G
Georgina
Gość
My malowanie planujemy po 10tym. Tzn malowanie sypialni i pokoiku Małej bo reszta na wiosnę była malowana
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dokładnie, właśnie czytałam że Dzidźki w tym wieku już mają swoje okresy aktywności, przypatrzyłam się mojej małej i faktycznie!Moje maleństwo chyba ma swoje godziny na szaleństwa- tuż przed północą zaczyna dzikie harce;-)
Moja Myszka też się taka regularna właśnie zrobiła. Fajnie takDokładnie, właśnie czytałam że Dzidźki w tym wieku już mają swoje okresy aktywności, przypatrzyłam się mojej małej i faktycznie!
Ale dziś sobie stracha przez to narobiłam, bo czekałam ąz się obudzi i mi nakopie a tam nic, jak już tak godzina cicho było to zaczęłam mówić śpiewać, włączyłam muzykę dotykałam brzcuh i dalej nic..Już chciałam jechać do szpitala po takim czasie, ale stwierdziłam,że zjem coś jescze bo gdzieś wyczytałam, że po jedzeniu się maluch rusza. To zjadłam te lody dla odmiany i kamień mi spadł z serca po 10-15 minutach.. Uff..
Nie macie pojęcia jak się cieszyłam..
A ja mam wrażenie, że na święta będę w szpitalu a ja tak nie chcę.. Mam termin na 22.12. Wolę urodzić wcześniej, tak ok 17 grudnia![]()