reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
juz wlasciciele powiedzieli ze jeszcze za wrzesnien nam oplaca ale za pazdZiernik sami juz zaczniemy placic ....
jak dostana kase za mieskzanie to powiedzielo ze do 2 tyg sie wyprowadza,....
czyli jeszcze tak zostalo isc do notariusza tam 2 dni czeka sie na dokum potem z dokumentami do banku i czekac do 10 dni na przelew no i az oni sie wyprowadza :tak:

dobra ja koncze sie szykowac bo znajac mnie to potrwa troche :laugh2::cool2:

papapapapapa

Ostatnio edytowane przez moderatora:
A Wy co dzisiaj same jajka na śniadanie jecie? Jakiś jajeczny dzień :-D:-D Ja mam na obiad zupkę i jakieś mięsko w kapuście kiszonej mniam mniam :tak:
W urzędzie nie byłam bo ludzi jak cholera. Palca nie bylo gdzie wcisnąć :no: jutro pójdę. I po telefon też, bo się okazało że baba dała mi nie ten cennik co trzeba i tam były niższe ceny :no: ach brak słów :wściekła/y: Kubek śpi i mam nadzieję że da mi trochę odpocząć bo coś mi się oczy zamykają. I zaraz muszę iść obiad robić bo to już przed 14 :szok: szybko zleciało :tak:
Ach zapomniała bym się pochwalić moją sąsiadką. Wszyscy wyszli do pracy a psa na balkonie zamknęli :no: nie mam słów a tam teraz samo słońce, nawet nie ma gdzie się schować. Wsadziłam mu miskę z wodą, żeby chociaż się napił :no: co za ludzie. U nas kiedyś był artykuł że pies wyskoczył z 3go piętra. Baba go zamknęła na balkonie na cały dzień, w słońcu :wściekła/y: a to owczarek niemiecki był. To przecież nie głupie psy :no: nie mam słów. Coś mi się klawiatura w laptopie zacina :no: oj żeby nie poszła do wymiany :tak:
Lecę obiad zrobić. Zajrzę potem, czyli wieczorem jak nie zasnę z Kuba :-D

No i wkoncu moge sie dzisiaj z Wami przywitac :-D
co chwile cos :sorry: jak weszlam na BB to zaraz ialam cos do roboty albo m chcial usiasc albo obiad trza bylo konczyc.... :confused2:
No a z banku nam dzwonila ze mozemy jechac do notariusza podpisac umowe :tak:
czyli dziaisj jedziemy, jeszcze czekamy na przelew bo tzra byloby jakies zakupy zrobic :cool2: bo w lodowce procz zarowki - nic :shocked2:
dobra jak bede miala wiecej czasu to wejde i poodpisuje :laugh2:
świetne wiadomości,bardzo sie cieszę ,
Beata ,ci twoi sąsiedzi to bezrozumni jacyś ,dobrze że mieszkasz obok to chociaż sie napije....niektórzy nie powinni miec zwierząt ,ja nie rozumiem po co komu owczarek jak mieszka na 2 pokojach w mieście i pracuje zawodowo!!!!!

No i jestem w domku
Zakupki zrobione,mlody ze szkoly odebrany a dziewczynki spia:tak::tak::tak:
Oczywiscie musialam sobie po drodze strzelic tigera:-)
Dominik dzisiaj czuje sie o wiele lepiej i zaraz taki bardziej usmiechniety wracal do domku:tak::tak::tak::tak:Gadalam dzisiaj z moja siora Patyczak i Jej syn dzisiaj cala noc wymiotowal,wiec to byl pewnie jakis wstretny wirus

Dziewczynki juz wstaly i mam nadzieje ze sie wyspaly;-):-)
Wystawilam troche ubranek tu na BB i na allegro
Przedmioty użytkownika - Aukcje internetowe Allegro

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Ostatnia edycja:
no i jestem

wrocilam z miasta zakupy zrobilam wiec lodowka pelna :))

Spotkalam znajoma z synem wiec stanelam chwile i pogadalam a Laura z Patrykiem szaleli przy fontannie w konsekwencji tego Lali cala mokra:-D

Widze ze piszecie o jedzeniu dzieciaczkow Kazda mama robi jak uwaza Kakao dalam Laurze jak miala rok ale nie smakuje jej i do tej pory jej nie wmuszam.Kakao jest uczulajace wiec powali z tym cudakiem:rofl2:

Dowikla, masz jakąś cenę kup teraz na te ciuszki??:confused::tak:
SLICZNY SWETERK 5-10-15 R68 (734887913) - Aukcje internetowe Allegro
SWETEREK H&M 68 (734884637) - Aukcje internetowe Allegro
SPODNIE NEXT I BLUZECZKA H&M 68 (734898603) - Aukcje internetowe Allegro
Jeśli nie to poczekam jak się aukcja rozwinie :tak: A może masz jeszcze jakieś spodenki :cool2:
Przejrzałam szafę Aniki i mam głównie letnie ciuszki, w końcu po Helence :sorry:
Nie mam zadnej ceny kup teraz:no:bo ja to wystawilam zeby sie tego pozbyc obojetnie za ile;-):-D
Ja mam bardzo duuuzo rzeczy po Nich,ale jakos nie chce mi sie tyle wystawiac:no:
Tak pomalutku bede dodawala jakies fotki albo na allegro albo na BB

My juz po obiadku:tak:Cholera mlode coraz bardziej mi smarkaja:no:A Wiktorii pomalu zaczyna rosnac temp
Dalam Im juz wapno z cebionem i tak zrobie przez kilka dni i zobacze co z tego wyjdzie

HELOŁ!!!! A co tu taka cisza..???
Dowikla ,zdrówka dziewczynom życzę:tak:Podawaj im syropki wzmacniające i w domu potrzymaj ,to przejdzie...trzymam kciuki ,dużo zdrówka :tak:

Ja dalej nic nie wiem i wypłaty nie mam ,szlag mnie zaraz trafi i coś rozniosę(((((

reklama
MADZIULKA
To nie ciekawie z ta Twoja wyplata:no::no::no:Tez bym sie niezle wkurzala:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Obejrzalam sobie Brzydule,a teraz ogladam Na Wspolnej:-):tak:
W miedzyczasie poprasowalam sobie pol godzinki i nawet widze ze mi tego prasowania ubylo:tak::tak::tak::tak:

Ale mnie glowa boli i gardlo:no:Mam nadzieje ze sie nie rozlozymy:no:

Do góry