reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
no i decyzja podjęta wg chirurgów nie ma co dziecka męczyć próbami karmienia, które i tak nie dawały efektów w związku z tym operacja jutro rano. Trzymajcie za nas kciuki :-(
Trzymamy kciuki, musi byc dobrze! Myslimy o Was:tak:
Bershka kochana ja wiem że Ty teraz nie masz do tego głowy ale powinnaś z tym krwawieniem iść do lekarza i to jak najszybciej bo to nie jest normalne:-(kochana bo się wykrwawisz i narobisz kłopotów nie tylko sobie :-(oby to nie było nic poważnego ale zawsze lepiej wcześniej sprawdzić :tak: także zaraz po operacji Kubusia śmigaj do lekarza ze sobą!!! :tak:
(...)
Royanna to super że przynajmniej pieczenie ciast Ci odejdzie :tak: o ile teściowa dotrzyma słowa ;-)

(...)
Bershka-zgadzam sie z dziewczynami, po 6tyg nie powinno byc krwawien ewentualne niewielkie plamienia. Gon do lekarza, bo Kubus potrzebuje zdrowej mamusi jak wroci do domku:tak:

Paula-ciasta sie pieka:-). Jedno zrobilam ja, a teraz tesciowa wyciaga juz szarlotke a wklada makowiec:tak:.

A w ogole witam sie z Wami wszystkimi, ja tylko na momencik bo wlasnie kroje juz do zamrazarki 5go pora:-), potem na 16ta jade do przedszkola na zebranie.

I musze sie pochwalic-Od rodzicow M dostalismy cuuudowny prezent rocznicowy-lepszy nawet niz slubny:tak:. Porcelanowy komplet obiadowy na 12osob i do tego serwis do kawy na 12 osob. Cudowny:tak::-D:-D:-D
Milego dnia babeczki!
I czekam na wiesci o stanie Kubusia po operacji:tak:

wróciliśmy...
i mam mega dołka znowu :-(
nawet nie wiem co na obiad zrobić jak tylko dla siebie i synka. Naleśniki pewnie....
a potem co? znowu sami...... :-(
I jutro to samo....... :'- (

wróciliśmy...
i mam mega dołka znowu :-(
nawet nie wiem co na obiad zrobić jak tylko dla siebie i synka. Naleśniki pewnie....
a potem co? znowu sami...... :-(
I jutro to samo....... :'- (

Kinga nie smutaj się icon_pai.gif M przecież wróci niedługo a do tego czasu masz przecież synka i nas ;-):tak:Zobacz załącznik 165692

Paula-ciasta sie pieka:-). Jedno zrobilam ja, a teraz tesciowa wyciaga juz szarlotke a wklada makowiec:tak:.
I musze sie pochwalic-Od rodzicow M dostalismy cuuudowny prezent rocznicowy-lepszy nawet niz slubny:tak:. Porcelanowy komplet obiadowy na 12osob i do tego serwis do kawy na 12 osob. Cudowny:tak::-D:-D:-D

Royanna no widzisz jakie korzyści z przyjazdu teściów :tak::-):-) prezent napewno się przyda :tak::-)

ogólnie chmurki sa ale nie przeszkadza to słoneczku:tak:nie jest już tak ciepło ale można powiedzieć że fajna pogoda:tak:

i u nas też słonko się przedarło przez chmurki :-)

PAULA dzieki już naprawiłam co popsułam :)

Aniu od razu ładniej :-)

hej dziewczyny!ja wlasnie odprowadzilam Maje do ciotki na caly dzien wiec mam looz dzis:-)chodz jak juz wracalam do domu to brzucho zaczal bolec:-(

Gosiu po takim spacerku to odpocznij sobie :tak: masz okazje w spokoju sobie poleżeć, poczytać albo nawet pospać :tak:

Kinga nie smuc sie ja prawie codziennie cale dnie spedzam tylko z Maja bo moj m po pracy jedzie do nowego mieszkanka i cos tam robi i wraca po 20:-(

p.s. dobre te obrazki hehe:-)

A mój M ma prace najbliżej czyli na podwurku:-pi jak chce to podejde lub on przychodzi i się widzimy jedynie jak na montaże jeździ to wtedy masakra bo całymi dniami go nie ma:sorry2:dzisiaj akurat jedzie na 18 do babki i porobi co nieco to pewnie hmm 22 bedzie w domu dopiero ale szybko minie :tak:mam nadzieje bo ja wieczory nie nawidze sama spedzać :dry:bo szczerze się boje:zawstydzona/y:

reklama
Aga no to masz super z M:-)ale cos za cos:-(zeby sie przeprowadzic musimy wyremontowac chate...dobrze ze to coraz blizej konca:-)

dziewczyny a ja przed chwila wylicytowalam na angielskim ebayu taki kombinezon dla synka:-)jak bedzie corka to tez bedzie w nim chodzic:-)moj m na mnie juz krzyczy ze mu obiecalam ) zakupow a tu prosze hehe:-)chce jeszvze ubranko swiateczne kupic na ebayu moze sie uda:-)
Podoba Wam sie??

Do góry