reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2009

mam tak samo, sporo tego śluzu. mi wkładki nie przeszkadzają, bo w sumie zakładam je od początku ciązy.

Też mam ten problem i bez wkładek się nie obejdzie, bo musiałabym parę razy dziennie zmieniać bieliznę :wściekła/y:. Wolę już wkładki a noszę je gdzieś od 3-4 m-ca już :zawstydzona/y:.

reklama
Witajcie w niedzielne przedpołudnie, trochę zaniedbałam forum ale niestety nie można mieć wszystkiego. Kłopoty zdrowotne-rodzinne. Babcia nadal w szpitalu, mam nadzieję, że wyjdzie pomału z tego bo operacja się udała dużo zależy od psychiki. A ja czuję się nawet w miarę tylko czasem twardnieje mi brzuszek. :-)

Marzka - trzymaj się dzielnie Słońce. Może Babci pomoże świadomność że w grudniu przyjdzie na świat maluszek i dla niego będzie silna. :tak:

I ja się witam-właśnie jem śniadanko:-D

maggie_f-widziałam to-koleżanka mi to przesyłała już kiedyś:-D

Jak posadzić kondoma w doniczce - Spryciarze.pl

to jest dobre:tak:
u nas dzisiaj dożynki- wieczorkiem zaśpiewa Urszula:tak:
a w Zielonej była albo będzie September-muszę poszukać planu winobrania i wyciągnąć męża:tak:

opowiem Wam jaki mój mąż jest mądry
kupiłam wczoraj kostki do wc ale te które wrzuca się do spłuczki
no i mój mąż miał jedną tam włożyć
siedzę w kuchni i słyszę z łazienki "kochanie ale coś za duże te kostki-ale jakoś wcisnąłem"
wchodzę i co widzę?? zamiast do spłuczki włożył kostkę do koszyczka i zawiesił na muszli:-D
w dodatku ściągnął folię której się nie ściąga i mu ręce zafarbowały
mało tego-idę do łazienki za jakieś 5 minut i pytam się męża "kochanie gdzie jest koszyczek z wkładem??"
a on do mnie "ściągnąłem i wyrzuciłem bo po co dwa"(jeden wkońcu wrzucił do spłuczki jak mu przyniosłam instrukcję obsługi) :-):-)

rasowa blondynka:tak::tak::tak::tak::tak:
ręce mi czasem opadają na jego pomysły

Hej Laseczki:)
U nas pochmurno, więc tak jak ja lubię:p Prócz tego żadnych rewelacji. Choć.. moja ciotka z Niemiec, której nie lubię (mam swoje powody) stwierdziła dziś przez tel., że to nieprzyzwoite dawać na nk zdjęcia gołego brzucha. Odparłam, że cycków gołych ani dupy nie pokazuję a ona z racji wieku troszkę do tyłu jest bo nie wie, że jak kobieta w ciąży jest szczęśliwa to się chwali brzuszkiem a nie zakrywa jakby się go wstydziła. Ahh poniosło mnie, ale oburzyła się jakbym dziwkowała na tej nk;/ Ranyy a jak miałam fotki w bikini rok temu to tak się jej podobały:p A tam wówczas było więcej odkrytego niż zakrytego.

Hej Laseczki:)
U nas pochmurno, więc tak jak ja lubię:p Prócz tego żadnych rewelacji. Choć.. moja ciotka z Niemiec, której nie lubię (mam swoje powody) stwierdziła dziś przez tel., że to nieprzyzwoite dawać na nk zdjęcia gołego brzucha. Odparłam, że cycków gołych ani dupy nie pokazuję a ona z racji wieku troszkę do tyłu jest bo nie wie, że jak kobieta w ciąży jest szczęśliwa to się chwali brzuszkiem a nie zakrywa jakby się go wstydziła. Ahh poniosło mnie, ale oburzyła się jakbym dziwkowała na tej nk;/ Ranyy a jak miałam fotki w bikini rok temu to tak się jej podobały:p A tam wówczas było więcej odkrytego niż zakrytego.

no wlasnie czemu starszym ludziom sie wydje ze brzucha trzeba sie wstydzic ?? mi ostatnio tesciowa wyjechala ze ja "za obcisle bluzki mam i nic nie widac tylko BEBZON" nie dosc ze chcialam jej walnac za komentarza to jeszcze za ten Bebzon !!!! ale ona jak juz wspominalam ma mega obsesje w temacie brzucha, otylosci i tym podobnych !!! a ja nie bede chodzila w workach tylko dla jej swietego spokoju :) po czym dzien pozniej zakupilm tunike jesienna taka zupelnie mocno dopasowana :) nie dosc ze brzuszek slicznie podkresla to i biust :D

No i tak trzymać Mea:) Ja też podkreślam brzuszek jak się da:) To piękne okazywać swoje uczucia, w tym wypadku szczęście:) Niech wiedzą wszyscy jakie jesteśmy szczęśliwe z ciąży:)

Też mam ten problem i bez wkładek się nie obejdzie, bo musiałabym parę razy dziennie zmieniać bieliznę :wściekła/y:. Wolę już wkładki a noszę je gdzieś od 3-4 m-ca już :zawstydzona/y:.

właśnie dziewzynki, a propo tych wydzielin- mi czasami "wylatuje" trochę takiej bardzo białej i gęstej bezwonnej, ma któraś z Was coś podobnego? przy ostatniej wizycie u gin zapomniałam się o to zapytać..
i jeszcze jedno, dzisiaj rano obudziłam się z plamkami na piżamce w okolicach sutków, czy to czasem nie za wcześnie na tą siarę?

reklama
właśnie dziewzynki, a propo tych wydzielin- mi czasami "wylatuje" trochę takiej bardzo białej i gęstej bezwonnej, ma któraś z Was coś podobnego? przy ostatniej wizycie u gin zapomniałam się o to zapytać..
i jeszcze jedno, dzisiaj rano obudziłam się z plamkami na piżamce w okolicach sutków, czy to czasem nie za wcześnie na tą siarę?
Śluz normalny w ciąży, też taki mam, podobno jest OK. Chyba, że Cię coś piecze. A na siarę jest odpowiedni czas. Tak w tym czasie na ogół się pojawia, choć to od kobiet zależy, niektóre mają ok 30 tyg a niektóre po porodzie;)

Do góry