reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

ALEKS - 28tydz, 1,150kg, 39cm

ale cudownie,że Aleks pędzi jak ogień do postawionego celu!!!w domku na pewno będzie rósł w zawrotnym tempie i nabierał sił za trzech!!!aż miło się czyta takie dobre wieści!!
jeśli chodzi o to co piszesz to zbytnio Ci nie pomogę!!mogę jedynie wesprzeć Cię!!!najważniejsze,że traficie w ręce odpowiedniego lekarza i będziesz spokojna!!
ucałuj tego krasnalka!!!:-):-):-)
i jak już wróci do domku to pokaz go nam!!!

reklama
BETI
Super ze maly tak ladnie przybiera na wadze no i ze niedlugo juz bedzie w domku:-):tak::tak::tak::tak:
Z niecierpliwoscia bede czekala na Jego foteczki:-):tak:

Wszystko idzie w dobrym kierunku, Aleks coraz więcej porcji zjada sam ale jeszcze niekiedy trzeba mu mleczko aplikować przez sądę. Waga 2,135kg.
Myślałam że do końca tego tygodnia będę miała go już w domu ale dzisiaj jego lekarka nadmieniała że za 6-7 dni ma mieć konsultację okulistyczną więc zapytałam "czy to już będę załatwiać jak mały będzie w domu?" powiedziała że nie wie:-(.
Oj coś czuje że w tym tygodniu jeszcze nie będzie małego w domciu:no:.
Chociaż z drugiej strony niech mu tam zrobią te wszystkie konsultacje bo u nas to terminy do tych przychodni specjalistycznych są koszmarne:szok:.

Beti, cieszę się strasznie za Was:-)

A z mózgiem, to dowiedz się o co chodzi, czy o wylew czy leukomalację.

Nie wylewów żadnych na szczęście nie miał lekarka jakoś to tam nazwała ale z wrażenia na tą informację zapomniałam:szok:,
on jeszcze w życiu płodowym miał podejrzenie wodniaka na mózgu ale w czasie oczekiwania na termin usg plenatarnego wodniak znikł i usg nic nie wykryło, powiedziano mi że wszystko w porządku, więc nie wiem czy to się wznowiło przez to wcześniactwo, czy to coś nowego co nabył dopiero po porodzie i czemu to się tak pojawia i znika:confused:

Mały ma juz wszystkie karmienia podawane z butelki tylko długo mu zajmuje wypicie jego dawki ale jeśli się mu przeciągnie karmienie to znów zjada więcej. Mam nadzieję że planowane wyjście w przyszłym tygodniu jest terminem ostatecznym i w końcu będziemy razem

Mały ma juz wszystkie karmienia podawane z butelki tylko długo mu zajmuje wypicie jego dawki ale jeśli się mu przeciągnie karmienie to znów zjada więcej. Mam nadzieję że planowane wyjście w przyszłym tygodniu jest terminem ostatecznym i w końcu będziemy razem
Ciesze sie ogromnie trzymam kciuki za was zebyscie juz byli w domku

IMGP0638.jpg

Tak wyglądał Aleks w zeszła niedzielę, ten naburmuszony wzrok ma po tatusiu he he

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry