NeSSi
Moderatorka
Mi się zdarza, ale to przez anemię chyba, w sumie nie wiem![]()
Mi własnie morfo- idzie w kierunku anemii, z miecha na miech coraz więcej białych a mniej czerwonych

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mi się zdarza, ale to przez anemię chyba, w sumie nie wiem![]()
Do 30/tki też chcę drugie (dziewuche!)jak bedzie to zobaczymy .... wszystko pewnie zalezy od wrażeń jakie mi zostaną po 1 porodzie
A co do neta i interpretacji wyników to ja się tak na morfologii zaciełambo przecież w ciąży morfo- ma prawo być inna a nawet się pogorszyć
![]()
Pierwszy raz spotykam sie z opiniami, że taka szczepionka skojarzona jest zła. W cywilizowanych krajach np w austrii, niemczech podaje sie je dzieciom jako standardowe szczepienie. Bo to sa standardowe szczepionki tylko w innej formie. kazdy pediatra ją poleca jeżeli rodzice chcą płacic za szczepienie. Jak pisała Aga- one różnia się tym, że mniej dziecko cierpi bo mniej razy jest kłute.