reklama
madziulanatasza
Fanka BB :)
A ja siedzę z dziećmi w domu ,bo m poleciał do mojego brata meble z nim skręcać ,bo dziś przyszły...tydzień siedzę w domu ,a już mam na niego nerwa
irytuje mnie to jego przejęcie i podnieta wszystkim co robi ,ze od razu na nic innego nie ma czasu ani ochoty,a wszyscy wkoło powinni to rozumiec ,potakiwac a na pewno nie powinni mieć odmiennego zdania
Po prostu idealna okoliczność do draki ,ale po co ,tylko nerwy zepsute ,a on nic by nie zczaił więc dałam spokój,,,,

No, jestem..ufff sytuacja opanowana:-) ale chyba dziś nie będę na bieżąco
Pewnie przez weekend też mnie nie bedzie bo jutro przyjeżdż moja rodzinka- rodzice i barat z siostrą, na wieczór mój m będzie się "gościł" z kolegą, a w niedzielę ma wpaśc teściowa,
jej!!chyba po telefonie...ależ Zuza ma silną łapkę

Pewnie przez weekend też mnie nie bedzie bo jutro przyjeżdż moja rodzinka- rodzice i barat z siostrą, na wieczór mój m będzie się "gościł" z kolegą, a w niedzielę ma wpaśc teściowa,
jej!!chyba po telefonie...ależ Zuza ma silną łapkę

Hej jestem dopiero teraz ale nie miałam dzis czasu aby zajrzeć i nawet nie dam rady ponadrabiać 

dzis cały dzień zakupy i przygotowania bo w niedziele robimy urodzinki dla Oliwki

trzeba sie przygotować :-)
jutro Oliwkę zwozimy do dziadków a mu spokojnie przyszykujemy żarełko

jutro z rana jeszcze trzeba ostatnie zakupy zrobic i będzie wsio

a Oliwka mi się dziś zawzieła i nie spałą mi dzis w dzień ,nie chciała

był moment że była strasznie marudna spiąca ale już jej nie pozwoliłam spać bo to było po 16.00 więc za późno i jakos przetrzymalismy,uffff

teraz ogląda wieczorynke a ja mam chwilkę aaby do was zajrzec :-):-):-)
bo bajce kłade ją spać,powinna szybko zasnąć skoro nic nie spała,licze na to

dzis cały dzień zakupy i przygotowania bo w niedziele robimy urodzinki dla Oliwki

trzeba sie przygotować :-)
jutro Oliwkę zwozimy do dziadków a mu spokojnie przyszykujemy żarełko

jutro z rana jeszcze trzeba ostatnie zakupy zrobic i będzie wsio

a Oliwka mi się dziś zawzieła i nie spałą mi dzis w dzień ,nie chciała

był moment że była strasznie marudna spiąca ale już jej nie pozwoliłam spać bo to było po 16.00 więc za późno i jakos przetrzymalismy,uffff

teraz ogląda wieczorynke a ja mam chwilkę aaby do was zajrzec :-):-):-)
bo bajce kłade ją spać,powinna szybko zasnąć skoro nic nie spała,licze na to

reklama
madziulanatasza
Fanka BB :)
HO ,HO Agnes,ale będzie imprezka
Powiem wam że dziś mnóstwo czasu przesiedziałam przy kompie wertując internet ,przeglądając różne fora i w związku z tym od razu mi sie humor polepszył...
dalej siedze sama ,czekając na tel.kiedy to mam m odebrać od brata,
Ksawe drugi fervex junior pije ,powiem wam ,ze działa ,może dlatego ze pierwszy raz -nie wiem ,ale jest o niebo lepiej

Powiem wam że dziś mnóstwo czasu przesiedziałam przy kompie wertując internet ,przeglądając różne fora i w związku z tym od razu mi sie humor polepszył...
dalej siedze sama ,czekając na tel.kiedy to mam m odebrać od brata,
Ksawe drugi fervex junior pije ,powiem wam ,ze działa ,może dlatego ze pierwszy raz -nie wiem ,ale jest o niebo lepiej

Podziel się: