reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2009

reklama
dagmar kciuki masz pewne !! a nasze kciuki patrz jakie skuteczne -> facet marty zdal na 4 !! to o czyms swiadczy !! a to wszystko przez nasze kciuki :)

marta pogratuluj odemnie a i teraz trzymamy kciuki zeby zalapac sie na to wyzsze stypendium :D
pogratuluje, dziekujemy za kciuki hihi, no oby sie udalo to wyzsze, choc z tego srodkowego tez bedziemy sie cieszyc
To pewnie to. A ja się zastanawiam ile tego powinno być... Niektóre mówią, że aż im stanik plami a ja mam zwykle kilka kropelek, ledwo co. Hmm..
ja tam raz wdzialam u siebie4 jakas kropelke bez wyciskania, a tak to mam tam jakies takie biale wlasnie jak by zaschniete okruszki, ale wcale mi sie do tego nie spieszy :)

ja nie mam w ogóle... ani kropelki. :eek:
natomiast wyczułam w prawej piersi jakiś guzek i trochę mam stracha.
Nie bój zaby, podobno w ciązy sie to zdarza. Mój doktorek nie chciał mi badać piersi bo powiedział że w ciąży jestem więc pewnie coś tam wyczuje i będę się potem martwić a to bez sensu. A kiedy masz wizytę u gina? Zapytaj po prostu, zawsze Cię to troszku uspokoi;-) A teraz spokojnie, nie martw się za bardzo bo maleńkiej na pewno to nie posłuży.

Nie bój zaby, podobno w ciązy sie to zdarza. Mój doktorek nie chciał mi badać piersi bo powiedział że w ciąży jestem więc pewnie coś tam wyczuje i będę się potem martwić a to bez sensu. A kiedy masz wizytę u gina? Zapytaj po prostu, zawsze Cię to troszku uspokoi;-) A teraz spokojnie, nie martw się za bardzo bo maleńkiej na pewno to nie posłuży.

wizytę mam 8 września, na pewno zapytam co z tym guzkiem... dziwne to trochę, bo on mnie dość boli.

A ja nic nie mam- okruszkow ani kropelek. Susza normalnie;-)
Czy Wy tez nie mozecie spac po nocach? Dzis o 2.30 sie dopiero polozylam a rano biegalam jakbym cala noc smacznie spala...

To samo mam, spać po nocach nie mogę, niby wyspana jestem ale mam wory pod oczami:-(
Co do siary to tez jeszcze nie mam, w poprzedniej ciąży dopiero się pod koneic pojawiła.

Co do guzków to bym się nie przejmowała, zdażają się w ciązy. Dla pewności można spytać lekarza.

witam!!
w koncu dzisiaj ide do ginka:-):-) synusia paulus gratuluje!!
to moze mi teraz wywróżycie co bedzie, moze sie dzisiaj dzidzia odsloni??
co do siary to dziekujcie Bogu dziewczyny, ze nie macie!! ja nie moge w domu bez stanika pochodzic bo zaraz mokre plamy:szok:

reklama
Heloł :]
Mam zarąbiste dwie książki w pdfie o nauczaniu dzieci spać w różnych miesiącach życia. Koleżanka ma 8 miesięcznego synka, niedawno to zastosowała i mówi że jest w szoku, że teraz śpi jak aniołek, przesypia noce. Jak chcecie to wam na mejla wyśle :tak:

Do góry