reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2009

reklama
głupi i tyle ;p
ale kochany ;D mam zboczenie jakieś.. i uwielbiam go gryźć..
a w ogóle to się podłamałam..
mam jutro egzamin poprawkowy.. bo w czerwcu jak był to nie byłam w stanie iść.. no i tak patrze na te moje białe bluzki..
przymierzam .. i co?w żadną nie wchodzę. ;o
nie zapinam się od cycków a co dopiero w brzuchu :-D:-D:-D:-D
i mam teraz dylemat w czym iść..:-D:-D:-D
bo nie mam wyboru.. baa w ogóle opcji nie mam :-D:-D:-D

ja bym sie nie przejmowala tylko ubrala cokolwiek !! ciezarna kobietka we wszystkim wyglada pieknie :)

szczerze mowiac nie wyobrazam sobie udawania w lozku !! litosci albo mi sie podobalo albo nie !! jak nie to ma sie lepiej starac i zwykle to dziala na niego mobilizujaco :) a teraz to naprawde sie maz ze mnie smieje ze najlepsze dla mnie sa szybkie numerki ... alternatywa bywaja tez wielokrotne orgazmy :) tylko nie wiem jak sie to niuni podoba bo po zwykle jest bardzo spokojna :)
ja w życiu nie udawałam nie udaję i nie zamierzam udawać..
tylko on mi nie wierzy jak zdarza mi sie teraz szybciej dochodzić..:sorry::sorry:
bo takim seksem to usypiasz dziecko.. :D kołysanie i w ogóle..

może w trosce o słuch Malutkiej? spójrz co pisze w moim suwaku :laugh2:

noo malusia juz calkiem niezle slyszy i rozpoznaje dzwieki !! zwlaszcza te pochodzace z caiala mamy i te z zewnatrz !! najlepsze jak maz rano tv wlaczyl i nie wiedziec czemu ryknelo strasznie to mala tak sie chyba wystraszyla ze szok !! myslalam ze przez brzuch wyskoczy !!

dobra, robię generalną powtórkę z angielskiego. może i Niunia się osłucha i nie będzie mieć później problemów :laugh2:

reklama
Do góry