Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja też. Na siłę coś wymyślają!nie ty jedna masz go dosc !!!
ja najbardziej komicnie wygladam jak wysiadam z autajezdze prawie na lezaco a jak musze wysiasc to najpierw noga kopie w drzwi zeby je otworzyc a potem wytaczam sie jak kulka 80 letnia
ciekawe co bedzie za dwa meisiace![]()
Ja też. Na siłę coś wymyślają!![]()
hahahha moj tez juz wkurzony na maxa ,nawet stwierdzil ze chyba lepiej jakis film zapuscic niz na cieniasow patrzec ! Ale jak zapytalam czy wkoncu wlanczamy film czy dalej mecz oglada ,stwierdzil ze i tak zaraz pierwsza polowa sie konczy wiec juz wytrwa do konca mimo ze kipi ze zlosciU mnie też telewizor zajęty ale już mężuś się wku*** bo przegrywają patałachy:-):-):-)
Nawet mi się nie chce na to patrzeć!
A mały jakoś dziś tak szaleje że nie mogę wygodnie siedzieć przy komputerze:-)![]()
Mój tata też mi tak mówi choć mam zgrabny mały brzuszekmoja ciąża jest jakaś, hmmm, specyficznabo malutko przytyłam a brzuch mam dość duży... i moja mama, wredna małpa, śmieje się, że jeszcze miesiąc i brzuch będę wozić na taczkach...