reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Wiecie co muszę się pochwalić. Dzisiaj mija 10 lat jak jesteśmy razem:tak::tak::tak:. I normalnie jestem w szoku jak to szybko minęło:szok:
Wszystkiego dobrego dlugich lat w milosci sczesciu i radosci :)
My juz po obiadku:-)
Dominik byl jakis kiepski od kiedy Go odebralam ze szkoly,bolał Go brzuch i pokasływal:no::no::no::no:No i tuz przed obidem mi zwymiotowal-masakra
Teraz lezy u siebie.Dalam Jemu smecte i jzu mowi ze sie dobrze czuje:-):tak:

ANKA
Fajny masz opis na gg:-);-)
hmmm wirusik go bierze
Opis w deche :-D
ogladacie dzisiaj Miss Polski 2009 ??
ja dzis bede siedziec mysle ze dotrzymam bo prawdopodobnie moja kumpela dostala sie do finalu i hcce ja zobaczyc i przy okazji dopingowac :tak:
nawet nie wiedzialam ze sa wybory:cool2:
ja to nie ogladam bo przewaznie wygrywa laska ktora mi sie nie podoba:-D:-D

MY juz po kolacji
Laura pod kolderka oglada dobranocke
Moj pojechal jeszcze do klienta wiec mam chwilke potem piwko kapiel w wannie i lozeczko a potem bara bara bara riki tiki tak:-D

reklama
A mój m jeszcze z moim bratem walczą ,podłączają cały sprzęt rtv itd...myślę ze niedługo ściągnie do domku,ja sie wykąpałam ,otworzyłam sobie piwo(a co)i szykuje sie do telewizora:-D:-D,może coś fajnego obejrze.
Ksawierek uczy sie czytać ,coraz lepie jmu idzie,dużoi przy tym zmyśla ,ale uparł sie i jestem dumna ,takie to słodkie jak czyta:happy::happy:

A mój m jeszcze z moim bratem walczą ,podłączają cały sprzęt rtv itd...myślę ze niedługo ściągnie do domku,ja sie wykąpałam ,otworzyłam sobie piwo(a co)i szykuje sie do telewizora:-D:-D,może coś fajnego obejrze.
Ksawierek uczy sie czytać ,coraz lepie jmu idzie,dużoi przy tym zmyśla ,ale uparł sie i jestem dumna ,takie to słodkie jak czyta:happy::happy:

no i bardzo dobrze ze piwko w rece i przed tv!!!
Brawo dla Ksawka!!!

Ja tez chyba tylko na chwilke bo dzieciaki daja mi niezle popalic:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Posiedzialam z Nimi na podworku i chyab cos w Nich wstapilo bo sa nie do wytrzymania:no::wściekła/y:wyja,marudza,wyja,marudza,pyskuja:no::no::no::no::no:
Niech juz ida wkoncu spac

no i tak:
maly okapanay i spi, moj m tez spi przed robota (bo ma na 02.00) a ja koncze kolacje zrobilam sobie kanapeczke z pomidorkiem zoltym serek i zielonym ogorkiem - mniam.... podziele sie z Wami jak chcecie :-p:-p:-p:-p
nawet zrobilam juz na jutro obaidek :eek::szok::-D
hehe a teraz mnie muli a chcialam zobaczyc MP 2009 :confused2:

dowikla - to chyba nie ich dzien dzisiaj :sorry:
anabuba - tylko sie nie upij co Ci sie film nie urwie (...) :laugh2: no i i udanej nocki :tak:
madziula - no to brawa dla Ksewka i Ty rowniez sie nie upij przed tym tv :laugh2:
anka fajnie to okreslilas a czy laska musi Ci sie podobac :-D nie nie ale masz racje ja tez zawsze wybieram najladniejsza :laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:
agnes no to my kakałkowce :laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:

My już po kolacji i siedzimy sobie z Sewerynem bo nie śpi. A tamto już mi się udało zrobić:-). Zaraz pewnie mnie m pogoni od kompa więc może się zdażyć że uciekne bez pożegnania.
Patysia a ta twoja kumpela jak się nazywa?

Dobra ja zmykam umyc mlodym zabki,dostana kaszke i niech zmykaja do wyrek:-);-)
Dominik poszedl sie sam polozyc,wiec mam nadzieje ze sziewczynki tez nie beda robily problemow

reklama
No tak, jak ja zasiadłam, i nocke sobie z kompem szykuje to panienki spać, oj...

ogladacie dzisiaj Miss Polski 2009 ??
ja dzis bede siedziec mysle ze dotrzymam bo prawdopodobnie moja kumpela dostala sie do finalu i hcce ja zobaczyc i przy okazji dopingowac :tak:
O której? Bo ja dziś noc bezsenna wieć czemu nie.

Witam Dziewczyny!
Jestem mamą Kubusia chciałam poprosić o oddanie głosik na mojego synka w konkursie Bebiko
Bebiko - Bo zdrowe dzieci to szczęśliwe dzieci
Można głosować raz dziennie.Z góry dziękuję za pomoc.Pozdrawiam serdecznie!
Spoko

No i mój poszedł na nocke, mała śpi, najadła się jagódek, mam nadzieje, ze pomogą. Nie chciała samych, ale zaserwowałam jej z dzemem i ryżem i sie objadła:-D

Przyszły w koncu te nasionka, jutro lece kupic ziemie odpowiednią i będę siać. Naczytam się jeszcze dokładnie o tych cudeńkach i d o dzieła. Mój się śmieje, bo właśnie wyrzuciłam 4 doniczki kwiatów, bo zwiędły, a kupuje nastepne. No ale te nie chcą byc zbyt czesto podlewane, cos jak kaktusy, hihi, może się uchowaja.

Do góry