reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2009

witam grudnióweczki
moja mała dzis z rana przeszła sama siebie jakby na karuzeli jezdziła kopniaki z kazdej strony jest coraz aktywniejsza wszczesniej to do poludnia spala
mam takie pytanko czy wy sobie same jeszcze robicie paznokcie u stópek bo ja mam straszne obawy ze mała moge zgniesc pomijajac ze plecki tez pozniej strasznie bola
here is an investment process
Tak, jeszcze jestem w stanie malować sobie pazurki w nóżkach:tak:

reklama
omg :eek::eek:
raz w miesiącu..
ja to co drugi trzeci dzien.. co mi tak włosy zaczęły rosnąc.. wszędzie.:-D:-D:-D

witam się herbatką. ;)
no i powoli żegnam ;p
trzymajta kciuki dziewuchy :-D:-D
Ja nie lubię być obrośnięta tam hehe. Ja tak co 2 tyg robię tam depilację. A do ginki nie lubię chodzić łysa:-p Bo kto wie czy to takie całkiem zdrowe jest piankowanie w tamtych miejscach a co tam się będzie ginka głowiła:-p

A ja po tamtej wizycie z 12 sierpnia też dostałam żelazo w tabletkach, ale już te 3 płytki zużyłam i już nie mam nic. A bez recepty sobie tego nie kupię. Mam nadzieję, że żelazo już mi się uregulowało;)

Czytałam parę dni temu, że ktoś tu jeszcze ma 2kg na plusie?? Może to nie jest za dużo, ale od ostatniej wizyty to jest 80dag więcej:p Jem normalnie, nie będę specjalnie w siebie wpychała by więcej ważyć;/ Najważniejsze by Mała dobrze ważyła.

reklama
Do góry