reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

Kochane,

odwiedzam Was na chwilkę...

Cambria, witamy... cieszymy się, że grono się powiększa...:tak:
Musiałam odwiedzić Was bo mam kilka info... niestety nie tak dobrych jak Agapas!!!:-( Agapas jeszcze raz GRATULACJE!!!:-D

Więc tak: u mnie dziś 23 dc... wczoraj cały dzień jakos dziwnie się czułam... tzn. tak mnie jakoś rozpierało na dole... jakby macica miała mi wypaść, i co jakiś czas, ale to przez cały dzień miałam takie dziwne uczucie kłucia na dole brzucha...
Więc co zrobiłam dzisiaj, poleciałam do apteki i kupiłam Pre-test... tego czulszego Bobo testu nie było... i co ... NEGATYWNY!!!! straciłam humor i nadzieję, a kłucie w dole brzucha zniknęło... niby okresu jeszcze nie dostałam, ale coś czuję, ze nic z tego!!!:zawstydzona/y:fck

reklama
no to za wcześnie, po 6 dniach od zapłodnienia dochodzi do zagnieżdżenia a po 2 dniach ilość chormonu jest jeszcze za mała

no to za wcześnie, po 6 dniach od zapłodnienia dochodzi do zagnieżdżenia a po 2 dniach ilość chormonu jest jeszcze za mała

mmm, no to mnie pocieszyłąś, choć po dzisiejszym teście opadły mi emocje i jakoś juz się przyzwyczajam do myśli, ze być może trzeba bedzie znowu zacząć staranka na nowo...:-(dobrze, ze to nie jakaś ciężka praca hihihi :-D

mmm, no to mnie pocieszyłąś, choć po dzisiejszym teście opadły mi emocje i jakoś juz się przyzwyczajam do myśli, ze być może trzeba bedzie znowu zacząć staranka na nowo...:-(dobrze, ze to nie jakaś ciężka praca hihihi :-D
spróbuj za jakieś 2-3 dni, testy najwcześniej wychodzą 10 dni po owu, chociaż też nie zawsze :(
a tego typu staranka są wyjątkowo przyjemne
kurcze mnie też korci żeby testować ale jestem dopiero 7 dpo

spróbuj za jakieś 2-3 dni, testy najwcześniej wychodzą 10 dni po owu, chociaż też nie zawsze :(
a tego typu staranka są wyjątkowo przyjemne
kurcze mnie też korci żeby testować ale jestem dopiero 7 dpo

No jak dzisiaj zobaczyłam ta jedną krechę to stwierdziłam, że poczekam do czwartku do terminu @ i jak ewentualnie nie przyjdzie to wtedy...bo tak to po prostu nie ma sensu... tylko sie nakręcam...:-(

reklama
i niepotrzebnie stresujesz

no właśnie... tylko sama pewnie wiesz mmm, że najgorsze z tego wszystkiego to czekać...
A jeszcze wczoraj byliśmy z moim B na pępkowym Jego kolegi i widzieliśmy zdjęcia dopiero co urodzonego dzidziusia... Jemu oczy błyszczały tak samo jak ja... więc na pewno taka wiadomość byłaby dla Niego radoscią:tak:

Do góry