Pauluś89
Grudzień 2009
Nie denerwuj się stres piękności szkodzi:-) no i dzidzi teżNapisałam się, napisałam i wszystko wcięło- idzie się wkurzyć![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie denerwuj się stres piękności szkodzi:-) no i dzidzi teżNapisałam się, napisałam i wszystko wcięło- idzie się wkurzyć![]()
przy niewielkiej wadzie ale plus jakies powieklania jak pisalam typu odklejenie siatkowki, z sama wada -1D a gdy reszta jest super, nie da Ci nikt skierowania na cc
ja to najmilej wspominam życie studenckie w Krakowie, uciekanie z zajęć nad Wisłę, kilka wykładów z profesorami przy piwie, aż się łezka w oku kręci
i stres przed obronąa po obronie... hulaj dusza, piekła nie ma
a teraz stara krowa ze mnie, ehhh...
idziemy spać z Kalinką, dobranoc!
cześć wam dziewczyny ;-)
pamiętacie mnie?
kompletnie nie miałam czasu zaglądać bo robimy remont łazienki, a potem mamy w planach kuchnie.. więc z niczym nie wyrabiam
a wy na dodatek tak szybko piszecie!! strasznie szybko!!
Ale postaram się przysiadać częściej i was nadrabiać bo mnie wyklniecie z waszego kręgu.. a nie dawno dopiero dołączyłam :-(
Ale zdaża sie że normalną wypiję![]()