reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2009

reklama
ale mi się przez to przeglądanie zdjęć przypomniały czasy studenckie... kurde, to były chyba najpiękniejsze lata :laugh2:
ja dzisiaj znowu Bartka zamęczałam opowieściami co ja to nie robiłam już.. jakie mam spodoby na wykładowców..
jak to usłyszał to mu włosy dęba stanęły.. :D

Dobranoc Marta :)

ja dzisiaj znowu Bartka zamęczałam opowieściami co ja to nie robiłam już.. jakie mam spodoby na wykładowców..
jak to usłyszał to mu włosy dęba stanęły.. :D

ja to najmilej wspominam życie studenckie w Krakowie, uciekanie z zajęć nad Wisłę, kilka wykładów z profesorami przy piwie, aż się łezka w oku kręci :laugh2:
i stres przed obroną :szok: a po obronie... hulaj dusza, piekła nie ma :laugh2:
a teraz stara krowa ze mnie, ehhh...
idziemy spać z Kalinką, dobranoc!

ja to najmilej wspominam życie studenckie w Krakowie, uciekanie z zajęć nad Wisłę, kilka wykładów z profesorami przy piwie, aż się łezka w oku kręci :laugh2:
i stres przed obroną :szok: a po obronie... hulaj dusza, piekła nie ma :laugh2:
a teraz stara krowa ze mnie, ehhh...
idziemy spać z Kalinką, dobranoc!
To i My też idziemy. ;)
słodkich snów :*

Dziewczyny, przystopujcie, please :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Nie mam szans nigdy Was nadgonić, codziennie produkujecie po 30 stron, nie daję rady przeczytać a co dopiero cosik napisać.
Pół godziny temu znalazłam chwilkę, siadłam do kompa , przeczytałam 10 stron i co zostało mi z 20, a jutro o 7 pobudka :no::no::no:
Mi też jest coraz ciężej, przytyłam 8 kg, choć nie wyglądam najgorzej, bo nie jestem opuchnięta- większość poszła w brzuch i biust. Córka tydzień temu ważyła 908 g - jak ją lekarz określił długa i chuda-łatwiej wyjdzie :-p
Czas leci jak szalony, jak patrzę na suwaczek zaczynam panikować- czas pojechać i pooglądać wózki- na fajniejsze wzory i kolory trzeba czekać po 2-3 miesiące ( dużo moich znajomych ostatnio robiło takie zakupy i niestety czekały-pomimo dostępności w wielu sklepach w necie)

Pierwsza :-)

Dzień dobry,

Stukam się herbatką z cytrynką, zajadając śniadanko.

He he, już nawet sałatke zdążyłam zrbić. :tak:

Druga

i ja się stukam kawusią :tak:

Ja ostatnio bardzo zalatana, a dzisiaj jeszcze zebranie w przedszkolu, a jutro do stomatologa z małym, próbuje pozałatwiać sprawy z nowym mieszkaniem i jakoś nie mogę się obrobić ze wszystkim. Jestem zmęczona :-(

hejo:-)
ja sie stukam mineralka, zlapalo mnie zapalenie dziasel mylam zeby i plulam czysta krwia:wściekła/y:
macie na to jakis sposob? bo lekarka mi dala plyn do pluknia ktory nic nie daje od miesiaca:wściekła/y:

reklama
Do góry