reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2009

reklama
chodzilam do spesu do pani doktor Rybak, ale teraz jestem w Katowicach ze wzgledu na podejrzenia wad serca..juz je wykluczyli ale chyba tam zostane do konca...
rodzic chcialam w Spesie, ale niestety ze wzgledu na chemioterapie po ktorej jestem musze rodzic w szpitalu klinicznym z opieka onkologa...wiec chyba zostanie mi szpital na Kopernika...
a Ty?

moj Maz niestety nie jest taki narwany jak ja:tak: ja juz nakupowalam ciuszkow, butow, ubranek a`la mis:) a on na mnie krzyczy ze jak sie urodzi zobacze fajniejsze i bede chciala nowe:) pewnie ma racje ale nie umiem sie powstrzymac:-)

pocieszę Cię-nie jesteś sama:tak:ja póki nie kupowałam to było ok ale jak zaczęłam to strasznie się wciągnęłam i teraz z każdych zakupów jakąś pierdołkę przywożę

chodzilam do spesu do pani doktor Rybak, ale teraz jestem w Katowicach ze wzgledu na podejrzenia wad serca..juz je wykluczyli ale chyba tam zostane do konca...
rodzic chcialam w Spesie, ale niestety ze wzgledu na chemioterapie po ktorej jestem musze rodzic w szpitalu klinicznym z opieka onkologa...wiec chyba zostanie mi szpital na Kopernika...
a Ty?

moj Maz niestety nie jest taki narwany jak ja:tak: ja juz nakupowalam ciuszkow, butow, ubranek a`la mis:) a on na mnie krzyczy ze jak sie urodzi zobacze fajniejsze i bede chciala nowe:) pewnie ma racje ale nie umiem sie powstrzymac:-)

Ja bede rodzić w narutowiczu. Za tydz. mam usg i z racji tego ze mam zakazenie plodu cytomegalia jest podejrzenie ze do katowic tez mnie przeniosa choc mam nadzieje ze uda mi sie tego uniknac.
A moj małz dokladnie taki sam - wozka nie chce jeszcze kupic bo stwierdzil ze jeszcze 100 razy mi sie zmieni, ubranka ja kupuje bo on twierdzi ze niepotrzebne jeszcze . Ostatnio wyglosil mowe o tym ze wozek to dopiero na wiosne kupimy bo jakas madra z pracy powiedziala mu ze w zimie z niemowlakiem za pole sie nie wychodzi:laugh2: ale klocki lego to juz chce kupowac:eek:

Ja bede rodzić w narutowiczu. Za tydz. mam usg i z racji tego ze mam zakazenie plodu cytomegalia jest podejrzenie ze do katowic tez mnie przeniosa choc mam nadzieje ze uda mi sie tego uniknac.
A moj małz dokladnie taki sam - wozka nie chce jeszcze kupic bo stwierdzil ze jeszcze 100 razy mi sie zmieni, ubranka ja kupuje bo on twierdzi ze niepotrzebne jeszcze . Ostatnio wyglosil mowe o tym ze wozek to dopiero na wiosne kupimy bo jakas madra z pracy powiedziala mu ze w zimie z niemowlakiem za pole sie nie wychodzi:laugh2: ale klocki lego to juz chce kupowac:eek:

te "madre z pracy" to ja bym wszystkie widelcem zadziubala:tak: u mojego tez takie sa:tak:bezczenie proponuja sprzedaz ubranek uzywanych na dziecko mezowi mimo ze mnie wogole nie znaja... a niech on im tylko da kiedys syna na rece to obiadu przez tydzien nie dostanie;-)

ja juz wozek kupilam, bo jeszcze jak w ciazy nie bylam to wiedzialam jaki chce;-)i kupil mi tydzien temu dla swietego spokoju...

jej a z ta cytomegalia to cos groznego?? ja tych badan nie robilam... ale chyba sie wybiore na wlasna reke...tylko gdzie i jaki to koszt??:eek:

powiem Ci szczerze,że z wózkiem mam dylemat bo jakby na to nie patrzeć urodzimy w zimie i tak prawdę powiedziawszy gdzie będziemy chodzić w takim mrozie????

powiem Ci szczerze,że z wózkiem mam dylemat bo jakby na to nie patrzeć urodzimy w zimie i tak prawdę powiedziawszy gdzie będziemy chodzić w takim mrozie????

na mrozie moze nigdzie...ale np wyjscie na zakupy jak dziecko bedzie mialo miesiac...do autka potem w wozek i heja po galeriach:)
poza tym ja mam zamiar uzywac wozka w domu...jak bedzie sobie spal to wole miec go zawsze przy sobie w wozku niz w sypialni w lozeczku:)
i zawsze pobujac mozna:)

ja rowniez sie witam...dziewczynki czy nie macie z biegiem czasu coraz wiecej watpliwosci?? leze w lozku juz 3 miesiace, moj maz pracuje jezdzi na treningi, a ja siedze w czterech scianach i wymiotuje telewizorem komputerem i wszystkim, ludzie w domu mnie draznia chyba za czesto ich widze...zazdroszcze mu najzwyczajnije w swiecie bo mam wrazenie w wszystko mnie omija...
w dodatku przeraza mnie staly przyrost wagi..we wszystkim jest mi brzydko i mam wrazenie ze kazdy patrzy na mnie z obrzydzeniem...
Synus wielki i mam obawy zwiazane z porodem...na ostatnim usg wazyl juz 650gram a bylam dopiero w 23 tydodniu...
chcialabym miec go juz przy sobie i wsiadac z nim w auto jezdzic na basen na gimnastyke dla matki z dzieckiem..
bo w domu mozna zeswirowac...:-(

Nie jest wielki, ta waga się w normie mieści ,w 23 tyg, mój wazył 680 nie wiem skąd te obawy o wielkosc malucha, lekarz powinien uprzedzić, że przyrost jest w normie

Ale jestem zła!! Byłam u optyka. Badanie kosztuje 40zł, soczewki 90zł, na miech!! Potem trzeba wymienić. Potem te wymiany są tańsze o wiele, ale jednak za 1ym razem trza nieźle wybulić. I co teraz.. Sama nie wiem. Muszę z Moim uzgodnić.

Nie jest wielki, ta waga się w normie mieści ,w 23 tyg, mój wazył 680 nie wiem skąd te obawy o wielkosc malucha, lekarz powinien uprzedzić, że przyrost jest w normie
obawy mam nie przed duzym przyrostem wagi dziecka, choc ta waga wg opisu w usg byla na 25 tydz...moje obawy zwiazene sa raczej z samym porodem duzego dziecka;-)
jak ono sie wydostanie takie duze:tak:

reklama
Do góry