reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

Witam
Z tym wiekiem to rzeczywiście róznie bywa bo mam mlodsza ode mnie kolezankę - 25 lat - co stara sie juz z męzem 1,5 roku ostatnio poronila w 6 tyg. N a ja boje sie ze jak teraz sie nie uda to potem moze byc problem. Kurcze moja mama w moim wieku miala juz 3 dzieci

reklama
Mój teść uwaza, ze ludzie powinni zacząć myśleć o ślubie i dzieciach jak już mają skończone minimum 35 lat :szok:
Ja mam 26 lat i juz mi sie wydaje, ze stara jestem i to ostatni dzwonek na pierwsze dziecko... Moja kuzynka urodziła pierwsze dziecko w wieku 29 lat, starali sie chyba 3-4 cykle. Teraz ma 36 lat i juz od 2-3 lat staraja sie o drugie. Ona ma jakieś problemy hormonalne, które miała leczyć juz przed pierwszą ciażą ale nie zdążyła zaczać leczenia i zafasolkowała a teraz jednak są jakieś problemy... Nie wiadomo od czego to zalezy...Ale wydaje mi sie, ze wiek jednak ma jakieś znaczenie.

Witam :)
A propos poronień - gdy mnie przydarzyła się ta tragedia (10 tc) moja gin widząc, że płaczę powiedziała: "Nie ty pierwsza nie ostatnia. Jesteś jeszcze młoda...ważne, że jesteście płodni (ja i mąż)" To miało miejsce blisko 10 lat temu. Ale nigdy nie tego zapomnę. Gina oczywiście zmieniłam. :tak:

Ostatnia edycja:
Kurcze ja sie boje ze jak teraz sie nie uda gdy juz ktorys raz z rzedu wiem jak rosnie pecherzyk i kiedy peknie, to poprostu nie wiem kiedy i czy wogole, ahhh

Biedroneczka,gratuluje pieknego pęcherzyka! :tak: Wykorzystajcie weekend na przytulanki,ale nie tylko w sobotę. :-D:-D

Trzymam kciuki,żeby tobie po tym monitoringu się udało :tak: bo mnie niestety sie nie udało.!!!!

Witam wszystkie staraczki!!!:tak::tak::tak: Dziewczyny nie załamujcie się!Wiem że to trudne jak mijają miesiące i nic...Sama się o tym przekonuję.W pierwszą ciążę zaszłam chyba po 4 cyklu i miałam 19lat.a teraz gdy staram się o drugą dzidzię-nie jest tak łatwo:-:)-( Od sierpnia czy września 2008 staramy się o rodzeństwo dla naszego Kacpra(w tym miesięczna przerwa z obawy że może jeszcze nie teraz,może praca czy coś w tym stylu,albo może jedynak-na szczęście przemyśleliśmy to jeszcze raz z M:dry::baffled::confused:)do dnia dzisiejszego.I nic:-( Może się uda zostać mamą 2010;-) Trzymam kciuki.
A i mam teraz 21 lat(więc nie wydaje mi się żeby to od wieku było uzależnione):tak:;-)

reklama
Do góry