reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Witam,bez natchnienia niedospana i wogóle do niczego:-(.
Dowilkuś,puszczaj dzisiaj Totka;-):tak:, u szczypiorków w suwaczku fajnie 2 i 3 i 2 i 3:tak::-D:-D.
Akumulatorki padły a ładowarka w samochodzie to pierogi jutro na obiad zaserwuję;-):tak:.I obiecane % zagramaniczne,póki jeszcze w lodówce są:-p;-):tak::tak:.

ello
jestem i ja ale teraz na moment bo lali chce sie tulic
Przeczytalam posty
Agnes ponad 290 euro:szok::szok::szok:
Dowikla a to male heksy smieja sie z barata ze platkow nie zje:-D:-D:-D
Marta a gdzie masz natchnienie?
Malinka zastepczyni musi byc kiedys kazdy sie zestarzeje:rofl2:

Juz zawsze na zawsze zajebista piosenka nioedawno ja odkrylam:tak:
Patrysia masz racje kozaki fajne w sam raz na twoja nozke:happy:

...ide sie poprzytulac do Lali

Witam,bez natchnienia niedospana i wogóle do niczego:-(.
Dowilkuś,puszczaj dzisiaj Totka;-):tak:, u szczypiorków w suwaczku fajnie 2 i 3 i 2 i 3:tak::-D:-D.
Akumulatorki padły a ładowarka w samochodzie to pierogi jutro na obiad zaserwuję;-):tak:.I obiecane % zagramaniczne,póki jeszcze w lodówce są:-p;-):tak::tak:.
a co sie staklo ze do niczego????

Czas za szybko leci i takie tempo to dla mnie za szybko.Głowa boli,osłabiona jestem i wszystko mnie wkurza.:wściekła/y::-(
kochaniutka dzis na wieczorek zrob sobie kakao wypij duszkiem i do łóżeczka słodkich snów życzę wyspij sie za wsze czasy, a zobaczysz jutro będzie lepiej;-);-);-):tak::tak::tak::tak:

nie chce byc wscipska ale co za szybko???
chyba ze nie docztałam :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Ja też już jestem ,ciemno ,ale szybko już,dzieci do spania poszły,
Przyuważyłam Ksawiera jak wylewa sobie wielką kałużę szamponu na gąbkę ,teraz wiem czemu tak szybko sie im kończy,jak mi synek wytłumaczył :przecież jest do głowy i do kąpieli:-Dnie sprecyzowali na opakowaniu ,że nie jest do mycia ciała:dry:
Ja jutro wstaję po 5 do pracy ,2 dni laby dobiegły końca ,a były wspaniałe,idę sobie fartuch wyprasować,cosik obejrzeć w tv i lu,lu:tak:
Niebo u nas jasne ,a nasz pies ,który boi sie burzy zachowuje sie jakby ją słyszał,patrzy sie gdzieś w dal i chowa pod kamping,albo dobiega pod nogi,dziwne to ,bo nawet jeśli on coś słyszy w oddali ,to my ani czorta:eek:

reklama
Czas za szybko leci i takie tempo to dla mnie za szybko.Głowa boli,osłabiona jestem i wszystko mnie wkurza.:wściekła/y::-(
hmmm hormony??
Przedszkole,ranne wstawanie,wyjazd,chrzciny i kakao nie zrobię:no:,bo mleko się skończyło:-p.Człowiek się odzwyczaił od tego.Nic z mojego dzisiaj pisania.Jutro zajrzę.Miłej nocki.;-):tak:
milej nocki
Obys jutro wstala z lepszym humorkiem
Ja też już jestem ,ciemno ,ale szybko już,dzieci do spania poszły,
Przyuważyłam Ksawiera jak wylewa sobie wielką kałużę szamponu na gąbkę ,teraz wiem czemu tak szybko sie im kończy,jak mi synek wytłumaczył :przecież jest do głowy i do kąpieli:-Dnie sprecyzowali na opakowaniu ,że nie jest do mycia ciała:dry:
Ja jutro wstaję po 5 do pracy ,2 dni laby dobiegły końca ,a były wspaniałe,idę sobie fartuch wyprasować,cosik obejrzeć w tv i lu,lu:tak:
Niebo u nas jasne ,a nasz pies ,który boi sie burzy zachowuje sie jakby ją słyszał,patrzy sie gdzieś w dal i chowa pod kamping,albo dobiega pod nogi,dziwne to ,bo nawet jeśli on coś słyszy w oddali ,to my ani czorta:eek:
heheheh dobra odpowiedz :))
Mamus teraz bedziesz kupowala jeden dla siebie a drugi na zapas:-D

Do góry