mmm...
Fanka BB :)
ja dopiero koło 15 bo już jutro do pracy : jak mi się nie chceKochane,
spadam do prasowanka...mmm dziękuję za ciepłe słowa i do zobaczenia jutro... będę kilka minut po 9 mam nadzieję... :-) dobrej nocki i pięknych snów!!!
![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ja dopiero koło 15 bo już jutro do pracy : jak mi się nie chceKochane,
spadam do prasowanka...mmm dziękuję za ciepłe słowa i do zobaczenia jutro... będę kilka minut po 9 mam nadzieję... :-) dobrej nocki i pięknych snów!!!
![]()
wyzstarcy że zaznaczysz mało snu i alkohol i wykres sam to odczuya i zapisze jako zakłócenieno wlasnie tego wina to za duzo nie wypilam bo ogolnie nie pije duzo.jakies niecale dwa kieliszki a spac poszlam nad ranem wiec nie wiedzialam czy temperature zaznaczac czy nie a jesli tak to jak?Wyszlo mi o porze o ktorej zawsze mierze 36,6(niezbyt wysoko).kiedy obudzilam sie po raz drugi bylo juz 36,9 ale to juz pozniej.Nie sadze jednak ze w tym momencie ta tempreatura jest tak wazna.Jak zaznacza sie zaklocenia ze tak powiem?
hehe... Ja prawie się dziś obraziłam na M., że mi odparł na propozycję zakupu testów owulacyjnych "to se lup"pewnie by posiwieli z tego wszystkiego
A "powinien" się emocjonować conajmniej tak samo jak ja
No, muszę mu odpuścić, bo się wystraszy tych staranek 
dokladnieI rozumiem, że z tego był Raduś ?? :-):-):-)??
Dzięki za gratulacje :-).
poki nie ma okresu poty nadziejaniby okresu jeszcze nie dostałam, ale coś czuję, ze nic z tego!!!fck
hehehe dokladniejakoś juz się przyzwyczajam do myśli, ze być może trzeba bedzie znowu zacząć staranka na nowo...:-(dobrze, ze to nie jakaś ciężka praca hihihi![]()
oj polecam wejsc n jakies forum dla przyszlych mam,jak one narzekają i jak biadoląwiem, ze nawet jak będę wymiotować to będę się cieszyc, ze to dlatego ze jestem w ciąży... a dzidzia będzie najbardziej wyczekana ukochana na świecie![]()
nad tymi dolegliwosciami ciazowymi...normalnie nie ma konca....tez sie nad tym zastanawialam....najpiwrw sie bardzo czeka a potem narzeka
ale moze tak trzeba