reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

reklama
Siemka dziewuszki:-) Ale nabazgrałyście stron ja nie mogę, aż mnie oczy bolą od czytania:-D musiałam na nowo pisać bo mi post poleciał w kosmos:no: na wstępie...WITAM NOWĄ KOLEŻANKĘ NIUSIĘ:tak:fajnie że zawitałaś na nasze forum, kolejna Gorzowianka jak napisała wcześniej Marzenka:-D kochana widzę że już na ostatnich nogach jesteś:szok: jeszcze chwila i będziesz tulić swoją dzidzie:tak: korzystaj kochana z chwili wolnego bo potem... urwanie głowy:-D

Madzia jak taki zastój pracy to może warto jednak pomyśleć o tym wyjeździe twojego na te choć kilka tygodni. Zawsze to większa kaska:tak: ja też z reguły płaczek ale myślę że zdołasz się poświęcić i wytrzymać te 2-3 tygodnie, twarda kobitka jesteś czy nie?? Zobaczycie jak będzie dalej w jego pracy czy coś się zmieni:tak:

Madziarena ty też już z chęcią byś urodziła:-) jak się widzi te maleńkie ubranka i wyprawkę to chciałoby się juz mieć dzidzię przy sobie:-D wiem bo sama tak czułam. Doczekasz się jeszcze trochę, jakoś zleci;-)

hello dziolchy :-D:-D
ja juz jestem bo synek chcial juz isc do domu az dziwne :tak::tak:
powiem wam ze goraco u nas....

madziarena super ze wozeczek kupiony pokaz linka obejrzymy co tam wybralas :-):-) a jaki kolorek kupilas??

witaj megi !! kiedy jedziesz do Mogilna??

witaj larvunia co tam nic nie piszesz?? wiesz moze co u naszej kasi slychac??

ciasteczko jak bede jechac to dam znac wtedy umowie sie z wami wszystkimi :-D:-D

tak sobie przegladalam wozeczki i ten jest nawet fajny i wcale nie drogi ten zielony kolor ekstra jak dla mnie :-)
https://ssl.allegro.pl/item725769733_wozek_vigo_mega_hit.html

nie ma nikogo to mykam...

Ostatnia edycja:
magda nie mam pojecia kochana co u niej :-(

...zastanawiam sie ja w weekend bede robic... masara... :-( miala do mnie befatka wpasc ze swoja kayunia, ale chora malutka jest :-(

Bry dzień larvuniu :-) siedzisz sobie w pracy? jak tam interesik? masz zamiar stażystkę zatrudnić?

nie wiem kochana, bo jak tak dalej pojdzie to zamkne to wpizdziet... mam maxa juz tu... nic sie nie dzieje, decydujacy jest wrzesien, jak bedzie lipa to zamykam :-(

wogole jestem przed @ i cos mam dzis nerwa ...gggrrrrrr

A no tak :) hehe Poprałam już jeden worek ciuszków bo bratankach i siotrzenicy na razie wszystko białe ;) czekam aż dowiem się czy to będzie chłopiec czy dziewczynka wtedy zacznie się szał zakupowy - została mi wanienka do kupienia itp. bo nianię, fotelik bujak mam od brata a łóżeczko kupuje moja mama więc luzik ... ciuszków mam jeszcze 3 duże worki więc nie wiem gdzie to pomieszczę ;) Kurczę jeszcze tyle czasu do grudnia ... jak on się wlecze ... ;)

madziarena przygotuj sobie wszystko jak najwcześniej, bo z każdym tygodniem sił coraz mniej. Ja ciuszki mam poprane ale ni cholery mi się za prasowanie nie chce brać (chociaż lubię prasować).

Podziwiam Cię, że jeszcze masz siłę pracować - ja już od miesiąca szwendam się w nocy po domu. Kładę sie około 22 a między 3 i 4 budzę się wyspana. Padam koło 6 i śpię do 8:30. Masakra

reklama
Do góry