Marzi55
Chcę być Mamą 2011
hehe dobre:-) dziękuję
Ja też trzymam... ale tylko u rąk... bo az taka wygimnastykowana nie jestem aby trzymać u stóp

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<
hehe dobre:-) dziękuję

Zdaza sie ale to nie jest az tak czeste, ze wszystkich kobiet jakie znam ktore zaciazyly kiedykolwiek (no jest ich duzo hehehe) to tylko jedna tak miala, nie mowie o takich gdzies zaslyszanych tylko o kobietach ktore znamno ale tez podobno nie u wszystkich jest zanik tej miesiączki... niektóre dziewczyny dostają i sa w ciąży...bądź mądry i pisz wiersze
Zdaza sie ale to nie jest az tak czeste, ze wszystkich kobiet jakie znam ktore zaciazyly kiedykolwiek (no jest ich duzo hehehe) to tylko jedna tak miala, nie mowie o takich gdzies zaslyszanych tylko o kobietach ktore znam
tak,to sa sporadyczne przypadki ale slyszy sie o tym i czlowiek sie niepotrzebnie nakreca.poza tym mysle ze to raczej plamienia albo nawet jesli jest to podobne do @ to np.temperatura nie spada.najczesciej jednak jest tak ze @ nie ma.ani plamien przypominajacych @.Zdaza sie ale to nie jest az tak czeste, ze wszystkich kobiet jakie znam ktore zaciazyly kiedykolwiek (no jest ich duzo hehehe) to tylko jedna tak miala, nie mowie o takich gdzies zaslyszanych tylko o kobietach ktore znam
No wlasnie jest zazyczaj krotsze i malo intensywne krwawienbie, przypominajace plamienietak,to sa sporadyczne przypadki ale slyszy sie o tym i czlowiek sie niepotrzebnie nakreca.poza tym mysle ze to raczej plamienia albo nawet jesli jest to podobne do @ to np.temperatura nie spada.najczesciej jednak jest tak ze @ nie ma.ani plamien przypominajacych @.
Zdaza sie ale to nie jest az tak czeste, ze wszystkich kobiet jakie znam ktore zaciazyly kiedykolwiek (no jest ich duzo hehehe) to tylko jedna tak miala, nie mowie o takich gdzies zaslyszanych tylko o kobietach ktore znam
Ja osobiście takiego przypadku nie znam...
tak,to sa sporadyczne przypadki ale slyszy sie o tym i czlowiek sie niepotrzebnie nakreca.poza tym mysle ze to raczej plamienia albo nawet jesli jest to podobne do @ to np.temperatura nie spada.najczesciej jednak jest tak ze @ nie ma.ani plamien przypominajacych @.
w sumie tak na prawdę brak @ to pierwszy taki na maksa czytelny sygnał... bo ból piersi czy ból brzucha to na dwoje babka wrózyła
zastanawiam się, bo moja koleżanka powiedziała, ze tego nie da sie nie poczuć...

, odwzajemniam buziak;-)
:-)
, niech juz bedzie weekend
ja tez juz z utesknieniem czekam choc wiekszych planow nie mam(nawet starac sie nie moge he he).Moze to i dobrze ze nic nie planowalam bo jak dotad bardzo intensywne te weekendy.w nastepny mam wieczor panienski,potem wesele itd.U mnie wlasnnie wyszlo slonce i jak mysle ze mam isc do pracy to mi sie nie chce., niech juz bedzie weekend
![]()
U mnie wlasnnie wyszlo slonce i jak mysle ze mam isc do pracy to mi sie nie chce., niech juz bedzie weekend
![]()
tak po pijanenmu dzieci robić...