G
Georgina
Gość
A ja mam smaka na coś GAZOWANEGO!!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
troche nie wiem o czym piszesz w sprawie raczki skladanej !!dla mnie wystarczajaca jest regulacja wysokosci !!
co do paskow i kol to kilka modeli widzialam takich ale ja szukam czegos skrajnie innego bo chce skretne przednie kola a to sie z paskam wyklucza ... oczywiscie tez duze i pompowane
fotelik to tez mus ... teraz juz bardziej konkretnie szukam zeby byla mozliwosc wpiecia maxi-cosi bo taki kupilismywiec interesuja nas adaptery
co to znaczy "fajny kolor" ?? bo to pojecie wzgledne ... dla mnie kolory musza byc zywe i w miare niezbyt agresywne ...
monia ta emaljungma to chyba dosyć droga prawda, u nas w lublinie bodajże ponad 2 tys.