reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Mamitka,wracajcie szybko,żeby wszystko szybko i bezboleśnie poszło;-):tak:.Trzymam kciuki &&:tak:.

Nie-dziękuje;-)

Mamita to co to za badanie kontrastowe? Na co? Biedna mała tak bez jedzenia strach przecież :no: siły życzę :tak:
A siostry ile ma miesięcy? Mój Kubek też miał kolki a odstawiłam go od cyca jak miał 7 tygodni ale on miał kolki przez mój pokarm. Nie wiem co z nim było nie tak, ale jak go odstawiłam to mu przeszło. Też mu się ulewało ale nie pamiętam ile razy, chyba po każdym jedzeniu i to nawet sporo :tak: na szczęście przeszło :tak:

Scyntygrafia nerek. Jak mieliśmy tomografie to przed nie mogła 5 godzin jeśc i po tez 5 godzin a miała 7 m-cy:-(Koszmar był tylko że był A, i nosilismy ja na zmiane a jutro sama będe:no::wściekła/y:

Jestem i ja
Muli mi juz caly internet:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:Nie wiem co sie z nim dzieje:no::wściekła/y:A na nk jak nie weszlam od wczoraj tak nadal nie moge:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Mlodzi juz leza ale jeszcze nikt nie spi:no::no:Jka nadal mi sie nie uda nic zrobic z ta nk to pieprze to i ide sie najesc

Byłam przed chwilą na nk i wyświetliło mi że tez jesteś:tak:

MAMITKA
Oczywiscie kciuki juz mam zacisniete:tak::tak::tak:Musi byc dobrze i szybko wracajcie do domku:-):tak:
Nie-dziękuję;-)

lecę sie myc i spać bo musze wstac o 4,30:-pJeszcze nie wiem jak to zrobie ;-)

reklama
Dowikla może to przez komputer. Niech ktoś Ci sformatuje dysk może, to może pomoże :tak: nie wiem. A jaki masz? Radiowy?

Mamita trzymam kciuki :-D będzie dobrze :tak:

Internet jaki masz, radiowy czy przez telefon, kablówkę? To może coś z nk jest nie tak. Ja bym zostawiła to na kilka dni i spróbowała tak za 2-3 dni jak nie ruszy to nie wiem :eek:

Mamita to co to za badanie kontrastowe? Na co? Biedna mała tak bez jedzenia strach przecież :no: siły życzę :tak:
A siostry ile ma miesięcy? Mój Kubek też miał kolki a odstawiłam go od cyca jak miał 7 tygodni ale on miał kolki przez mój pokarm. Nie wiem co z nim było nie tak, ale jak go odstawiłam to mu przeszło. Też mu się ulewało ale nie pamiętam ile razy, chyba po każdym jedzeniu i to nawet sporo :tak: na szczęście przeszło :tak:
Jak są silne kolki przy karmieniu naturalnym ze spazmami,wygięciami,gdzie widać ewidentnie,że problemem nie jest odbicie to najprawdopodobniej dziecko ma uczulenie na laktozę,której jest w pokarmie kobiecym mega dużo.
Moja koleżanka tak właśnie miała i kilkakrotnie pokarm badała i wszystko oki niby było.
Dopiero jak zrobiła pomiary laktozowe to załamka normalnie.:szok::szok::szok:
Najpierw próbowała ją odczulać i niewiele to pomogło.Potem się poddała i odstawiła i spokój jest.
Dziecko się tylko WNM wzmożonego napięcia mięsniowego nabawiło przez te krzyki i spazmy.Teraz mała jest rehabilitowana i jest lepiej.

Nie ma co się denerwować jeszcze tym bardziej na wieczór :tak:

No Kubek nie miał aż takich silnych kolek ale długie miał od 20 nawet do 3-4 w nocy :no: koszmar to był :no: ale on i tak ma na cos uczulenie albo skazę białkową nie wiem. Bo zależy co zje. To już tak uważam co je że szok :no: ale dobrze że z małą lepiej i rehabilitacja pomaga :tak:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Moje dzieci nie mialy nigdy kolek:no:A od samego poru jadlam doslownie wszystko i popijalam cola:szok:;-)
Wlasnie zmienilam chomikowi trociny i teraz wpierniczam sobie galarcik

reklama
No to Dowikla odważna byłaś :tak::tak::tak: moje gratulację :-D:-D smacznego :-) ooo masz chomiczka, mogę prosić o zdjęcie tam kiedyś? Ja nie mam żadnego zwierzaka od roku. Miałam kota, jedyny w swoim rodzaju, jeszcze trochę a zaczął by szczekać. Zachowywał się jak pies :tak::tak: zaje***sty był dosłownie :-D ale musieliśmy go uśpić bo już stary był i nie chciał jeść :-( tak mi go brakuje. Czasami nawet mi się wydaje że coś mi czarnego przemyka przed nogami :tak:

Do góry