reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zakupy -dla nas i dla lutowych pociech

kurcze a mi się tak podobają kurteczki, ale kombinezon jednak jest wygodniejszy no i mniej skomplikowany i nic nie podwieje, ale za to kurtkę można fajoską założyć do tego bajeranckie butki i portki i normalnie mamusia się rozpływa ach

reklama
Ja myśle o kurteczce na zime dla Dominika miałam kombinezon (spodnie i kurteczka) i w spodniach był tylko raz wiec teraz kupie tylko kurteczke. A co do butów to jak idziemy na dwór to mała chce łazic trzymana za rece no i musi miec buty bo w skarpetkach to raczej nie bedzie chodzic. Mamy juz takie buciki do chodzenia.

Gabrys ma 6 par butow i juz wszytskie za male nie doczekaly sie sezonu :-)
a teraz musze kupic koniecznie bo w samych skarpetkach zimno .

Ja chyba kupie to i to kombinezon i kurteczke to zalezy od cen:tak:
A na spacerowke tez sie czaje i tylko Was podczytuje bo nie znam sie zupelnie zdaje sie na Wasz gust kochane

Aha Antar pisalas o tej piankowej macie z allegro do zabawy dla dzieci ja ja kupilam i jestem mega zadowolona jest
fajna gruba dobrze izoluje no i smyk sie na niej nie slizga a odkad ja dostal zrobil zarypiaste postepy w fikaniu tzn bez przesady ale cos wiecej probuje a tak to ciagle krecil sie w kolko i nie chcial ruszyc :-D

no to i ja chyba się zaopatrze i w kurtkę i w kombinezon, będzie na różne okazje :-)
co do tych mat na podłogę to też o tym myślałam. Nie mamy dywanów a że mieszkanie wynajmujemy to nie chcemy kupować nic tym bardziej że w domu swoim w Warszawie dywany mamy no i ostatnio będąc w tesco wzięłam te piankowe puzzle takie, fajne to, nie drogie, kolorowe no i dokładnie jak wiadomo na podłogę super na co mój mąż "a to po co, co ona z tym zrobi chyba za mała jest, przecież się tym bawić nie będzie, potrzebne to??" to mu tłumaczę że na podłogę, ale ten że koc się położy przecież i też będzie dobrze, ale koc się ślizga i nie amortyzuje tak i blablabla moje argumenty, ale pogadałam sobie tylko i się wkurzyłam, a puzzle zostały w sklepie. Mąż uznał że jest za mała i się bawić nimi nie będzie przecież i nie są potrzebne. Boże nic ten facet nie kuma chyba mu dam do poczytania co tu piszecie, może Was posłucha

Haha właśnie mu powiedziałam że napisałam Wam Naszą historię piankową a on na to od razu "i co okrzyczały mnie??" :-) :-) :-)

Ostatnia edycja:
też już powoli rozglądam się za czymś na zimę dla młodego. wczoraj w 5.10.15 widziałam taką ładniutką kurteczkę, ale chyba ciut za cienka na zimę no i droga trochę:sorry: potem zaszliśmi do wójcika i tam taki super kombinezon, gruby i leciutki tylko jeszcze droższy:sorry: i inny kombinezon ogrodniczki+kurteczka 199zł:sorry: i ja chyba będę polowała na coś tego typu, tzn spodenki i kurteczkę bo najpraktyczniejsze mi się wydaje:tak:

ja kupilam przedwczoraj w taniej odziezy kurteczke zimową Mothercare, jasny sztruks, bardzo ciepla. Nic nie zniszczona za 15 zl.
Prawie identyczne są w sklepie za 150.

chrzestna Blanki powiedziała, że kurteczki na zimę mam nie kupować bo ona juz ma:tak: ale w jakiś kombinezon się zaopatrzymy bo w tym cieplej na spacerki:) Anius ja za ubrankami od Wójcika szaleję..są przepiękne ale te ceny..masakra:sorry: mam upatrzony dla Blank płaszczyk taki jesienny ale czekam na wypłatę:tak: nie podaruję go:)

reklama
Ceny kombinezonów i kurtek na zimę powalają, Niki ma po Kubie kurtkę i spodnie od kombinezonu i dwa jednoczęściowe po kuzynce...uffff
Habcia byłam dziś w galerii i wdepnęłam do Mothercare...ładnie wystawiony towar, dużo miejsca i łatwo znaleźć to czego się szuka, jasne pomieszczenie, fajne ubranka....to chyba tyle fajnego;-)
Kupiłam Niki rajtuzki w Re Kids - jedne z przeceny a drugie z new collectoin :sorry:

Do góry