reklama
No ja po wizycie:-(Chyba miałam pzrczucie ze sie tak denerwowałm:-(Ciśnienie miałam dziś 160/80(do tej pory cału czas120/70)Jakl oglądnął moje opuchnieta nogi i jeszcze bardziej opuchnięte ręce,to tylko zapytał czy mnie czasem stawy nie bolą.No bolą.od ostatniej wizyty przybyłam 2,5kg(!!)a jem cały czas tak samo.Sprawdził sobie ostatnie wyniki badań i jak powiedział wszystko mu sie poukładało .Dowiedziałam sie ze mam zatrucie ciążowe.Iszyjka mi sie niewiedzieć czemu wygięła do tyłu.Idę do niego we wtorek,bo niepokoją go te skurcze i to zatrucie ,którego trzeba pilnować.
Mam mega doła:-(
monisia1979
Fanka BB :)
Klusko,nie łam się,będzie dobrze,trzeba być dobrej myśli

A co się zaleca przy tym zatruciu ciążowym?Nie powinno się przypadkiem kierować do szpitala,żeby to sprawdzić

???

A co się zaleca przy tym zatruciu ciążowym?Nie powinno się przypadkiem kierować do szpitala,żeby to sprawdzić

Amelkowa
No ja po wizycie:-(Chyba miałam pzrczucie ze sie tak denerwowałm:-(Ciśnienie miałam dziś 160/80(do tej pory cału czas120/70)Jakl oglądnął moje opuchnieta nogi i jeszcze bardziej opuchnięte ręce,to tylko zapytał czy mnie czasem stawy nie bolą.No bolą.od ostatniej wizyty przybyłam 2,5kg(!!)a jem cały czas tak samo.Sprawdził sobie ostatnie wyniki badań i jak powiedział wszystko mu sie poukładało .Dowiedziałam sie ze mam zatrucie ciążowe.Iszyjka mi sie niewiedzieć czemu wygięła do tyłu.Idę do niego we wtorek,bo niepokoją go te skurcze i to zatrucie ,którego trzeba pilnować.
O kurcze :-( współczuję... A powiedział Ci co masz robić? jak jeść, ile pić itd?
Słyszałam że trzeba dużo pić przy zatruciu ciążowym...
Amelkowa
właśnie przed chwilą czytałam jeden artykuł i tam piszą o tym że przy podejrzeniach zatrucia ciążowego konieczna jest hospitalizacja... No i kobieta powinna bezwzględnie leżeć... To poważna sprawa :-(
a skierowanie na badanie moczu Ci dał?
a skierowanie na badanie moczu Ci dał?
AgnieszkaKRK31
Mamuśka dwóch urwisków.
Kluska -No ja po wizycie:-(Chyba miałam pzrczucie ze sie tak denerwowałm:-(.....
...Dowiedziałam sie ze mam zatrucie ciążowe.Iszyjka mi sie niewiedzieć czemu wygięła do tyłu.Idę do niego we wtorek,bo niepokoją go te skurcze i to zatrucie ,którego trzeba pilnować.

Elisabeth-super wieści!;-)
Nasz córeczka zrobiła fikołka czyli jest główką w dół, z czego się bardzo ciesze:-) Kolejny raz potwierdzono na 99,99% dziewczynka:-)
Liczyłam na jakąś fotkę a tu nic i już nie dostane
Aaaa i dowiedziałam,że mogę urodzić wcześniej ponieważ pierwszy kopniaczek poczułam 17tc i ostatnie 10 miesiączek miałam co 26 lub 28 dni więc chyba zacznę pakować torbę:-(
Nasz córeczka zrobiła fikołka czyli jest główką w dół, z czego się bardzo ciesze:-) Kolejny raz potwierdzono na 99,99% dziewczynka:-)
Liczyłam na jakąś fotkę a tu nic i już nie dostane

Aaaa i dowiedziałam,że mogę urodzić wcześniej ponieważ pierwszy kopniaczek poczułam 17tc i ostatnie 10 miesiączek miałam co 26 lub 28 dni więc chyba zacznę pakować torbę:-(
reklama
Kluska będzie dobrze!!! Wiem że się martwisz bo sama też bym się martwiła ale gdyby było źle to położyłby Cie do szpitala a widocznie nie jest tragicznie więc głowa do góry, kładź się na kanapie i nie myśl o problemach, weź poduszkę pod nóżki niech sobie odpoczywają i już!!! Bedzie dobrze!!!