reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
no ale tez podobno nie u wszystkich jest zanik tej miesiączki... niektóre dziewczyny dostają i sa w ciąży...:confused: bądź mądry i pisz wiersze
Zdaza sie ale to nie jest az tak czeste, ze wszystkich kobiet jakie znam ktore zaciazyly kiedykolwiek (no jest ich duzo hehehe) to tylko jedna tak miala, nie mowie o takich gdzies zaslyszanych tylko o kobietach ktore znam

Zdaza sie ale to nie jest az tak czeste, ze wszystkich kobiet jakie znam ktore zaciazyly kiedykolwiek (no jest ich duzo hehehe) to tylko jedna tak miala, nie mowie o takich gdzies zaslyszanych tylko o kobietach ktore znam
tak,to sa sporadyczne przypadki ale slyszy sie o tym i czlowiek sie niepotrzebnie nakreca.poza tym mysle ze to raczej plamienia albo nawet jesli jest to podobne do @ to np.temperatura nie spada.najczesciej jednak jest tak ze @ nie ma.ani plamien przypominajacych @.

tak,to sa sporadyczne przypadki ale slyszy sie o tym i czlowiek sie niepotrzebnie nakreca.poza tym mysle ze to raczej plamienia albo nawet jesli jest to podobne do @ to np.temperatura nie spada.najczesciej jednak jest tak ze @ nie ma.ani plamien przypominajacych @.
No wlasnie jest zazyczaj krotsze i malo intensywne krwawienbie, przypominajace plamienie

Ja osobiście takiego przypadku nie znam...

no właśnie... też nikogo takiego nie znam... raczej tylko ze słuchu, że kiedyś coś gdzieś... wiec nic pewnego...:nerd: w sumie tak na prawdę brak @ to pierwszy taki na maksa czytelny sygnał... bo ból piersi czy ból brzucha to na dwoje babka wrózyła:-p zastanawiam się, bo moja koleżanka powiedziała, ze tego nie da sie nie poczuć...

biedroneczka, udało mi się wstawić multicytat... dzięki, buziaczek dla Ciebie

U mnie wlasnnie wyszlo slonce i jak mysle ze mam isc do pracy to mi sie nie chce.:-D, niech juz bedzie weekend:-D
ja tez juz z utesknieniem czekam choc wiekszych planow nie mam(nawet starac sie nie moge he he).Moze to i dobrze ze nic nie planowalam bo jak dotad bardzo intensywne te weekendy.w nastepny mam wieczor panienski,potem wesele itd.
moze w weekend skocze po cos do domu.taka jakby patere oraz kwiaty?a moze sie to dziecko w koncu urodzi...

reklama
U mnie wlasnnie wyszlo slonce i jak mysle ze mam isc do pracy to mi sie nie chce.:-D, niech juz bedzie weekend:-D

no jeszcze tylko 2 dni i będzie weekend... ciesze sie jak dziecko, bo będzie szansa na odpoczynek, no i na staranka... ;-)
tylko mojego B. będę musiała zbałamucić w sobote rano... wbo wieczorkiem idziemy do znajomych i jak popije to nici z przytulania... kto by z resztą wtedy chciał...:-D tak po pijanenmu dzieci robić...:baffled::nerd::rofl2::szok:

Do góry