam na chlopaka !! tak mi na chlopaka wygladalas :D

co ja jeszcze mialam napisac ?? aaa umylam okna ... nie UMYLISMY OKNA !!! moj kochany sobie zastrzegl ze chce byc w tym procederze uwzgledniony bo bral czynny udzial w myciu !! w koncu sciagal i wieszal firanki !! a to juz cos !! no wiec powtarzam - UMYLISMY OKNA :D co prawda mylam ja ... i odprasowalam te 18m2 zaslonek i kregoslup mi wysiada ale co tam ... cos niecos w koncu i on zrobil :)

Pauluś gartuluję tego nabiału :-D
Marta tak co 2-3 godziny czasem do 4, ale żadko.
Boję się tego hematologa. Trochę się przespałam. teraz się ubieram i jadę.
3majcie kciuki laseczki.

Trzymam mocno kciuki! Napewno bedzie dobrze! Powodzenia i czekamy na wiesci:tak:

Ja robilam usg w 25 tygodniu no i zdjecia jak na ten tydzien wydaje mi sie ze sa super ! W 30 tygodniu znowu zrobie !!! Facet jest poprostu przepiekny!!! Bardzo sympatyczny i dokladny !!! caly czs tlumaczyl ,pokazywal i mierzyl wszytko !!!

NOm dla mnie w sumie najwazniejsze zeby je przebadal, bo ostatnio w szpitalu mialam usg i ta lekarka jakas taka niemrawa jak dla mnie, wiec dobrze by bylo zeby ktos jeszcze je obejrzal. No, a poza tym to strrrrasznie chce je zobaczyc:-)

Laski potrzebuję odpowiedzi czy po urodzeniu można jeść banany? Bo bratu byśmy dali żeby bratowej zawiózł. A widziałam fotki Madzi - słodka:)

chłopaki górą: w końcu jak ich się przemnoży x 2 /bo w końcu dwa jajka mają/ - to dziewczynki pozostają w mniejszości :cool2::confused2::cool2:
Nie powiedziałabym - jakby przeliczyć te jajeczka, co nasze dzewczynki jużbędą miały w sobie, to facetów zostawiają daleeeeeeeko w tyle ;-):-D

A ja dzś wstałam koło 5:30, mój miał prawo jazdy już o 7:00 egzamin, oczywiście zdał, więc mam własnego autobusistę! AAach.. Już mu powiedziałam, że biorę 5 dych od każdego szczęścia jakie mu przynoszę, od kiedy jesteśmy z sobą za każdym razem jak idzie ze mną to mu się wsyztsko udaje, jak pójdzie sam to coś spindoli.. :cool2: Ma się tę siłe..

Hmm.. Tak mówicie o wicu gniazdka, a ja już mam dość tego, że ktoś mi kupuje czy przynosi ciuszki! :wściekła/y: Już powiedziałam że więcej nie chcę, bo sama sobie też chcę pokupować, powybierać i mieć przjemność z własnego wyboru.. A oni mi naznosili i tyle.
I będę musiała przebudowac moja szafę, wstawię półki, chyba sama, bo sie proszę mojego o to od jakiegoś czsu i nie widzę postępów w działaniu. Cóż, kierunek ciastorama, wiertara w rękę i jadę z koksem :laugh2:

reklama
Wruciłam, nic nie wiem dopiera 23ciego idę jeszcze raz.
mam plik badań i zobaczy. Oj ale mówił, że ta ciąża to nie był dobry pomysł.
Jutro neurolog, może chociaż tam się czegoś dowiem od razu?

Z nowinek, dzwonił mój mąż. I żeby mnie szlak trafił, że w ogóle ten tel. odebrałam!!! :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Do góry