reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2009

Żona, wracając do domu z zakupów, zastała swojego męża w łóżku z piękną kobietą. W momencie gdy chce opuszczać dom, mąż zaczyna wyjaśniać:
- Zanim wyjdziesz, chciałbym, żebyś posłuchała, jak do tego wszystkiego doszło... Gdy jechałem z pracy do domu autostradą, w czasie wielkiej ulewy, zobaczyłem tę miłą dziewczynę, zmęczoną i przemoczoną, więc zaofiarowałem się, że ją podwiozę. Ale gdy zorientowałem się, że jest głodna i bez pieniędzy, przywiozłem ją do domu i przygotowałem jej posiłek. Na nogach miała bardzo zniszczone sandały, więc dałem jej parę twoich butów, których nie nosisz, bo wyszły z mody. Było jej zimno, więc dałem jej sweter, który kupiłem ci na urodziny, a którego nigdy nie włożyłaś, bo kolor ci nie odpowiadał. Jej spodnie były bardzo zniszczone, więc dałem jej parę twoich. Były jak nowe, ale już za małe dla ciebie. I w momencie gdy ta dziewczyna opuszczała nasz dom, zatrzymała się i zapytała: "Czy jest jeszcze coś, czego twoja żona już więcej nie używa?'

:-D :-D :-D

reklama
Anoola szkoda,że nie widziałas miny mojego m jak mu to przeczytałam:-)
a teraz będę się chwalić:mam wózek, fotelik i właśnie zamówiłam pościel więc jestem mega szczęśliwa

jutro wyślę linki na odpowiednim wątku
a teraz spadam spać
dobranoc
:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Rozmawiają dwa noworodki:
- Jaką masz płeć?
- Nie wiem.
- To podnieś kołderkę.
- I co?
- Jesteś dziewczynką!
- A skąd wiedziałeś?
- Bo masz różowe buciki.

e010.gif
e010.gif

moka sto lat!!
h060.gif

natalka super że zakupy udane :-)

Wczoraj nic nie pisałam po powrocie od fryzjera bo byłam tak wykończona i wku*****:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Nie dość że trwało to od 9.30 do 15!!!!!! to jeszcze złą farbę sobie kupiłam i przy blond pasemkach mam czekoladowo-rud e obrzeża:wściekła/y::wściekła/y: Z naciskiem na rudy:szok:
I dopiero za tydzień mogę poprawić:no::wściekła/y:

A sama jestem sobie winna bo to nie przez ciążę wyszedł taki kolor tylko sama taki wybrałam:-)

czesc dziewczynki ale dluuuugo nie pisalam, niewiem czy mnie jeszcze pamietacie?? ale jak zdaze was nadrobic to opadam z sil aby cos napisac!! widze, ze nasze szyjki zaczynaja sie sypac ale jestem dobrej mysli:-)
pamietam, ze byl temat o pracy, a wiec ja tez jeszcze bakam do konca wrzesnia a potem laba:tak:bedzie czas aby sie poudzielac na forumkowie!!
Wiem, ze jest tu jakas mama, ktora nie zna plci- mozemy sobie przybic piatke, ja tez zyje w nieswiadomosci i kupuje kremowe i zielone ciuszki:-D

Aha Jutka pamietam, ze mialas w niedziele rocznice bo ja tez mialam (cala rodzinka sie pozjezdzala, ze nawet nie mialam sily zby sie przytulic do mojego mezusia!!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

allitka pewnie ze pamietamy ... znowu tak zle z nami nie ma :D

ja witam sie znad herbatki w oczekiwaniu na sniadanko ... musze was za wczoraj poczytac i ponadrabiac a potem szybkie zakupy w tesco i popoludniem na imprezke do mamy :) ale pogoda i tak sie spierniczyla ;/

Wczoraj nic nie pisałam po powrocie od fryzjera bo byłam tak wykończona i wku*****:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Nie dość że trwało to od 9.30 do 15!!!!!! to jeszcze złą farbę sobie kupiłam i przy blond pasemkach mam czekoladowo-rud e obrzeża:wściekła/y::wściekła/y: Z naciskiem na rudy:szok:
I dopiero za tydzień mogę poprawić:no::wściekła/y:

A sama jestem sobie winna bo to nie przez ciążę wyszedł taki kolor tylko sama taki wybrałam:-)

tydzien dasz rade !! znowu chyba tak zle to nie wyglada co ??

witam z samego rana. No zaczela sie rutyna i trzeba bylo wstac w sobote rano ,zeby zawiezc syna na basen. To jeszcze nic - w czwartki ma trening o 5.45 . Jak mu to oswiadczylam myslalam ,ze mnie zabije . hi hi.

Ale dobrze ,ze juz wstalaa. Umyta, ubrana, zaraz kawke i kanapeczki , troszke ogarnac dom i na 11 do pracy.

Kawal mi sie bardzo spodobal - oby nasi faceci nie spotykali takich przybledek bo tez by sie u niektorych znalazlo cos nieuzywanego :).

Milego dnia zycze.

reklama
Do góry