reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Witamm
M sie mi rozchorował- chyba zaraził się ode mnie:sorry:

mamita ja muse miec z fiszbinami- innego stanika nie założe:no::no: przymierzałam taki do karmienia i wydaje mi sie kanciasty- cyce sąw nim trójkątne i dlatego wolałam zwykły za tą cenę:tak::tak::tak:

a ja przegapiłam brzydule i wczoraj i dzis:-(
ide obejrec chociaz ostatnie 10 min

reklama
No i mlody juz w szkole a Wicia to mi mega marudzi i wydziwia:no:
Mam nadzieje ze ta pogoda rzeczywiscie nas "uzdrowi"
Glowa mnie boli,oczy mi sie same zamykaja a dzien dopiero sie zaczal:no:
Na obiad zrobie dzisiaj pierogi z serem i truskawkami ,wiec chociaz nie musze nic kombinowac
Po sniadanku musze isc do sklepu i do apteki wykupic mlodym bebilon

a ja ide sie wykapac- musze sie przejsc do szkoły zapytać co i jak- co chce isc do policealnej póki co- darmowej na 2 lata na prawo i administracje- przydałoby sie bo u nas jest Wspólnota mieszkaniowa w której są 3 osoby- 2 starsze- wiec zaniedugo może będą miały dosc i beda chcialy odejsc, to ja bym sie mogła tam wcisnąc- a z tego co widze ze składek na zarząd wspólnoty to wychodzi około1 tys na glowe- a oni siedzą w zarządzie tylko 3 dni w tygodniu po 2 godz.
Jeśli jeszcze beda miejsca to sie zapisze- bede musiala jechac do Krakowa d mojej starej skoły odebrac papiery i moge składac tutaj:tak::tak::tak:

aa i M musze do lekarza zapisac... zaraz zadzwonie:-p

Medea dobrze kombinujesz, żeby tylko oni nie chcieli wcisnąc tam znajomych czy rodziny, wiesz ja jest, ale kochana brawo !!!

Witam sie i ja.

ja Brzyduli wczoraj też nie oglądaąłm bo niestety jestem w tych godzinach na dworze póki ciepło,przyszliśmy do domu dopiero o 19.00.
ale rano powtórki to mus,dzis oglądałam i bardzo mi sie podobał odcinek,aż się nie mogę doczekać następnego.a za 4 odcinki marek i ula wyjadą razem po kryjomu do SPA i będzie bara bara :tak::tak::tak::tak::-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
no to zdradziłam rąbek tajemnicy :-p:-p:-p:-p:-p:-D:-D:-D:-D:-D

a ja mam dzis na obiadek krupnik i placki ziemniaczane z kefirem mniam mniam:-)

ja ogladalam Brzydule wczoraj ale nie ogladalam Na Wspolnej.Powtorki sobie nie obejrze bo napewno nie bedzie mnie o tej godzine w domu
Zaraz zmykam smazyc nam jajecznice na sniadanko

reklama
ja ogladalam Brzydule wczoraj ale nie ogladalam Na Wspolnej.Powtorki sobie nie obejrze bo napewno nie bedzie mnie o tej godzine w domu
Zaraz zmykam smazyc nam jajecznice na sniadanko
mniam mniam- ja juz zjadłam śniadano- jedno o 4 w nocy jak mnie M przebudził bo sie źle czuł-drugie o 7 i teraz znów cos tam i sie mieli w brzuchu i czuje jakbym głodna była- a mam smaka na jajeczniczke:tak::tak::-)

Do góry