mea_osi
Mea, Agatka, Gabi i Mati
moj gin tez ze mna jeszcze nie gada na temat porodu... cyba ze sama cos zapytam, mowi ze jeszcze na to czas hmm
marta u ciebie to sprawa jest raczej oczywista wiec pewnie nie bardzo jest w czym wybierac
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
moj gin tez ze mna jeszcze nie gada na temat porodu... cyba ze sama cos zapytam, mowi ze jeszcze na to czas hmm
A Wy już o porodach? ;D
gaduły przebrzydłe.. ile nadrabiania mam oO
jaka... !!
bidulko ; ****kurde a ja jestem dzis jakas taka bleeee wszystko jest zle, do kitu i wogole nie tak jak bym chciala ... najchetniej to bym siadla i plakala zupelnie bez powodu ... chyba wezme moja ulubiona żabcie i sie jej wyzale ...
jaka... !!
naplułaś mi na monitor
jaki ja miałam ciężki weekend.. teściowa mnie zdenerwowała... tzn na Bartka najechała.. bo na mnie nie najeżdża..
ale się mi ciśnienie podniosło..
no ostatnio gin mowil ze jak sie uloza dobrze to bede rodzic normalnie, ale poki co jeden ma polozenie glowkowe drugi miedniczne wiec na ten moment cesarka,a watpie ze sie odwrocimarta u ciebie to sprawa jest raczej oczywista wiec pewnie nie bardzo jest w czym wybierac![]()
nie wiem jak w pojedynczej ciazy... mnie gin mowil ze teraz to juz coraz mniejsza szansa ze sie ten jeden obroci jak trzebado kiedy dzidzia powinna się "ostatecznie" ułożyć?