reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2009

reklama
nie martw sie na zapas ... maly napewno tak sie usadowil ze kopia sie nawzajem :) i z waga tez bedzie wszystko ok :D

Karola, nic się nie martw, z bliźniakiem na pewno wszystko dobrze, zresztą sama się przekonasz w poniedziałek :tak:

Szczerze mowiac to probuje o tym nie myslec i zajmowac sie czyms innym ale ciesze sie ze mi o te dwa dni przesunal zawsze to mniej czekania.A teraz probuje sie zajmowac czym innym wczoraj bylam wybrac wozek i juz jestem zdecydowana na 100% na model PEG PEREGO jest super zwrotny,lekki i do tego malo miejsca zajmuje. Tylko teraz problem czy kupic nowy czy uzywany ja raczej nie jestem za uzywanym ale moj maz ze 1000zl droga nie chodzi.No niby tak ale z drugiej strony nowy to nowy i ma nam sluzyc na dluzej

Dzięki kochana za pocieszenie. Zresztą wczoraj gin robił mi USG możliwie najkrócej a niektóre dziewczyny mają dość długie więc gdyby USG było by aż takie szkodliwe to ich dzidziom bardziej by zaszkodziło chyba nie??
bez przesadyzmu! wazne zeby w pierwszych tygodniach nie robic zbyt dlugiego badania co by nie zaszkodzic malym, bo od tej glowicy bije cieplooo nie wiem czy zauwazylyscie, ale bez przesady z ta szkodliwoscia.
A do RTG nie ma co porownywac bo to zupelnie inny mechanizm dzialania, inne fale, w ogole zupelnie co innego

bez przesadyzmu! wazne zeby w pierwszych tygodniach nie robic zbyt dlugiego badania co by nie zaszkodzic malym, bo od tej glowicy bije cieplooo nie wiem czy zauwazylyscie, ale bez przesady z ta szkodliwoscia.
A do RTG nie ma co porownywac bo to zupelnie inny mechanizm dzialania, inne fale, w ogole zupelnie co innego
To mi pomogłyście bo mnie nowamagdak nastrtaszyła heh:-D

Z nosem mam ten sam, problem - co dziwne - cały dzień nic, dopiero jak się kładę to się zaczna i ciężko zasnąć, wkurzające.. :wściekła/y:
.

A próbowałaś używać wody morskiej takiej w spray'u?

Ciesze sie ze u Ciebie dobrze, ja biore 6 tabletek magnezu na dobe.... 3x2tabl wec 4 to chyba nie tak zle ;P

He he, marta to ja też 6 tabletek. Każą mi brać MagneB6 - a do najtańszych niestety nie należy.

Dziewczyny, dziś mi ktoś podpowiedział sposób na złą morfologie - strasznie stary patent. Bierze się garść rodzynek i zalewa wrzątkiem. Następnego dnia zjada się rodzynki a wodę wypija. :szok::szok::szok: Słyszałyście kiedyś o tym????

Heloł :]
Mam zarąbiste dwie książki w pdfie o nauczaniu dzieci spać w różnych miesiącach życia. Koleżanka ma 8 miesięcznego synka, niedawno to zastosowała i mówi że jest w szoku, że teraz śpi jak aniołek, przesypia noce. Jak chcecie to wam na mejla wyśle :tak:

Ja tez poprosze:sorry: judys_17@interia.pl

Kurcze, ja się też muszę wybrać... To 50g jakoś wytrzymałam, w sumie smakowało jak troche przesłodzona woda z cytryną, ale teraz mam 75.. Eh, na jutro zbiorę odwagę i polezę z rana... :-(

Ja tez mam powtorke z rozrywki i teraz mam zrobic 75:confused2:

Dziękuje:-D co do tego USG to wolę wcześniej wiedzieć czy coś czasem nie tak nie będzie:-(

Glupoty gadasz! Oczywiscie, ze wszystko z Aleksem dobrze! A niby jak ma byc:eek:

reklama
Heloł :]
Mam zarąbiste dwie książki w pdfie o nauczaniu dzieci spać w różnych miesiącach życia. Koleżanka ma 8 miesięcznego synka, niedawno to zastosowała i mówi że jest w szoku, że teraz śpi jak aniołek, przesypia noce. Jak chcecie to wam na mejla wyśle :tak:

mam nadziej, że rozpowszechnię to innym przyszłym mamom to nie będzie problem :-)

Do góry