reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2009

to dobrze ze przeszlo , ja nie mam takich krwotokow, ale co rano taka ze tak pwoeim zaschnieta krew w nosie, i strasznie dziasla mi krwawia, bralam rutinoscorbin 3x2tabl i ustalo troche, przestalam brac i znowu to samo

mam tak samo... za każdym razem różowa szczoteczka i tak zapchany nos z rana, że aż niemiło...

reklama
Norma dla kobiet w 3trymestrze to >11 ;) wiec jest okej

ja to juz nie wiem jaki wozek wybrac myslalam o implascie blizniaczym ale jak zobaczylam w komisie jaki jest waski to sie przerazilam, a w necie tak fajnie wyglada, ale ma 77cm szerokosci, teraz zastanawiam sie nad tym on jest szerszy ma 92cm szerokosci Jumper Duo 2w1 TAKO+ Parasol WYS.0 ZŁ-OD PRODUCEN (727264990) - Aukcje internetowe Allegro ale on w zadne drzwi nie wjedzie juz sama nie wiem, plus to ze sie foteliki w niego wpina...
A ta spacerowke w tym peg p... mozna ustawic inaczej niz tylko tak zeby jedno dziecko siedzialo za drugim, np twarzami do siebie?

Ja jestem bardzo zadowolona po ogledzinach mozna go ustawiac jak chcesz: plecami do siebie, jeden za drugim i twarzyczkami do siebie. Ja raczej bede uzywac wersji twarzyczkami do siebie.Powiem ci ze jak zobaczylam jeden obok drugiego w sklepie to sie przerazilam one sa bardzo ciezkie i wielkie. Mnie to troche przerazilo.A peg perego ma taka kierownice ktoraz mozesz bardzo latwo sterowac i wozek robi sie bardzo zwrotny.

to dobrze ze przeszlo , ja nie mam takich krwotokow, ale co rano taka ze tak pwoeim zaschnieta krew w nosie, i strasznie dziasla mi krwawia, bralam rutinoscorbin 3x2tabl i ustalo troche, przestalam brac i znowu to samo
NO wlasnie ja mialam to samo ,a pozniej za jakis czas przez 2 dni normalnie sie lało,biore rutinoscorbin i jest ok jak narazie ,tylko ze kurde zapominam go lykac ahahhahaha

Ja jestem bardzo zadowolona po ogledzinach mozna go ustawiac jak chcesz: plecami do siebie, jeden za drugim i twarzyczkami do siebie. Ja raczej bede uzywac wersji twarzyczkami do siebie.Powiem ci ze jak zobaczylam jeden obok drugiego w sklepie to sie przerazilam one sa bardzo ciezkie i wielkie. Mnie to troche przerazilo.A peg perego ma taka kierownice ktoraz mozesz bardzo latwo sterowac i wozek robi sie bardzo zwrotny.
a ile kosztuje nowy gondole, spacerowka i foteliki? pewnie kosmos?

reklama
a ile kosztuje nowy gondole, spacerowka i foteliki? pewnie kosmos?
No szczerze mowiac to tak az mi glupio powiedziec ale 3700 auc.Wiem ze to bardzo duzo ale ja nie zamierzam pozniej kupowac innego a i sobie tlumacze ze w koncu dostane polowe z becikowego no i maz z pracy.Ale on mi sie tak bardzo podoba a w koncu raczej to beda moje jedyne dzieciaczki no i w koncu tez nie jezt tak ze nas nie stac

Do góry