reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Fotki i filmiki

Nathalie- rewelacyjne zdjęcia, dziewczynki są przeurocze, no i Ty wygladasz świetnie :tak::tak::tak::-):-):-):-)

Mysio-pysio na dzień dobry ::-Dwczorajszy spacerek

141mtl5.jpg

2lwvc79.jpg

reklama
elwis - gratulacje dla pozycji pionowej Gabi :) te jej fałdki... mniami! :-):-D i wózek super się prezentuje!
miki - faktycznie, niezły z niego prezes! :)
kraf - krzysio cudowny! i też gratulacje dla pionu!
nathalie - zdjęcia widziałam ale przyznaję, że tylko te na pierwszej stronie. Super! ale chwilowo nie mam czasu na więcej. Ale oglądnę... nie usuwaj ich w najbliższym czasie :)

Wrzucam kilka fotek mojego póki co kiwającego się raczka, a także małej psiary( po mamusi hihi)

Załączniki

• Obraz 199.jpg
    Obraz 199.jpg
    24,8 KB · Wyświetleń: 78
  • Obraz 222.jpg
    Obraz 222.jpg
    31,2 KB · Wyświetleń: 78
  • Obraz 237.jpg
    Obraz 237.jpg
    23,2 KB · Wyświetleń: 71
  • Obraz 259.jpg
    Obraz 259.jpg
    30,3 KB · Wyświetleń: 75
  • Obraz 273.jpg
    Obraz 273.jpg
    32,7 KB · Wyświetleń: 76
  • Obraz 286.jpg
    Obraz 286.jpg
    32,2 KB · Wyświetleń: 74
  • Obraz 315.jpg
    Obraz 315.jpg
    35,9 KB · Wyświetleń: 81
  • Obraz 339.jpg
    Obraz 339.jpg
    40,3 KB · Wyświetleń: 80
  • Obraz 302.jpg
    Obraz 302.jpg
    32,7 KB · Wyświetleń: 77
  • Obraz 297.jpg
    Obraz 297.jpg
    29,9 KB · Wyświetleń: 79
Na tym zdjęciu z Mają chodzi o to że jak robiłm obiad myslałam że Zosia grzecznie bawi się na matce, a ona podpełzła do leżącej Maji (jest tuż po sterylce) i rozwiązała dwa supły od kaftana pooperacyjnego.

Załączniki

• Obraz 346.jpg
    Obraz 346.jpg
    34,7 KB · Wyświetleń: 74
  • Obraz 387.jpg
    Obraz 387.jpg
    47,8 KB · Wyświetleń: 69
  • Obraz 413.jpg
    Obraz 413.jpg
    36,2 KB · Wyświetleń: 76
  • Obraz 417.jpg
    Obraz 417.jpg
    49,9 KB · Wyświetleń: 81
  • Obraz 429.jpg
    Obraz 429.jpg
    52,3 KB · Wyświetleń: 71
  • Obraz 426.jpg
    Obraz 426.jpg
    52,4 KB · Wyświetleń: 69
elvis jak zwykle rewelacyjne foty, a że ci te małe gagatki jeszcze mieszkania nie rozniosły :-D myślę jednak że to kwestia czasu...;-)
miki uśmiech Maksia rzeczywiście prezesowy ;-)
antar Zośka widać bardzo zainteresowana psiakami :tak: choć widać, że łączy ją z moją córką pasja do wyrywania kabli ;-D

PS Ja też mieszkałam na Bródnie, przy samej Trasie Toruńskiej na Pelcowiźnie. Ale żałuję, że już nie mieszkam, takie miałabym sąsiedztwo, a Zuzka jakie koleżanki

reklama
wszystkie dzieciaczki przeurocze i słodziaki-rozrabiaki;-):-D:-D
Antar jak ja choruję na doga niemieckiego, takiego ślicznego czarnego jak na pierwszej fotce w drugim poście:zawstydzona/y:

Do góry