reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2009

o Cherie to ma nawet to serduszko w swoim emblemaciku. :)
Ja mam takie na okladce mojej karty ciąży i tez musze sobie takie strzelic, bardzo mi sie podoba.

Zaraz mnie cos trafii z tym laptopem ciagle mi sie wylacza..... wrrrrrrrrrrrrr. Jeszcze mi troche zostalo z tych 110 stron nadrabiania od srody, ale juz niewiele :p

reklama
Ja mam takie na okladce mojej karty ciąży i tez musze sobie takie strzelic, bardzo mi sie podoba.

Zaraz mnie cos trafii z tym laptopem ciagle mi sie wylacza..... wrrrrrrrrrrrrr. Jeszcze mi troche zostalo z tych 110 stron nadrabiania od srody, ale juz niewiele :p

Martusia, mój laptop też się tak przegrzewał. wystarczyło przedmuchanie go od spodu (zebrało się tam pełno kurzu) - może spróbuj?

Nigdy nie sądziłam, że będę miała taki problem z kupieniem koszuli nocnej do karmienia! Co oglądam to albo brzydkie albo cena wywalona w kosmos!

Nigdy nie sądziłam, że będę miała taki problem z kupieniem koszuli nocnej do karmienia! Co oglądam to albo brzydkie albo cena wywalona w kosmos!

witam w klubie ... mi sie ju zslabo robi z mysla o kupowaniu koszulki ... albo przynajmniej 2 bo jedna za malo !!
a wlasnie do porodu tez trzeba swoja koszule wziac ?? wydaje mi sie ze tak ale nie wiem ...

Do porodu to kurcze nie wiem, ale do karmienia to o zgrozo.. a wolę już teraz zacząć oglądać skoro do dziś niczego nie znalazłam a czas leci.

Zmywarkę mam bezawaryjną od lat trzech firmy Bosch. Zakupiona przez internet za ok 1500zł.
Z zaległości chciałam Marcie23 nadmienić, że rodziłam w Matce Polce, jak również uczęszczałam tam do szkoły rodzenia (i proponuję już teraz się zorientować kiedy się zaczyna). Moimi lekarzami byli Cieślak a potem młody Borowski. W ramach szkoły pozwolono nam obejrzeć wszystkie porodówki, a przyjeżdżając do porodu sama wybrałam tę, która najbardziej mi się spodobała.
Dziewczyny, no a co ja mam brać na to przeziębienie? Nie jestem lekko chora, czuję się fatalnie, nie wiem czy mi na zatoki nie wlazło już, ale wydzielina z nosa ciągle jeszcze przeźroczysta.

23marta super kierunek studiujesz :-) a teraz będziesz brała dziekanke po porodzie?? czy będziesz próbowała studiować i wychowywać? ;-)
z roku na rok coraz ciezej jest... ale nie biore dziekanki bo jestesmy z moim B w jednej grupie i nam latwiej jest razem sie uczyc, razem robic notatki, a jak bym zrobila rok przerwy to juz bym sie rozleniwila strasznie i w ogole nie chce byc rok nizej niz moj B, bardzo mi zalezy zeby skonczyc te studia jak najszybciej. Kupilismy mieszkanie miedzy uczelnia a domem tesciowej i ona bedzie sie opiekowac dziecmi jak nas nie bedzie, obym tylko mogla chodzic na zajecia jak najdluzej, zebym sie dobrze czula to bedzie okej ;)

reklama
Z koszulą do porodu pewnie znowu zależy od szpitala. Ja jednak nie polecam zabierać, a jeśli już to jakąś "starganą" bo w dobrym stanie raczej nie wróci. A tak otwarcie - lepiej brudzić szpitalną niż własną, poza tym oni tam lepiej sobie radzą z plamami krwi. No i często się zmienia bo i tak zaraz brudna.

Do góry