reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Zakupy -dla nas i dla lutowych pociech

Milenka dostała od moich rodziców i mojego brata prezent w postaci szczeniaczka uczniaczka. :) Sama bym go nie kupiła, bo drogi, ale przyznam, że ma dziecko frajdę. I nie tylko dziecko, bo ponoć jak przyszedł do domu (paczką) to dziadek bawił się nim prawie godzinę. A dzisiaj mój brat też miał frajdę :)
I nie wiem czy to normalne, ale Mila dosłownie wskakuje na tego psiaka i całym ciałem napiera na niego. :rofl2:

reklama
ja dostałam 3 kombinezony i jeszcze nie sprawdzałam .Muszę zobaczyć czy dobre ,ale za to kurtkę Niko dostał nowiutką od chrzestnego jak tej był u nas latem no to to mam z głowy , a o buty napisałam dzisiaj sms-a do chrzestnej niech kupuje a co w końcu pracuje w niemczech to może zrobić mały prezęcik :-D:-D

ardzesh Ja Zosi kupiłam szczeniaczka :-)widziałam go w sklepie i mi sie spodobał Zosi też się podoba :-)

Dostalismy po kuzynkach też 2 kombinezony wiec kupowac narazie nie będe Musze jeszcze obejrzec czy napewno będa jej pasowac
Tylko musze buciki jakies kupic bo narazie Zosia w skarpetkach jezdzi

no ja jeszcze w lepszej promocji kupiłam bo za paczkę 80szt (a chyba standard jest 40szt) zapłaciłam 50 zł, a za 4 paczki chusteczek 20zł.

Oj chyba coś pobredziłam z tą ceną za pieluchy <hahaha>. Nie wiem po ile je kupiłam, ale wiem że wychodziły w podobniej cenie co dada

Ostatnia edycja:
aga w gazetce z Kauflanda pisze Midi4 -72szt -35,99 przeliczenie na 1 szt 0,49zł
a u ciebie 1 szt kosztowałaby ok65 gr to chyba coś nie tak

reklama
Do góry