reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Zakupy.... Wszystko dla naszych Dzieciaczków

ja tam szaleje na allegro na całego. Ostatnio kupiłam jeansy z Cheroke za 1zł!...kurtke na zime za 7,50 i kilka innych markowych ciuszków za max 12 zł:)...jak będę miała chwile to wrzuce zdięcia.Ja też uważam, że nie ma sensu przepłacac za takie ciuszki, które za miesiąc, dwa będa za małe. Wszystko co kupuje piore i prasuje. W koncu chodziło w tym tylko jakies inne słodkie malenstwo.

reklama
Znalazlam tez poduszke, ktora ma ulatwiac siadanie po porodzie. Worki, rolki, poduszki, piłki | Produkty | Zefir

ja miałam i polecam kołko poporodowe - pomimo naciecia krocza mogłam siedziec :-) dzieki temu kółku. Moje wypełnione było drobinkami styropianu (każda kulka osobno).

I jeszcze rogal do karmienia - polecany niedoswiadczonym mamom - wiec pewnie sobie taki kupie :) Worki, rolki, poduszki, piłki | Produkty | Zefir

Polecam też rogal do karmienia - to nie jest kwestia doświadczenia lub nie w karmieniu piersią ale wygody dla matki :-) początkowo jak mała była malutka to miałam obydwie ręce wolne :-), pózniej jak podrosła to juz tylko jedną :-), ale ręce i kregosłup nie byly nadwerężane....

Nie wiem czy już mówiłyście ale dziś mi się przypomniało o stojaku pod wanienkę, muszę kupić bo poprzednio mieliśmy pożyczony a to dużo wygodniej jak się nie musisz do wanienki schylać :tak:

stojak pod wanienkę to super sprawa. My mielismy pożyczony (na szczescie) ale przyznaję że gdy jezdzilam do rodzicow i musialam kąpać dziecko bez stojaka to poczułam w kręgosłupie jego dobrodziejstwo....

Ostatnio edytowane przez moderatora:
a to moj dzisiejszy nabytek za 4 zł kapciuszki dla mojej księżniczki:-D

Załączniki

• DSC02816.jpg
    DSC02816.jpg
    21,2 KB · Wyświetleń: 51
może mnie skrytykujecie ale ja kupuję w 90% w lumpeksach, jest tanio i dobrej jakości, rzeczy ze sklepu predko po praniu blakną i się mechacą, rozciągają. to zdjęcie pajacyka za 3 zł i spodenki na szelkach za niecałe 10zł

Ja uwielbiam ubierac moja mala w lumpeksach!!!!! Tam sa 100% lepszej jakosci rzeczy urzywane, niz nowe w wielu warszawskich sklepach dla dzieci!!!! Mam nawet swoje ulubione lumpeksy, gdzie s asuper rezczy dla dzieci!!

Mam tez troche nowych , ale glownie z BHS , ZARY i kilka ze SMYKA i 5 10 15 - ale wszystko kupowane NA PRZECENACH.

Jednak w wielkiej szafie Lenki rzadzi lumpeks style :-) :-)

Beatko fajnie, ze tez ubierasz tam malenstwo

Ja uwielbiam ubierac moja mala w lumpeksach!!!!! Tam sa 100% lepszej jakosci rzeczy urzywane, niz nowe w wielu warszawskich sklepach dla dzieci!!!! Mam nawet swoje ulubione lumpeksy, gdzie s asuper rezczy dla dzieci!!

Mam tez troche nowych , ale glownie z BHS , ZARY i kilka ze SMYKA i 5 10 15 - ale wszystko kupowane NA PRZECENACH.

Jednak w wielkiej szafie Lenki rzadzi lumpeks style :-) :-)

Beatko fajnie, ze tez ubierasz tam malenstwo

u nas tak smao , mlody w wiekoszsci ma z lumpow, a nowe ubranka ma "dostaniete" od przybyl go ogladac bądz od chrzestnych, ma tez po innych dzieciach ale glownie to lumpy wygotowane wyprasowane i zgadzam sie ze STOPI ze te ubrania sa porzadne i nie takie "zmaty" jak nowe, kupi sie cos a po jednym praniu idzie na sciere !

ale nerwa dziś złapałam:wściekła/y: kupiłam małej kilka dni temu kombinezon w coccodrillo za 120zł , a dzis wchodze do lumpa w ktorym wiekszosc rzeczy kupiłam i co widze? piekne kombinezony duzo ładniejesze bo angielskich firm za 30-40zł. nowki prawie nic nie zniszczone, no kur... po co sie spieszyłam :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::crazy:

ja tam szaleje na allegro na całego. Ostatnio kupiłam jeansy z Cheroke za 1zł!...kurtke na zime za 7,50 i kilka innych markowych ciuszków za max 12 zł:)...jak będę miała chwile to wrzuce zdięcia.Ja też uważam, że nie ma sensu przepłacac za takie ciuszki, które za miesiąc, dwa będa za małe. Wszystko co kupuje piore i prasuje. W koncu chodziło w tym tylko jakies inne słodkie malenstwo.
Fela ja tak samo buszuję na allegro, tyle nakupowałam, najgorsze, że niektóre rzeczy Filip miał dwa razy ubrane i sa zaciasne, bo on na długość jest nie duży, ale brzuszek ma, taka mała beczułka się zrobiła z niego hehe

reklama
Ja mam to samo z Allegro. :tak: To w sumie już nawyk jest. :-D
Ostatnio kupiłam świetne spodnie za 20 zł. Kobieta sama zaproponowała że ma jeszcze jedne, niby podobne...bardziej eleganckie... I w sumie zapłaciłam 40 zł za 2 pary spodni i przesyłkę. Takie zakupy to lubię. :laugh2:
Dla Juniora tez większość na allegro kupuje. :-)
Teraz już też sprzedaje....

Do góry